seebucum ailene kavuştun ne güzel bu hafta dikkat ediyoruz birbirimize bence biz öyle spesifik diyetlerden yapamayız ama internette puanlı diyet diye bişey var istersen onu yapalım beraber
bu arada benden başka kimse zıplamadı mı küstüm hepinize çok kızdırıyorsunuz beni zıplayın çabuk
OOOhhh biz temizlik yapalım sen günlerde gez,adalet mi bu şimdi...günaydın kızlar
dün herkes temizlik faslındaymış
ohh ben erkencikten kalkıyorum 9 oldu mu çat diye ayaktayım
süper bir kahvaltı ettim
şimdide duşa girip hazırlanıp annemle güne gidicez
senelerdir ilk defa güne gidiyorum
neyseki akrabalarımız olucak :84:
akşam gelince yazarım deneyimlerimi
öptm sizi çok
ya bu hafta benim için çok kötüydü... doğru dürüst giremedim paylaşım yapamadımmarta kadar birazcık daha zayıflamak zorundayım bu 200 gramla olacak şey değil
Canım geçmiş olsun oğluşunu öpüyorum,acil şifalar dilerim...kızlar merhaba oğlum hasta yine giremedim pek Diyetime de dikkat edemedim yarın görüşürüz inş
bu hafta
tgull-S.A.
hatice-seebu
pinup- samanyolu
pinup girmezse
tgull-Samayolu
Samnyolu-S.A.
S.A.-tgull
ha
Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı
patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz vs.
az tuz
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin.
(bazı okudugum yazılara göre tencere yapılması öneriliyor ben tencerede yapıcam)
Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış.
Verdiğim miktar bir ya da iki kişi için yeterli olacaktır. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır.
Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs...
Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.
Bak PİNUP beni sakın yanlız bırakma bu hafta,burdayııımmm hatiiceee :)
samanyolu elimdesin şekercim bu hafta hadi kızları geçelim güsel kilo verelim :)
benim planım bu hafta sabah kahvaltı öğlen meyve akşam salata yemek :)
su içmek istemioorummm ama içmem gerek sanırımm :)
Canım su içemiyor musun ,ılık içmeyi dene daha iyi içiliyor...Bu menüye dayanabilecek misin...Protein de alman gerek...En azından öğlen salata ve et,balık türü tüketsen iyi olmaz mı?
TOPLAMDA 24ile TGULL arkadaşımız BİRİNCİ
kızlar merhaba oğlum hasta yine giremedim pek Diyetime de dikkat edemedim yarın görüşürüz inş
S.A. bu hafta boncuklardan sen sorumlu ol canım o zaman
seebu 6 öğünün yanlış olduğunu düüşünmüyorum ama benim gibi 1 dilim pasta ara öğün değil abartmamalıyız
ayy sporlarımıda yaptım
45 dk a niveabody ile dinamik sabahlar
40 mekik
15 dk kendi halimde egzersiz
30 dakika yürüyüş
3 ltre su
herkese de küsüm kendi kendime yazıp kendi kendime oynuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?