- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Alt alta yazıyorum gönderince içiçe yaptığını görüyorum sorun ne çözemedim tlfdan giriyorum
Sen bunu bize dünden diyeydin biz şimdi ohooooo (bahane buldum çok mutluyum ))detoks menum:)
10,30. biraz peynir, 1yumurta artı yumurta sarılı omlet
2:00 bir bardak süt
4:00 spor öncesi filtre kahve
7:00 kıymalı yumurta, bir kase yoğurt
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay, 3mil leslie
Kahvaltı yokkBen yazıyım bugünkü menüm
Sabah
1fıncan turk kahvesı sütlü
Yumurta havuç peynir domates
Oglen1elma neskafe 4tane badem ve fındık
5 gibi1tane domates
Aksam ıspanak bidee corba 2buçuk littre su
Sporuda unutmadım yatmadan önce yoğurt
Yok çok haklısın göz yorucu ama sebebini çözeceğim illa ki belki kk forumun ayarlarında yanlışlıkla oynadığım bişey vardırAnladım cnm
Neden acaba
Bende telefondan giriyorum
Biraz kurcala bakalım belki bulursun yöntemini
Bulamazsan canın sağolsun cnm seni idare ederiz
Oh miss bir de senin nick in çok eğlenceli :)) kay da sayBen yazıyım bugünkü menüm
Sabah
1fıncan turk kahvesı sütlü
Yumurta havuç peynir domates
Oglen1elma neskafe 4tane badem ve fındık
5 gibi1tane domates
Aksam ıspanak bidee corba 2buçuk littre su
Sporuda unutmadım yatmadan önce yoğurt
kahvaltıda yumurta peynir node küçük bır havucu sıkıldım yardımKahvaltı yokk
Ayy ben kahvaltısız yaşayamam herhalde
Cnm metabolizma için kahvaltı çokk önemli
Onun dışında güzell
tesekur ederim canımOh miss bir de senin nick in çok eğlenceli :)) kay da say
Evt nyseki içli köfteyi 1den biraz az yedim kurufasülye de 1 kaşık yedim gerisi salata ve pazı.uuuuu
gerçekten işin zor canım
Cig kofte siskinlik yapmasn canim bulgur fln durumu:))
Vucudumuzla hic dertlesmiyoruz ztn.istnblda ona firsat buldgn icin seni tebrk ediyorm:))
Menun ck kotu deil ama kahvalti yapmio musun.yapmiosan nsl dayaniosn. Dayaniosan nsl dayaniosn.bu uc soruya cevap istiyorm:))))))
canısı daha önümüz uzun haftaya perşembe yaparsınSen bunu bize dünden diyeydin biz şimdi ohooooo (bahane buldum çok mutluyum ))
kesinlikle çoğumuz vermiştir menuler süper Di çünkü. canım sabah tartılıp sonucu yazarsan iyi olurYarın tartı günü çok heyecanliyim :) ama sanki verdim gibi gobegimde biraz çekilme var sabirsizlaniorum bu arada bir saati varmı tartilmanin
Bende bendeYarın tartı günü çok heyecanliyim :) ama sanki verdim gibi gobegimde biraz çekilme var sabirsizlaniorum bu arada bir saati varmı tartilmanin
menun güzelde diyet sürecinde bezelye şekerli bir besin olduğu için tavsiye edilmiyor pekSabah
4Bardak su
2Kasik yulaf ezmesi uzerine 100ml süt ve 2 kuru kayisi
Oglen
1 kase mercimek corbasi
4Kasik bezelye
Yagsiz salata
3Kasik yogurt
Ara
1elma
Aksam
4Kasik yesil mercimek
Bol salata
Su
Toplam 2.5litreyi gecti
Spor
Leslie 3 mile basliyorm simdi.
Spor salonuna inmek hiic istemedim:)
Gr mıcanısı daha önümüz uzun haftaya perşembe yaparsınbakalım yarın kaç gr vericem
Mutlaka yazicam cnm eğer vermissem çok mutlu bi şekilde hemde :)kesinlikle çoğumuz vermiştir menuler süper Di çünkü. canım sabah tartılıp sonucu yazarsan iyi olur
kocaman aferin sanaMenüyü yazdımm canim arka sayfada. Bende iyiydi günüm. Misafirim vardı börek pasta felan yaptım ama ben yemedim. Tadına bile bakmadım. Yarin önemli bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?