Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım benim ben şu lahana kürü diyetii yapanların çogu kilo vermiş
o yüzden en azından şuanda takıldım ben o yüzden yapıyım bir hafta diyorum
puanlı diyet olayı bence de güzel lahana küründen sonra istersne puanlama diyette geçelim
bir de tatlım bencede 6 ögün gayet sağlıklı elbette ama ben veremiyorum 6 ögünle benim için dogru bir diyet tarzı değil o yüzden dedim ayrıca ben akşam yemeği yedigim günlerde kilo veremiyorum daha önceki mesajlarımla belirdiğim gibi akşamları yemiyorum
bir de tatlım ben zıplamadım sebebine gelince bir yerde okudum fazla zıplamak gögüslerin sarkmasına sebep oluyormş çocuk emzirmeden gögüslerim sarkmasın başka ceza ver çekiyim tatlımm

Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı
patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz vs.
az tuz
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin.
(bazı okudugum yazılara göre tencere yapılması öneriliyor ben tencerede yapıcam)
Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış.
Verdiğim miktar bir ya da iki kişi için yeterli olacaktır. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır.
Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs...
Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.

bugünki menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım simit
2 ince dilim peynir
iki çatal acuka
domates salatalık
ara
portakal
öğlen
2 tabak harse (yöresel yemeğimiz haşlanmış tavuk ve bugday ile yapılıyor)
7 tane lahana sarması
ara
elma
akşam yok dediğim gibi akşam yemek yemiyorum

çok acıkırsam portakal yerim yime
2 litre olması henüz ama içicem az kaldı
bir de dinamik sabahlar videosu ile por yapıcam dinleniyim

OOOhhh biz temizlik yapalım sen günlerde gez,adalet mi bu şimdi...Şaka şaka gözüm yok,iyi eğlendiğini umarım,yediklerini abartmamışsın bugün...Lahana kürünü yap bakalım sonuç alacak mısın tansiyon düşüklüğü yapıyor diye duydum dikkat et kendine...
ya bu hafta benim için çok kötüydü... doğru dürüst giremedim paylaşım yapamadım marta kadar birazcık daha zayıflamak zorundayım bu 200 gramla olacak şey değil

Hepimiz aynı durumdayız,bu hafta biraz daha dikkat edersek farklı olacağını düşünüyorum...Sıkma canını.

kızlar merhaba oğlum hasta yine giremedim pek Diyetime de dikkat edemedim yarın görüşürüz inş
Canım geçmiş olsun oğluşunu öpüyorum,acil şifalar dilerim...

bakalım salı mazemeleri alıcam salı başlamak istiyorum ama ben alışveriş yapıp çorbayı hazırlayana kadar gün biter o yüzden çarşamba başlıycam gibi görünüyor salı günü pazardan tazecik alıcam zati

eger tansiyon sorunu olursa hemencik başka şeylerle takviye ederim

tariff için sağoooll :)

şekerciim bişi daha sorcam ben bu arada bunu içince hiç bişi yemicekmiyiz sadece bu mu?

kullanım önerisi nedirr:)

Ben bu hafta seyehatteyim otelde bulamam öle çorba ondan haftaya yapmaya karar verdim :)

HATİCE ==SALI 5ÇARŞAMBA 4 PERŞEMBE 3
TGULL ==PAZARTESİ 4SALI 5 ÇARŞAMBA 5 PERŞEMBE 5 CUMA 4
CUMARTESİ 1
SEEBU ==PAZARTESi 2 SALI 4 ÇARŞAMBA 5 PERŞEMBE 2 CUMA 5

SAMANYOLU= PAZARTESİ 5 SALI 4 ÇARŞAMBA 4 PERŞEMBE 5

TOPLAMDA 24 ile TGULL arkadaşımız BİRİNCİ

samanyolu elimdesin şekercim bu hafta hadi kızları geçelim güsel kilo verelim :)

benim planım bu hafta sabah kahvaltı öğlen meyve akşam salata yemek :)

su içmek istemioorummm ama içmem gerek sanırımm :)

Arkadaşlar biliyorum biraz garip bir tablo oldu ama elimden ancak bu geldi,zaten 4 kişilik bir eşleşmeydi,ama hergün de puanlama yapılmamış,bu hafta daha dikkatli olalım...

burdayııımmm hatiiceee :)
Bak PİNUP beni sakın yanlız bırakma bu hafta,Bak yoksa puan kırarım ona göre...Akşamları da olsa girip menünü yazarsan sevinirim.Zaten menüleri akşam yazıyoruz...

samanyolu elimdesin şekercim bu hafta hadi kızları geçelim güsel kilo verelim :)

benim planım bu hafta sabah kahvaltı öğlen meyve akşam salata yemek :)

su içmek istemioorummm ama içmem gerek sanırımm :)

Canım su içemiyor musun ,ılık içmeyi dene daha iyi içiliyor...Bu menüye dayanabilecek misin...Protein de alman gerek...En azından öğlen salata ve et,balık türü tüketsen iyi olmaz mı?

Canım su içemiyor musun ,ılık içmeyi dene daha iyi içiliyor...Bu menüye dayanabilecek misin...Protein de alman gerek...En azından öğlen salata ve et,balık türü tüketsen iyi olmaz mı?

sabahları haşlanmış yumurtanı yaglı peynirini bir de dilim kepek ekmeğini ye canım haftanın 2 günüde tavuk haşlayıp salatana koy bişeycik olmaz dene bakalım bir hafta kilo verebilicekmisin?
bende lahana kürünü deniyim bakalım neler olucak:44:

ayy sporlarımıda yaptım

45 dk a niveabody ile dinamik sabahlar
40 mekik
15 dk kendi halimde egzersiz
30 dakika yürüyüş
3 ltre su
herkese de küsüm kendi kendime yazıp kendi kendime oynuycam

Son düzenleme:
slm kizalar, ben geldim
Cok sukur! Allahin izniyle hersey gonlumce oldu.
Stag larimi gecmek degil, iyi puan almak degil, PEK iyi ile gectim hemde.
O kadar cali$tim cabaladim, sonunda istedigim ba$ariya ula$tim cok sukur.

Yarin, guzelce bir diyete ba$liyorummmm

gecmis olsun canim, neyi var oglunun? umarim ciddi bir sey degildir.

ayy sporlarımıda yaptım

45 dk a niveabody ile dinamik sabahlar
40 mekik
15 dk kendi halimde egzersiz
30 dakika yürüyüş
3 ltre su
herkese de küsüm kendi kendime yazıp kendi kendime oynuycam

vayyyyyyyy, o kadar spormu yaptin seebu? helal sana!!!!
neyyyyyyyy, 3 litre sumu??? sen acik ara birinci olursun bu gidi$le!

kızlar ben bu lahana diyetini yaptım 3 gün geçenlerde niye sormuyorsunuz ban 1.5 kilo verdim ve aynen geri aldım başlarken bu geri alma olayını biliyordum ama ben almam çok dikkat ederim dedim herkese ama çok aç hissediyor insan yine de yapmanızı tavsiye ediyorum detoks bu toksinleri atmanıza yardımcı olur hem kilo vermem durmuştu tekrar o sürece girmeme yardımcı oldu 3 gün dayanabildim sadece 4. gün günüm vardı iş yerinde geçen ay yapmışım burdan bu sonuç çıkıyor
bir de sebze gününde işteyim yağsız salata istedim yemek yapan kadından evden de patlıcan kırmızı biber közleyip götüürdüm orda bişey yemediğm için insanların dikkatini çekti yadırgadılar falan zor işler
sebze günü için önerim çorbanın yanında mantar sotee yapın yağ koymadan çok güzel oluyor baharat ekleyince çorbanın tadı kötü değil aslında ama süreekli yendiği için sıkıyor

geçmiş olsun dilekleriniiz için teşekkür ederim ciddi bir alt solunum yolu enf geçiriyor iğneleri vurulunca biraz toparladı yavrucuğum

bu hafta lahana kürleri falan yaptığınıza göre spor ve su nazar boncukları sabit geri kalan 3ü tamamen koçunuzun insafına kalmş ok

pinup burda olmana sevindim

semo hoşgeldin

seebu bişey olmaz zıplamaktan sutyenin güzelse hem zıplamayla daha çabuk sonuç alabilirsin ama neyse sen güzel spor yapmaya başladın zaten aynen devam hafta içi

Sümrancım bu hafta pazartesi-cuma için 5 günlük bir tablo yap istersen haftasonlarını dahil etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…