Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben yazıyım bugünkü menüm
Sabah
1fıncan turk kahvesı sütlü
Yumurta havuç peynir domates
Oglen1elma neskafe 4tane badem ve fındık
5 gibi1tane domates
Aksam ıspanak bidee corba 2buçuk littre su
Sporuda unutmadım yatmadan önce yoğurt

Alt alta yazıyorum gönderince içiçe yaptığını görüyorum sorun ne çözemedim tlfdan giriyorum

Anladım cnm
Neden acaba
Bende telefondan giriyorum
Biraz kurcala bakalım belki bulursun yöntemini
Bulamazsan canın sağolsun cnm seni idare ederiz

detoks menum:)
10,30. biraz peynir, 1yumurta artı yumurta sarılı omlet

2:00 bir bardak süt

4:00 spor öncesi filtre kahve

7:00 kıymalı yumurta, bir kase yoğurt

2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay, 3mil leslie
Sen bunu bize dünden diyeydin biz şimdi ohooooo (bahane buldum çok mutluyum ))

Kahvaltı yokk

Ayy ben kahvaltısız yaşayamam herhalde

Cnm metabolizma için kahvaltı çokk önemli
Onun dışında güzell

Anladım cnm
Neden acaba
Bende telefondan giriyorum
Biraz kurcala bakalım belki bulursun yöntemini
Bulamazsan canın sağolsun cnm seni idare ederiz
Yok çok haklısın göz yorucu ama sebebini çözeceğim illa ki belki kk forumun ayarlarında yanlışlıkla oynadığım bişey vardır

Oh miss bir de senin nick in çok eğlenceli :)) kay da say

Kızlar herkese selam bugünkü menüm sabah sadece bi bardak sekersiz çay (canım hiç yemek istemedi)bir gibi kepek ekmeğiyle tost ara öğün bi bardak süt akşam bulgur pilavı birazdan tarçın zencefil zerdeçal kurumu yapıp yiycem

sahgull canım içli köfte değil de başka yemek olsa neyse de kıyamazdım ona okadar emekle yapılıyor.
Bi de zaten benim yarım bırakma gibi bi huyum hiç olmuyor tabağımda ne varsa mutlaka bitiririm.
Atamıyorm yemek filan.

Sana kesinlikle katılıyorum ve bu soruların cevabını bende merak ediyorum

Yarın tartı günü çok heyecanliyim :) ama sanki verdim gibi gobegimde biraz çekilme var sabirsizlaniorum bu arada bir saati varmı tartilmanin

Yarın tartı günü çok heyecanliyim :) ama sanki verdim gibi gobegimde biraz çekilme var sabirsizlaniorum bu arada bir saati varmı tartilmanin
kesinlikle çoğumuz vermiştir menuler süper Di çünkü. canım sabah tartılıp sonucu yazarsan iyi olur

menun güzelde diyet sürecinde bezelye şekerli bir besin olduğu için tavsiye edilmiyor pek

Menüyü yazdımm canim arka sayfada. Bende iyiydi günüm. Misafirim vardı börek pasta felan yaptım ama ben yemedim. Tadına bile bakmadım. Yarin önemli bir gün.
kocaman aferin sana nasıl olsa hedefe ulaşınca yakmak üzere yiycez cıslardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…