Evet yaptım mı tam yapıyorum yedim mi 5 kişilik yiyorum bi ortası Yok bendeGunaydinnn diyetdasim nasılsın.o o nekadar çok vermissin maşallah diyet deyince neden bukadr az yediğini anladım
Çok geçmiş olsun canımÜç tane fıtık çıkmış bide bilemediğim bişey var sanırım son ameliyatta bişey kalmış yada bişey takmışlar diyor hemen röntgen çekelim Çarşamba gelsin demişhiç bir spor hareket yapmasın bişey kaldırmasın demiş
Gecmisler olsunÜç tane fıtık çıkmış bide bilemediğim bişey var sanırım son ameliyatta bişey kalmış yada bişey takmışlar diyor hemen röntgen çekelim Çarşamba gelsin demişhiç bir spor hareket yapmasın bişey kaldırmasın demiş
Degisikmis.bugun benimde çok başım agriyor diyettenmi bilmiyorum bir dışarı çıksam iyi gelir ama hiç halim yok.a akşam ne yapsam hafif birşeyler aklıma gelmiyorEvet yaptım mı tam yapıyorum yedim mi 5 kişilik yiyorum bi ortası Yok bende
Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim kızlarGecmisler olsun
Çok teşekkür ederim kızlar
ooo afiyet olsun
canım benim üzülme Rabbim dermansız dert vermesin, fizik tedavi ile hallor inşallahÜç tane fıtık çıkmış bide bilemediğim bişey var sanırım son ameliyatta bişey kalmış yada bişey takmışlar diyor hemen röntgen çekelim Çarşamba gelsin demişhiç bir spor hareket yapmasın bişey kaldırmasın demiş
tavuk haşlanmış olabilir yada haşlama sebze yoğurtlu birde salataDegisikmis.bugun benimde çok başım agriyor diyettenmi bilmiyorum bir dışarı çıksam iyi gelir ama hiç halim yok.a akşam ne yapsam hafif birşeyler aklıma gelmiyor
bende öyleyim normalim yok ama olacak kilo verip almak istemiyorsak öğrencicez başka yolu yokEvet yaptım mı tam yapıyorum yedim mi 5 kişilik yiyorum bi ortası Yok bende
sevdiğimden içmiyorum faydası var diye yoksa ağzıma sürmem:)Bi ben mi sevmiyorum bunun tadını
Kabak sandal yapcam bn kuzum sende yapabilirsin hafifffDegisikmis.bugun benimde çok başım agriyor diyettenmi bilmiyorum bir dışarı çıksam iyi gelir ama hiç halim yok.a akşam ne yapsam hafif birşeyler aklıma gelmiyor
Eki Görüntüle 1958096 Oğlumun tostu ve benim tostum öğle yemeğim
Bu arada o iki ekmeği de kendim yaptım
İçine ne koyuyorsun canımKabak sandal yapcam bn kuzum sende yapabilirsin hafifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?