canımsınHahaha sabah sabah nasıl güldürdün kız beni Rabbim de seni güldürsün :)
İnsallahcanım benim bu EMEĞİNİN karşılığını alırsın inşallah yarın
hem cuma kaçamak yaparsan azda olsa onu telafi etmiş olursunİyi dedin valla ama bugün çok mantar çekti canım olmas yarın da okul kahvaltısı var ben cumartesi saf protein yapayım en iyisi
prenses kendimden daha çok mutlu olurum yarın 69 ucundan bile görsen çok istedin çünkü
prenses kendimden daha çok mutlu olurum yarın 69 ucundan bile görsen çok istedin çünkü
Aman kuzum çok dikkat et iyce iyleşene kadar spor felan yapma benceYok doktor ne egzersiz ne iş olursa olsun hafif ağrı bile yapsa bırakıcaksın dedi ondan temkinliyim 10 dakkadan fazla ütü yapamıyom ayakta çok kalamıyom ya durmadan yürüycem yada yatıcam bugün eşim emar sonucunu göstermeye gitçek sporları sordurcam bidaha geçen sene yasak demişti şimdi ne diycek bakalım
Kahvaltıya dışarı gidicez ekmeksiz menüyü yiycem sanırım çok dikkat edicem inşallah. Mantarı boş boş fırına verip pişirsem üstüne sarımsaklı dereotu ve maydanozlu yoğurt yapmayı düşünüyorum yada yanına ayrı salata hazırlarım. Bi haftadır taşındık çocuğu almaya otobüsle gidilip geliyorum 3 gidişte 3 gelişte 6 durak ta yürüyorum onun da bana faydası oluyohem cuma kaçamak yaparsan azda olsa onu telafi etmiş olursun
Bi saate kadar gitcekmiş doktora nine ameliyat demesinden korkuyorum üç kez ameliyat oldum zaten ;( spora izin vercek mi bakalımAman kuzum çok dikkat et iyce iyleşene kadar spor felan yapma bence
İnşallah canimm masallah sanaaa yavaş yavaş olsun vereyim ama yeter ki gitsin bu kilolarİki sene önce 97 kiloydum bende çok üzülüyodum hiç umudum yoktu. Şok diyetler yaptım bi ay İsveç diyeti su diyeti hurma diyeti aklına ne gelirse ama 9 kg bi ayda vermiştim. Sonra dedim ki bana düzgün bi program lazım böyle olmuycak dukan ı keşfettim onda da 4 ayda 24 kg verdim 62 kiloya indim sonra korumayı yapmadım iki senede 79'a çıktım ve burdayım inanıyorum başarıcam
zerom durumlar nasıl nediyo tartı sana
mantar canım çekti şimdi, pazarda 7liraydı kıyıp parama alamadım 6lira olsun alıcam haftaya:)
Tünaydın kızlar ben geldimm yarın süper rakamlarla geliriz inşallah bugün çok enerjiğim dünkü mutsuzluktan eser yok
Bugun sivi agirlikli besleniyorum ogle yemeginde yogurt azicik ta salata yiyecegim aksam sadece corbaprenses kendimden daha çok mutlu olurum yarın 69 ucundan bile görsen çok istedin çünkü
Bugun sivi agirlikli besleniyorum ogle yemeginde yogurt azicik ta salata yiyecegim aksam sadece corba
Merhaba, kadro eksikse ben de katılmak istiyorum. :) Yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?