Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İçine ne koyuyorsun canım
Gerekli Malzemeler

500 gram kabak
3-4 yemek kaşığı kıyma
1 adet soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım su bardağı kaşar peyniri rendesi
Tuz ve karabiber

Hazırlanışı

Öncelikle kabakları haşlamak için sıcak su elde edin. Sonra kabakların dışını iyice yıkayın ve ortadan ikiye bölün. Bölünen kabakları hafif olarak haşlayın. Çok fazla haşlamayın ki yumuşayarak dağılmasın. Ortasını sandal gibi açın ve çıkardığınız içi bir tabağın içine koyarak bekletin. Kıyma yağlı ise soğan ile kavururken yağ kullanmayın. Ya da 1 tatlı kaşığı zeytinyağı dökerek, soğan ve kıymayı kavurun. Tuz ve karabiber serpilir. Ocaktan alınır. Kabağın içinden çıkan iç, ince ince doğranarak ya da çatalla ezilerek, kavrulan harcın içine katılır. İnce kıyılan maydanozlar da ilave edilerek, bütün malzemeler karıştırılır. Yağlanmış ya da yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine kabak sandallar yerleştirilir. Kabakların ortasına hazırlanan harçla doldurulur. Üzerine kaşar peyniri rendesi koyularak, fırına sürülür. Kaşar peyniri eriyip, pembeleşmeye başlayınca fırından çıkarılır. Afiyet olsun.

Gunaydin canlar. Dun yatmadan leslie ile 1 mil yuruyeyim dedim. Gece 12 de. Tabi gunun son enerjisini gec saatte kullandim. Bir basim dondu bir mide bulantisi anlatamam. 14.dkda bayilacaktim. Girip foruma bile yazamadim. Hemen yattim uyudum.

tansiyonun düşmüştür cnm aman dikkat et çok zorlama kendini
geçmiş olsun

Tünaydın kızlar ben geldimm yarın süper rakamlarla geliriz inşallah bugün çok enerjiğim dünkü mutsuzluktan eser yok
ohhh maşallah cnm
Merhaba, kadro eksikse ben de katılmak istiyorum. :) Yer var mı?
ilk sayfada kurallarımız var cnm kabul edersen neden olmasın
Cok umudum yok ama insallah :) kendimi yalan söylüyormuş gibi hissetmeye basladim. Sanki buraya yazdığımdan fazlasini yiyorum. Buraya yazıp ta spor yapmiyorum gibi. Oynamiyo bi kilo ne yapsam inanin

olurmu öyle şey cnm böyle dönemleri hepimiz yaşıyoruz
sana bi detoks bulalım bu haftada vcücudunu şarşırtalım

Kızlar yaa regl dönemine giriyorum fil gibi iştahım arttı ama ben ne yapıcam tabii ki yemicem şuan tek düşüncem ödem topluyorum yaaa nasıl en aza indiricem ben bunu
bol su
kahvaltıda maydanoz

çok geçmiş olsun cnm

Degisikmis.bugun benimde çok başım agriyor diyettenmi bilmiyorum bir dışarı çıksam iyi gelir ama hiç halim yok.a akşam ne yapsam hafif birşeyler aklıma gelmiyor

en hafifi haş sebze
brokoli olabilri bol yoğurtlu

Bugün çok yedim sanki yaa acayip şişim tıkabasa hissediyorum şuan
1 saat sonra menümü yazarım bi değerlendirin kızlar
Bide yarın tartı günü bu gece yatmadan tarçın zencefil zerdeçallı yoğurt mu yesem yoksa pulbiber limonlu yoğurt mu hangisi işe yarıyor. Yapan var mı bi ilk gün kilo verdim heralde ödem gitti bidaha veremedim aldım yaa çok can sıkıcı

Akşam yemeği yemesem mi hoş dünden beri mantarı hayal ediyom eziyet olur o da. Ama hiiç aç değilim ve artık yarın eksi görmek istiyorum. Bide böyle öğün atlayınca sağlıksız olduğunu biliyorum ayyhh naapsam ki

Mantar tariflerine bakıyorum da hepsi birbirinden leziz görünüyor hepsini yapmak istiyorum ama yarım kilo mantarım var Malum 8 ₺ olunca
bizim burda daha ucuzmuŞ:)mantar sote bol kuru soğan bıberl sarımsaklı tavuk göğüslü yapıyorum oh mİS

ben pul biberli limonlu denedım guzeldı bağırsaklarada ıyı gelıyor sankı,menunu gorelım bakalım ona göre degerlendırelım dedıgın gıbı bacısı

Çok sıkıldım en iysi güneş gitmeden çocukları parka çıkarayım belki biraz yürümek iyi gelir

4.Gün

Sabah: 8:00'da 2 bardak Elmalı kür
10:50 300 ml herbalife mama
Ara: 14:20 175ml ayran
Ara: 14:50 kibrit kutusu kadar birazcık daha kalın köy peyniri yağsız az tuzlu

Öğle: 15:00 dukanımsı ekmek :) ile minik tost
Ara: 16:20. 1 dilim yeşil elma

Akşam: 17:30 fırında mantar yarım tabak iki kaşık yoğurt
Kalan iki üç kaşığı da parktan dönüşte silerim
Bugün çok yürüdüm muhtarlığa filan gittim ama hiç tempolu değildi çocuklaydım çünkü 3 lt su içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…