- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Bunu da deneyeyim..Duraklamada olanlar iki haftadır diyet yapıp ta tartıda göremeyenler için :
- Her gün mineral içeren en az 2 litre kadar su tüketin (bence 3 olmalı)
- Tuzlu yiyeceklerden kesinlikle uzak durun ve tuz tüketmeyin
- 4 gün boyunca atak evresindeki gibi sadece saf protein uygulayın
- Uyku düzeninizi düzenleyin ve erken uyuyun
- İdrar arttırıcılar, bitkisel içecekler tüketin
- Günde mutlaka 60 dakika yürüyün
- Eğer bu saydıklarımızın hepsini kesintisiz olarak uygularsanız kilo vermeye tekrar başlayabilirsiniz.
Menüyü yazdımm canim arka sayfada. Bende iyiydi günüm. Misafirim vardı börek pasta felan yaptım ama ben yemedim. Tadına bile bakmadım. Yarin önemli bir gün.Bilemedim kuzum yarın tartı günü yaa gerildim bide ben sis hissediyorum kendimi tartı da fazla çıkarsam. Sen naptin yoldasim menunu bekliyorum
Hahaha çok şekersin sen zaten :))Şimdi girdim eve tek tek okumaya başladımnazooya ben hep öyle düşünürüm pozitif adamımdır ,kendimede bayılırım nasıl tatlıyım nasıl bir gürsen :)) o yüzden herşeyin en iyisi layıkımdır:))
:))) ben değişik bişeyim diye ortada dolanırım bi hafta mutlu mutlu :))) karşılıklı bilgi paylaşımı tabi ki çok keyifli bişey ben de bir sürü şey öğreniyorum ansiklopedi edaasıyla sayfaları tek tek okumaya çabalarken :)) diyet hariç yasak sandım ben iyimiş o zaman yuppi o zaman :)) daha da bi sevdim o zaman :))canım arkadaşım biz burda yeri geliyor sıkıntılarımızı yerı gelıyor mutluluklarımız paylaşıyoruz ve bunun sonucu çok güzel dostluklar kaazanıyoruzsadece diyetten konuşalacak diye düşünme ,hem sen değişik bişeysin senin kızlarave bana katıcağın çok şey oldugunu duşunuyorum
Bnmde öyle geçti bugün valla.
Evi temizledim sonra parka gittik misafrlik planım hiç yoktu kv ye geldik yorgunum çok. Yemeğimi yemedim daha misafirlikte korumal nekadar zor ya ben nası ikna edicem şimdi. İçli köfte var bi de.
Menüleri alalım cnm genede
Hem sende dikkat etmiş olursun
canımsınHahaha çok şekersin sen zaten :))Şimdi girdim eve tek tek okumaya başladım
Ben de 1 tane yedim kızımın artığıydı daha doğrusu yemek zorunda kaldım.Bende misafirlikteydim ve ordada içli köfte vardı 2 tanecik yedim
Cig kofte siskinlik yapmasn canim bulgur fln durumu:))Aekadaşlar ben eve yaklaşık yarımsaat önce geldim 3 gündür sokak kedisi kıvamındayım umarım yarın beni üzmez bu plansız beslenme durumu bugünkü beslenmem şöyle ; 1)Türkkahvesi,yoğurtkürü,ceviz,badem. 2) Türk kahvesi,çay ,bir tatlı kaşığı kadar dondurma(kahve yanında mado da ikram edilenden minicik). 3)çiğköfte,inegöl köfte,çay 4)şimdi yapacaklarım tilya kürü çayı,kinoa çayı,yoğurt kürü(chialı) allah ne verdiyse yağ yakacak :)) bir de 5hareketlik 21 setlik tibet hareketleri,bir de bedenimle konuşacağım beni duymaya başlayana kadar cumaları rezil etme bak etme eyleme diyeceğim :)))) zaten kızkurusu da gitti
Bnmde öyle geçti bugün valla.
Evi temizledim sonra parka gittik misafrlik planım hiç yoktu kv ye geldik yorgunum çok. Yemeğimi yemedim daha misafirlikte korumal nekadar zor ya ben nası ikna edicem şimdi. İçli köfte var bi de.[/QUOTuuuuuuuuu
uuuuuBnmde öyle geçti bugün valla.
Evi temizledim sonra parka gittik misafrlik planım hiç yoktu kv ye geldik yorgunum çok. Yemeğimi yemedim daha misafirlikte korumal nekadar zor ya ben nası ikna edicem şimdi. İçli köfte var bi de.
gerçekten işin zor canımBnmde öyle geçti bugün valla.
Ben de 1 tane yedim kızımın artığıydı daha doğrusu yemek zorunda kaldım.[/QUOTEafıyet olsun canım
merak etmıstım napacaksın
:))) uyanınca direk evden çıkıyorum 3 gündür :)) sabah bişey yemeyi pek sevmem zaten Türk kahvesi veya nescafe içince kalkarkalmaz tıkıyo iştahımı kesiyo,yumurtayla aram kötü,ceviz badem peynir zeytin takılıyorum 3er 5er o yüzden :) kefir veya yoğurt yemeye çalılıyorum bi de yumurtanın yerini tutmasa da ,çiğköfte dediğim 4/5 tane :)) kırmızı et sevmem zorla yiyorum normal köfteyi, sebzeciyim ben o da evde olmadığımdan çok mümkün olmadı :)Cig kofte siskinlik yapmasn canim bulgur fln durumu:))
Vucudumuzla hic dertlesmiyoruz ztn.istnblda ona firsat buldgn icin seni tebrk ediyorm:))
Menun ck kotu deil ama kahvalti yapmio musun.yapmiosan nsl dayaniosn. Dayaniosan nsl dayaniosn.bu uc soruya cevap istiyorm:))))))
Cnm akşam olmamış karbon hepKızlar menüm
Sabah 07.15
Üç çatal peynir 2 yeşil zeytin,bir haşlanmış yumurta,bir galeta
Öğle 12.30
Ton balıklı salata
Akşam 20.00
Yarım kase çorba,bir kaşık pilav,bir kaşık yoğurt
1.5 lt su,spor yok maalesef
Cnm yemek zorunda değilsinBen de 1 tane yedim kızımın artığıydı daha doğrusu yemek zorunda kaldım.
Çiğ köfte miktarıAekadaşlar ben eve yaklaşık yarımsaat önce geldim 3 gündür sokak kedisi kıvamındayım umarım yarın beni üzmez bu plansız beslenme durumu bugünkü beslenmem şöyle ; 1)Türkkahvesi,yoğurtkürü,ceviz,badem. 2) Türk kahvesi,çay ,bir tatlı kaşığı kadar dondurma(kahve yanında mado da ikram edilenden minicik). 3)çiğköfte,inegöl köfte,çay 4)şimdi yapacaklarım tilya kürü çayı,kinoa çayı,yoğurt kürü(chialı) allah ne verdiyse yağ yakacak :)) bir de 5hareketlik 21 setlik tibet hareketleri,bir de bedenimle konuşacağım beni duymaya başlayana kadar cumaları rezil etme bak etme eyleme diyeceğim :)))) zaten kızkurusu da gitti
Ben de yazayım menümü
Sabah 11 .30 gibi
1 bardak maydanoz limon kürü
1 kase mercimek çorbası
Akşam 7.30 gibi
1 kaşık kurufasülye
Salata
3 kaşık yumurtalı pazı
1 içli köfte
Bol bol su.
Daha da içerim
Alt alta yazıyorum gönderince içiçe yaptığını görüyorum sorun ne çözemedim tlfdan giriyorumKızlar menüleri alt alta liste halinde ve miktarlı saatli yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?