Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hadi inşallah yarın ikimizde güzel rakamlar göreceğiz :)
Cok umudum yok ama insallah :) kendimi yalan söylüyormuş gibi hissetmeye basladim. Sanki buraya yazdığımdan fazlasini yiyorum. Buraya yazıp ta spor yapmiyorum gibi. Oynamiyo bi kilo ne yapsam inanin

Merhabaa kızlar begün ben de çok enerjiğim hava mis gibi istanbulda. Hoş geldin bahaaaaar:)
Keşke daha erken uyanabilseydim ama geç uyandm bgn.
4 bardak su
1 bardak maydanoz limon kürü
1 dolu kase mercimek çorbasyla açtım günü.
Birazdan temizlik yapacağım ve yürüyüşe çıkacağım.
Yarını sabırsızlıkla bekliyorummm

Ohh süper Bursa da çok güzel bende çok iyim 15 dakikadır gelmeyen otobüse dahi kızmıyorum. Yazarkeeennn otobüs geldi

Kızlar yaa regl dönemine giriyorum fil gibi iştahım arttı ama ben ne yapıcam tabii ki yemicem şuan tek düşüncem ödem topluyorum yaaa nasıl en aza indiricem ben bunu

Cok umudum yok ama insallah :) kendimi yalan söylüyormuş gibi hissetmeye basladim. Sanki buraya yazdığımdan fazlasini yiyorum. Buraya yazıp ta spor yapmiyorum gibi. Oynamiyo bi kilo ne yapsam inanin

Kasma kendini belki de streste hissediyorsun kendini onun için de veremiyor olabilirsinn cnm relax ol

Harikasın beybiii :)

Kızlar yaa regl dönemine giriyorum fil gibi iştahım arttı ama ben ne yapıcam tabii ki yemicem şuan tek düşüncem ödem topluyorum yaaa nasıl en aza indiricem ben bunu

Bol bol su içerek ayrıca regl döneminde yapılan spor 2 kat etki ediyor bugünkü dediklerimi yap hep farkı göreceksin :)

Gunaydinnn diyetdasim nasılsın.o o nekadar çok vermissin maşallah diyet deyince neden bukadr az yediğini anladım

kesinlikle başarı evde olupda üşenip yapmıyan hatunlar varken heledecanım daha lıstede degılken denemıs olursun bakalım odem yapıcakmı bence yap sporunu yarın görelim sonucu
bende ev hanımıyım çalışmıyorum bugün erken uyandım sütlü turk kahvesınden sonra 1saat spor yaptım

meraba canım kahvaltımı yaptım perşembe günler benimde koşuşturma yaşadığım gün pazarım var market alışveriş derken zaten akşama kadar bır daha bır sola

inşallah ameliyatlık bi durum yoktur bizide bilgilendir sonuçlar çıkınca canısı
Üç tane fıtık çıkmış bide bilemediğim bişey var sanırım son ameliyatta bişey kalmış yada bişey takmışlar diyor hemen röntgen çekelim Çarşamba gelsin demiş hiç bir spor hareket yapmasın bişey kaldırmasın demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…