Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tesekkurler Fitt_anne yarin gorecegiz bakalim.. yarin hala kilo verememis olursam biraz daha yuksek kalorili beslenmeye baslayacagim. Plato donemindeymisim. Bayagi arastirdim. Vucudumu sasirtip onu ac birakmayacagima ikna etmem gerekiyor
Aynen fıstık haftasonu biraz abartırsın sonra normal düzenine dönersin

Süper cnm tam perşembe menüsü olmus

meraba canım kahvaltımı yaptım perşembe günler benimde koşuşturma yaşadığım gün pazarım var market alışveriş derken zaten akşama kadar bır daha bır sola
Bnmde öyle geçti bugün valla.
Evi temizledim sonra parka gittik misafrlik planım hiç yoktu kv ye geldik yorgunum çok. Yemeğimi yemedim daha misafirlikte korumal nekadar zor ya ben nası ikna edicem şimdi. İçli köfte var bi de.

Acıkırsan yoğurt yersin cnm
Pide olmamış tabiki ama madem başka seçenek yoktu olsun bu seferlik

Afiyet olsun

Süperr cnm
Tarif isteriz ama
Hemen canim.
Pırasayı soyup, yıkayıp, ince olacak şekilde kıyıyoruz. Az su ile yumuşayana kadar pişiriyoruz. Soğuyunca 2 yumurta, 3-4 kaşık yoğurt, azcık süt,karbonat az, karabiber, kırmızı biber, tuz. karıştırıyoruz pırasayla harcı. Isterseniz kıyma ve peynir koyabilirsiniz. Firina sürüyoruz afiyet olsun.

Olabilir mantıklı. Bi de kurufasülye var onu yiyimmi napim. Ton balığımı da yanımda getirmiştim oysa ki. Planım bugün balık salataydı yaaaa ağlcam
Cnm fasulye salata yap ozaman yoğurtta olabilir yanında, listede olsaydın kuru olmazdı ama napalım şimdi hiçbirini yemezsende olmaz

Sabah
4Bardak su
2Kasik yulaf ezmesi uzerine 100ml süt ve 2 kuru kayisi

Oglen
1 kase mercimek corbasi
4Kasik bezelye
Yagsiz salata
3Kasik yogurt

Ara
1elma

Aksam
4Kasik yesil mercimek
Bol salata

Su
Toplam 2.5litreyi gecti

Spor
Leslie 3 mile basliyorm simdi.
Spor salonuna inmek hiic istemedim:)

Kızlar bugün sağlıklı beslendigımi düşünmüyorum ama napayim sabah işe geciktim; ( kendimi böyle suçlu gibi hissediyorum Bugun ki Menüm sabah8:00 ; 1 bardak muzlu süt 1 grissini ara10:00 ; 1 ceviz öğle12:00; 1 kase Sütlü Mısır gevreği 1 salatalık 1 activia ara16:30 muz ve mısırlı yoğurt akşam; peynirli kabak sandal 1 dilim ekmek (2 küçük kabak=4 sandal) 3 yemek kaşığı yoğurt roka akşam için çok mu olmuş akşam bilemedim ama hiç yağ falan koymadım 3 litre ye tamamlıyorum hergün suyumu. Spor da daha yapmadım ama dans ederim büyük ihtimalle

Bence güzel akşamda bence iyi cnm.

Duraklamada olanlar iki haftadır diyet yapıp ta tartıda göremeyenler için :

• Her gün mineral içeren en az 2 litre kadar su tüketin (bence 3 olmalı)
  • Tuzlu yiyeceklerden kesinlikle uzak durun ve tuz tüketmeyin
  • 4 gün boyunca atak evresindeki gibi sadece saf protein uygulayın
  • Uyku düzeninizi düzenleyin ve erken uyuyun
  • İdrar arttırıcılar, bitkisel içecekler tüketin
  • Günde mutlaka 60 dakika yürüyün

• Eğer bu saydıklarımızın hepsini kesintisiz olarak uygularsanız kilo vermeye tekrar başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…