kararlıysan tabii ki de varMerhaba, kadro eksikse ben de katılmak istiyorum. :) Yer var mı?
1lira az paramı 2 paket sakız alırım :))Hahaha başına kalktığın 1 lira mı
süpersin kankaDün dayanamadım tartıldım rakam güzeldi inşallah yarın daha güzel olur :)
Cok umudum yok ama insallah :) kendimi yalan söylüyormuş gibi hissetmeye basladim. Sanki buraya yazdığımdan fazlasini yiyorum. Buraya yazıp ta spor yapmiyorum gibi. Oynamiyo bi kilo ne yapsam inaninHadi inşallah yarın ikimizde güzel rakamlar göreceğiz :)
inşallah ameliyatlık bi durum yoktur bizide bilgilendir sonuçlar çıkınca canısıBi saate kadar gitcekmiş doktora nine ameliyat demesinden korkuyorum üç kez ameliyat oldum zaten ;( spora izin vercek mi bakalım
Ohh süper Bursa da çok güzel bende çok iyim 15 dakikadır gelmeyen otobüse dahi kızmıyorum. Yazarkeeennn otobüs geldiMerhabaa kızlar begün ben de çok enerjiğim hava mis gibi istanbulda. Hoş geldin bahaaaaar:)
Keşke daha erken uyanabilseydim ama geç uyandm bgn.
4 bardak su
1 bardak maydanoz limon kürü
1 dolu kase mercimek çorbasyla açtım günü.
Birazdan temizlik yapacağım ve yürüyüşe çıkacağım.
Yarını sabırsızlıkla bekliyorummm
İki gün önce tartıldım sabitti dün ve bugun tartılmadım kuzumTARTILDINMI DEMET DURUMLAR NEDİR
1lira az paramı 2 paket sakız alırım :))
süpersin kanka
Cok umudum yok ama insallah :) kendimi yalan söylüyormuş gibi hissetmeye basladim. Sanki buraya yazdığımdan fazlasini yiyorum. Buraya yazıp ta spor yapmiyorum gibi. Oynamiyo bi kilo ne yapsam inanin
Merhabaa kızlar begün ben de çok enerjiğim hava mis gibi istanbulda. Hoş geldin bahaaaaar:)
4 bardak su
Kızlar yaa regl dönemine giriyorumfil gibi iştahım arttı ama ben ne yapıcam tabii ki yemicem şuan tek düşüncem ödem topluyorum yaaa nasıl en aza indiricem ben bunu
Gunaydinnn diyetdasim nasılsın.o o nekadar çok vermissin maşallah diyet deyince neden bukadr az yediğini anladımİki sene önce 97 kiloydum bende çok üzülüyodum hiç umudum yoktu. Şok diyetler yaptım bi ay İsveç diyeti su diyeti hurma diyeti aklına ne gelirse ama 9 kg bi ayda vermiştim. Sonra dedim ki bana düzgün bi program lazım böyle olmuycak dukan ı keşfettim onda da 4 ayda 24 kg verdim 62 kiloya indim sonra korumayı yapmadım iki senede 79'a çıktım ve burdayım inanıyorum başarıcam
İnşallah canimBol bol su içerek ayrıca regl döneminde yapılan spor 2 kat etki ediyor bugünkü dediklerimi yap hep farkı göreceksin :)
bende ev hanımıyım çalışmıyorum bugün erken uyandım sütlü turk kahvesınden sonra 1saat spor yaptımkesinlikle başarıevde olupda üşenip yapmıyan hatunlar varken helede canım daha lıstede degılken denemıs olursun bakalım odem yapıcakmı bence yap sporunu yarın görelim sonucu
Bi ben mi sevmiyorum bunun tadınıEki Görüntüle 1958029 yeşil çay içelim güzelleşelim
meraba canım kahvaltımı yaptım perşembe günler benimde koşuşturma yaşadığım gün pazarım var market alışveriş derken zaten akşama kadar bır daha bır solaMerhabaa kızlar begün ben de çok enerjiğim hava mis gibi istanbulda. Hoş geldin bahaaaaar:)
4 bardak su
Üç tane fıtık çıkmış bide bilemediğim bişey var sanırım son ameliyatta bişey kalmış yada bişey takmışlar diyor hemen röntgen çekelim Çarşamba gelsin demişinşallah ameliyatlık bi durum yoktur bizide bilgilendir sonuçlar çıkınca canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?