2 -3 gün üst üste çıkamazsam gece bi bekunis içiyorum sabaha ishal ama iki üç ayda bir oluyom bazen daha az başka bi tavsiyem de suyu 3 litreye çıkar mesela başka bilemedimYine kabızlık sorunu yaşıyorumform çayı ictım
Ben limon yoğurt pul biber kuru yapıyorum kuzum dün başladım tat olarak daha iyiBugün çok yedim sanki yaa acayip şişim tıkabasa hissediyorum şuan
1 saat sonra menümü yazarım bi değerlendirin kızlar
Bide yarın tartı günü bu gece yatmadan tarçın zencefil zerdeçallı yoğurt mu yesem yoksa pulbiber limonlu yoğurt mu hangisi işe yarıyor. Yapan var mı bi ilk gün kilo verdim heralde ödem gitti bidaha veremedim aldım yaa çok can sıkıcı
Sabaha eksi çıktın mı etkisi var mıBen limon yoğurt pul biber kuru yapıyorum kuzum dün başladım tat olarak daha iyi
gayet guzel4.Gün
Sabah: 8:00'da 2 bardak Elmalı kür
10:50 300 ml herbalife mama
Ara: 14:20 175ml ayran
Ara: 14:50 kibrit kutusu kadar birazcık daha kalın köy peyniri yağsız az tuzlu
Öğle: 15:00 dukanımsı ekmek :) ile minik tost
Ara: 16:20. 1 dilim yeşil elma
Akşam: 17:30 fırında mantar yarım tabak iki kaşık yoğurt
Kalan iki üç kaşığı da parktan dönüşte silerim
Bugün çok yürüdüm muhtarlığa filan gittim ama hiç tempolu değildi çocuklaydım çünkü3 lt su içtim.
tesekur ederim canım2 -3 gün üst üste çıkamazsam gece bi bekunis içiyorum sabaha ishal ama iki üç ayda bir oluyom bazen daha az başka bi tavsiyem de suyu 3 litreye çıkar mesela başka bilemedim
bende dun gece yardım pulbiberli yoğurt bide içine limon koydumSabaha eksi çıktın mı etkisi var mı
500 gram eksi çıktım kuzum bilmiyorum ne kadar etkiliSabaha eksi çıktın mı etkisi var mı
Ben çok bulmadim kahvaltıda yediğin mama nasıl bsey bilmiyorum ama akşam fln iyi gayet4.Gün
Sabah: 8:00'da 2 bardak Elmalı kür
10:50 300 ml herbalife mama
Ara: 14:20 175ml ayran
Ara: 14:50 kibrit kutusu kadar birazcık daha kalın köy peyniri yağsız az tuzlu
Öğle: 15:00 dukanımsı ekmek :) ile minik tost
Ara: 16:20. 1 dilim yeşil elma
Akşam: 17:30 fırında mantar yarım tabak iki kaşık yoğurt
Kalan iki üç kaşığı da parktan dönüşte silerim
Bugün çok yürüdüm muhtarlığa filan gittim ama hiç tempolu değildi çocuklaydım çünkü3 lt su içtim.
Toz protein karışımı sütle karıştırıp içiyorum bi büyük bardakBen çok bulmadim kahvaltıda yediğin mama nasıl bsey bilmiyorum ama akşam fln iyi gayet
Menü yine harika Kaptan
çok güzel afiyet olsunMerhaba;
Bugunku menum;
Sabah bir haslanmis yumurta bir wasa domates iki catal peynir sekersiz cay
Oglen; 400gr yogurdun icine marul salatasi karistirip yedim
Ara; iki dilim tarcinli yesil elma
Aksam; 5bruksel lahanasi bir kase sebze corbasi
2,5 lt su , bir fincan form cayi' sade turk kahvesi
Tesekkurlerçok güzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?