Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canısı daha önümüz uzun haftaya perşembe yaparsın bakalım yarın kaç gr vericem
2000gr vermişsindir :)

daha çok faydasını göricen canım buranın

Bu arada bugün arkadaşa gittim benim yaptığım böreği çok sever onlar börek yedi ben karsilarinda sadece şekersiz çayımı yudumladim zor oldu ama basaricam sanırım :)
Sonrası nasıl zevkli ama dimi
Başarmanın verdiği mutluluk
Yedikten sonraki pişmalıktansa bence daha değerli
Tebrik ederim seni

2000gr vermişsindir :)
:)) iyi gr mış ama zannetmem 500gr mutlu olurum :) sporda yaptığım için tartıda çokda eksi görmem gibi geliyor bundan sonra
hem eşime dün yulaf ezmesi al dediydim
dediki daha fazla verme iyisin böyle :)
kilo verme dedi ya artık ölsemde de gam yemem :)

Bu arada bugün arkadaşa gittim benim yaptığım böreği çok sever onlar börek yedi ben karsilarinda sadece şekersiz çayımı yudumladim zor oldu ama basaricam sanırım :)
Ahaha harikasın :)) çoklukta yokluktayız :)) ben cvp yazmıştım sana alıntıladım :))

Bi ben artı çıkıcam kesin sabahı iple çekiyorum yoğurt kürünü yiyip yatıcam hakkımızda hayırlısı artık
ya öylede deme inan kilo verme sürecinde pozitif düşünmenin büyük katkısı var stres yapmak bütün vucudu şişiriyor

Ondan eminim bana oldukça motive oldu burası birde telefonumdan beslenme programi indirdim ne yesem yazıyorum ve günlük kaç kolori aldigimida biliorum
Programın adı ne bide senin kür işe yaradı mı ben pulbiberliyi yapcam bu akşam zencefilli tadından emin olamadım denemedim ama pek iç açıcı gözükmüyor

Sonrası nasıl zevkli ama dimi
Başarmanın verdiği mutluluk
Yedikten sonraki pişmalıktansa bence daha değerli
Tebrik ederim seni
Tsk ederim cnm gerçekten kendimi çok rahat hissediyorum ve inaniorumki ben basaricam ve güzel bi şekilde istediğim 13 kiloyu verip doğumdan önce giydiğim bütün kıyafetlerin içine giricem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…