- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Aynen fıstık haftasonu biraz abartırsın sonra normal düzenine dönersinTesekkurlerFitt_anne yarin gorecegiz bakalim.. yarin hala kilo verememis olursam biraz daha yuksek kalorili beslenmeye baslayacagim. Plato donemindeymisim. Bayagi arastirdim. Vucudumu sasirtip onu ac birakmayacagima ikna etmem gerekiyor
Süperr cnmBenimde sabah
2 yumurta azcık sucukla
5 tane zeytin
Biraz peynir
Ara yok
Akşam
Pırasa böreği ( karatay tarifi 3 dilim)
Ayran
Spor setepperda 400 adım
Su 2 litre dahada içerim
Süper cnm tam perşembe menüsü olmusMerhaba;
Bugunku menum;
Sabah bir haslanmis yumurta bir wasa domates iki catal peynir sekersiz cay
Oglen; 400gr yogurdun icine marul salatasi karistirip yedim
Ara; iki dilim tarcinli yesil elma
Aksam; 5bruksel lahanasi bir kase sebze corbasi
2,5 lt su , bir fincan form cayi' sade turk kahvesi
Bnmde öyle geçti bugün valla.meraba canım kahvaltımı yaptım perşembe günler benimde koşuşturma yaşadığım gün pazarım var market alışveriş derken zaten akşama kadar bır daha bır sola
10.30
İki tereyağli yumurta
Domates salatalık biber maydanoz
Uç ince dilim peynir
1 dilim tam buğday
13.30
Bir bardak tarcinli süt ve bir ceviz
15.00
Bir kase yoğurt çorbası
Bir tabak kıymalı ıspanak
18.30
Bir kır pidesi
Bir tabak yeşillikli salata
Bir kase yoğurt
Bu arada akşam yedigim kır pidesi nekadar tok tutar gorcez yemek yapamadim dolaştık bir saat yuruyus su 2 litre
Midem ağrıyo deBnmde öyle geçti bugün valla.
Evi temizledim sonra parka gittik misafrlik planım hiç yoktu kv ye geldik yorgunum çok. Yemeğimi yemedim daha misafirlikte korumal nekadar zor ya ben nası ikna edicem şimdi. İçli köfte var bi de.
Afiyet olsun4.Gün
Sabah: 8:00'da 2 bardak Elmalı kür
10:50 300 ml herbalife mama
Ara: 14:20 175ml ayran
Ara: 14:50 kibrit kutusu kadar birazcık daha kalın köy peyniri yağsız az tuzlu
Öğle: 15:00 dukanımsı ekmek :) ile minik tost
Ara: 16:20. 1 dilim yeşil elma
Akşam: 17:30 fırında mantar yarım tabak iki kaşık yoğurt
Kalan iki üç kaşığı da parktan dönüşte silerim
Bugün çok yürüdüm muhtarlığa filan gittim ama hiç tempolu değildi çocuklaydım çünkü3 lt su içtim.
Menüleri alalım cnm genedeSelam diyetdaşlar 2 gündür evde değilim pek yazamıyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum. Spor malesef yok
Olabilir mantıklı. Bi de kurufasülye var onu yiyimmi napim. Ton balığımı da yanımda getirmiştim oysa ki. Planım bugün balık salataydı yaaaa ağlcamMidem ağrıyo de
Hemen canim.Süperr cnm
Tarif isteriz ama
Cnm fasulye salata yap ozaman yoğurtta olabilir yanında, listede olsaydın kuru olmazdı ama napalım şimdi hiçbirini yemezsende olmazOlabilir mantıklı. Bi de kurufasülye var onu yiyimmi napim. Ton balığımı da yanımda getirmiştim oysa ki. Planım bugün balık salataydı yaaaa ağlcam
Vayyyydetoks menum:)
10,30. biraz peynir, 1yumurta artı yumurta sarılı omlet
2:00 bir bardak süt
4:00 spor öncesi filtre kahve
7:00 kıymalı yumurta, bir kase yoğurt
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay, 3mil leslie
Bence güzel akşamda bence iyi cnm.Kızlar bugün sağlıklı beslendigımi düşünmüyorum ama napayim sabah işe geciktim; ( kendimi böyle suçlu gibi hissediyorum Bugun ki Menüm sabah8:00 ; 1 bardak muzlu süt 1 grissini ara10:00 ; 1 ceviz öğle12:00; 1 kase Sütlü Mısır gevreği 1 salatalık 1 activia ara16:30 muz ve mısırlı yoğurt akşam; peynirli kabak sandal 1 dilim ekmek (2 küçük kabak=4 sandal) 3 yemek kaşığı yoğurt roka akşam için çok mu olmuş akşam bilemedim ama hiç yağ falan koymadım 3 litre ye tamamlıyorum hergün suyumu. Spor da daha yapmadım ama dans ederim büyük ihtimalle
Bilemedim kuzum yarın tartı günü yaa gerildim bide ben sis hissediyorum kendimi tartı da fazla çıkarsam. Sen naptin yoldasim menunu bekliyorumBence güzel akşamda bence iyi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?