Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bunu da deneyeyim..

Bilemedim kuzum yarın tartı günü yaa gerildim bide ben sis hissediyorum kendimi tartı da fazla çıkarsam. Sen naptin yoldasim menunu bekliyorum
Menüyü yazdımm canim arka sayfada. Bende iyiydi günüm. Misafirim vardı börek pasta felan yaptım ama ben yemedim. Tadına bile bakmadım. Yarin önemli bir gün.

:))) ben değişik bişeyim diye ortada dolanırım bi hafta mutlu mutlu :))) karşılıklı bilgi paylaşımı tabi ki çok keyifli bişey ben de bir sürü şey öğreniyorum ansiklopedi edaasıyla sayfaları tek tek okumaya çabalarken :)) diyet hariç yasak sandım ben iyimiş o zaman yuppi o zaman :)) daha da bi sevdim o zaman :))

Bende misafirlikteydim ve ordada içli köfte vardı 2 tanecik yedim

Kızlar menüm

Sabah 07.15
Üç çatal peynir 2 yeşil zeytin,bir haşlanmış yumurta,bir galeta

Öğle 12.30
Ton balıklı salata

Akşam 20.00
Yarım kase çorba,bir kaşık pilav,bir kaşık yoğurt

1.5 lt su,spor yok maalesef

Aekadaşlar ben eve yaklaşık yarımsaat önce geldim 3 gündür sokak kedisi kıvamındayım umarım yarın beni üzmez bu plansız beslenme durumu bugünkü beslenmem şöyle ; 1)Türkkahvesi,yoğurtkürü,ceviz,badem. 2) Türk kahvesi,çay ,bir tatlı kaşığı kadar dondurma(kahve yanında mado da ikram edilenden minicik). 3)çiğköfte,inegöl köfte,çay 4)şimdi yapacaklarım tilya kürü çayı,kinoa çayı,yoğurt kürü(chialı) allah ne verdiyse yağ yakacak :)) bir de 5hareketlik 21 setlik tibet hareketleri,bir de bedenimle konuşacağım beni duymaya başlayana kadar cumaları rezil etme bak etme eyleme diyeceğim :)))) zaten kızkurusu da gitti

Cig kofte siskinlik yapmasn canim bulgur fln durumu:))
Vucudumuzla hic dertlesmiyoruz ztn.istnblda ona firsat buldgn icin seni tebrk ediyorm:))
Menun ck kotu deil ama kahvalti yapmio musun.yapmiosan nsl dayaniosn. Dayaniosan nsl dayaniosn.bu uc soruya cevap istiyorm:))))))

Ben de yazayım menümü
Sabah 11 .30 gibi
1 bardak maydanoz limon kürü
1 kase mercimek çorbası

Akşam 7.30 gibi
1 kaşık kurufasülye
Salata
3 kaşık yumurtalı pazı
1 içli köfte
Bol bol su.
Daha da içerim

uuuuu
gerçekten işin zor canım

:))) uyanınca direk evden çıkıyorum 3 gündür :)) sabah bişey yemeyi pek sevmem zaten Türk kahvesi veya nescafe içince kalkarkalmaz tıkıyo iştahımı kesiyo,yumurtayla aram kötü,ceviz badem peynir zeytin takılıyorum 3er 5er o yüzden :) kefir veya yoğurt yemeye çalılıyorum bi de yumurtanın yerini tutmasa da ,çiğköfte dediğim 4/5 tane :)) kırmızı et sevmem zorla yiyorum normal köfteyi, sebzeciyim ben o da evde olmadığımdan çok mümkün olmadı :)

Cnm akşam olmamış karbon hep
Onun dışında güzel
Ben de 1 tane yedim kızımın artığıydı daha doğrusu yemek zorunda kaldım.
Cnm yemek zorunda değilsin
Zaten aman o çöpe gitmesin aman ziyan olmasın midemiz çöp değilki, benim akşam 3 parça hindi kaldı yemedim koyarım çöpün kenarına bi hayvancağız faydalanır,
Çiğ köfte miktarı
Tartı öncesi şişkilik yapabilir

İçli köfte kızartma değilse gerçi tartı öncesi fazla olmus ama artık daha dikkat edersin cnm

chemistry_eng 2hafta sonra da gıda intolerans test sonucum çıkacak(pinner test) ona göre yeşillendireceğim yani çeşitlendireceğim kahvaltımı herşeyimi midemi bulandıran yumurta,kırmızı et,tavuk gibi şeyleri de o teste göre şekillendireceğim psikolojikse biraz biraz yiyeceğim vücut tepkisiyse çıkarscağım tamamen ondan biraz etliye sütlüye bulaşmadan sonucu bekliyorum aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…