Tmm cnm ben sabah uyanır uyanmaz ilk işim olucak çünkü bu formla girmeden önce deli gibi hergun tartiliodum ve bana en büyük artısı tartı kısmı oldu dolabın arasına sakladım ve sadece cuma günü tartilmak için kendimi sartladimBende bende
Cnm 12 ye kadar en geç
Tamam canim bakalım yarın kaç gr verdim aceba. Tartılmadım pazartesiden beri, normalde hergün tartılırdım.kocaman aferin sananasıl olsa hedefe ulaşınca yakmak üzere yiycez cıslardan
sahgull canım içli köfte değil de başka yemek olsa neyse de kıyamazdım ona okadar emekle yapılıyor.
Bi de zaten benim yarım bırakma gibi bi huyum hiç olmuyor tabağımda ne varsa mutlaka bitiririm.
Atamıyorm yemek filan.
2000gr vermişsindir :)canısı daha önümüz uzun haftaya perşembe yaparsınbakalım yarın kaç gr vericem
daha çok faydasını göricen canım buranınTmm cnm ben sabah uyanır uyanmaz ilk işim olucak çünkü bu formla girmeden önce deli gibi hergun tartiliodum ve bana en büyük artısı tartı kısmı oldu dolabın arasına sakladım ve sadece cuma günü tartilmak için kendimi sartladim
Hoşgeldinnnben geldim. nasılsınız kızlar? sizi ziyaret edeyim dedim
dileğim süpersin sengeçen cumaya göre 2,5 gitti bile ama regldim asıl olay bugunku detoksla yarın Nekadar verdiğim:)
Ondan eminim bana oldukça motive oldu burası birde telefonumdan beslenme programi indirdim ne yesem yazıyorum ve günlük kaç kolori aldigimida biliorumdaha çok faydasını göricen canım buranın
Sonrası nasıl zevkli ama dimiBu arada bugün arkadaşa gittim benim yaptığım böreği çok sever onlar börek yedi ben karsilarinda sadece şekersiz çayımı yudumladim zor oldu ama basaricam sanırım :)
:)) iyi gr mış ama zannetmem 500gr mutlu olurum :) sporda yaptığım için tartıda çokda eksi görmem gibi geliyor bundan sonra2000gr vermişsindir :)
Ahaha harikasın :)) çoklukta yokluktayız :)) ben cvp yazmıştım sana alıntıladım :))Bu arada bugün arkadaşa gittim benim yaptığım böreği çok sever onlar börek yedi ben karsilarinda sadece şekersiz çayımı yudumladim zor oldu ama basaricam sanırım :)
:))) uyanınca direk evden çıkıyorum 3 gündür :)) sabah bişey yemeyi pek sevmem zaten Türk kahvesi veya nescafe içince kalkarkalmaz tıkıyo iştahımı kesiyo,yumurtayla aram kötü,ceviz badem peynir zeytin takılıyorum 3er 5er o yüzden :) kefir veya yoğurt yemeye çalılıyorum bi de yumurtanın yerini tutmasa da ,çiğköfte dediğim 4/5 tane :)) kırmızı et sevmem zorla yiyorum normal köfteyi, sebzeciyim ben o da evde olmadığımdan çok mümkün olmadı :)
ya öylede deme inan kilo verme sürecinde pozitif düşünmenin büyük katkısı var stres yapmak bütün vucudu şişiriyorBi ben artı çıkıcam kesin sabahı iple çekiyorum yoğurt kürünü yiyip yatıcam hakkımızda hayırlısı artık
+ çıksan ne olur cuma değil de pazartesi eksi çıkarsın stress yok :))Bi ben artı çıkıcam kesin sabahı iple çekiyorum yoğurt kürünü yiyip yatıcam hakkımızda hayırlısı artık
Programın adı ne bide senin kür işe yaradı mı ben pulbiberliyi yapcam bu akşam zencefilli tadından emin olamadım denemedim ama pek iç açıcı gözükmüyorOndan eminim bana oldukça motive oldu burası birde telefonumdan beslenme programi indirdim ne yesem yazıyorum ve günlük kaç kolori aldigimida biliorum
Öyle düşünme cnm neden artı çıkasın gayet iyiydinBi ben artı çıkıcam kesin sabahı iple çekiyorum yoğurt kürünü yiyip yatıcam hakkımızda hayırlısı artık
Tsk ederim cnm gerçekten kendimi çok rahat hissediyorum ve inaniorumki ben basaricam ve güzel bi şekilde istediğim 13 kiloyu verip doğumdan önce giydiğim bütün kıyafetlerin içine giricem inşallahSonrası nasıl zevkli ama dimi
Başarmanın verdiği mutluluk
Yedikten sonraki pişmalıktansa bence daha değerli
Tebrik ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?