Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlarr,
çok yoğun bir hafta beni bekliyor. işten çıkıcam spora gidecem sonra da bisürü işim olacak hergün bir yerde bir iş başlamadan yoruldum. haftasonum çok kötüydü ne siz soruun ne ben söylim. 2öğün yedim hamur işi yedim su içmedim sporda yapmadım saadece evle uğraştım başka hiç bişi ile ilgilenemedim.
bayağı şeyler konuşulmuş fırsat buldukça okuyup cevaplıcam.

birde böyle olunca canım çok sıkılıyor en çok boncukla 200gram vermiş bulunuyorum.hafa sonu zaten çok yemek yiyecek zamanım olmadı işten ama yediğimdede hiiç dikkat etmedim poğaça yedim börek yedim yani hazır ne bulursam su da içmedim.hatta diyeti falan bırakim dedim.ama düşündüm bu kadar uğraş vermeme rağmen kilo veremiyorsam normal düzende fazla fazla kilo alırım ki doğruda sabah tartı 66gösterdi kilo veremesemde almamak için devam etmem gerektiğine karar verdim. ayrıca eve giderken lahana kereviz alacam perşembe akşam gidiyorum tatile ama gidene kadar napsam kardır.

ayy sporlarımıda yaptım

45 dk a niveabody ile dinamik sabahlar
40 mekik
15 dk kendi halimde egzersiz
30 dakika yürüyüş
3 ltre su
herkese de küsüm kendi kendime yazıp kendi kendime oynuycam

deme öyle arkadaşım... hafta sonu valla zor oluyo girmek ya evde kalıyor iş yapıyor ya çıkıp geziyoruz. inan iki günde sırf ev işleriyle uğraştım..kollarım acıyor indir kaldırdan

bu hafta
tgull-S.A.
hatice-seebu
pinup- samanyolu

pinup girmezse

tgull-Samayolu
Samnyolu-S.A.
S.A.-tgull

ha

ooo S:Acım bu hafta birlikteyiz ama ama ama ben perşembe günü tatile gidiyorum ve 14şubata kadar yokum...sadece 3gün eşlik edebilrim.
hatice kimseyi madur etmim ben sadece 3gün varım bu hafta perşembede kilo bildirimi yapıp ara tatile gireceğim. bu hafta paylaşımda bulunim yediğimi paylaşim ama etkinliğe katilmim ben olur mu?

Allah acil sifalar versin canim.

gec yattim, gec uyandim.
simdi kahvalti yapicam, canim yagda yumurta cektiiii
hadi bana afiyet olsun

merhaba Semo işlerinin iyi gittiğine sevindim bir süredir bayağı yoğundun çalışmalarının karşılığını inşallah en iyi şekilde almışındır.

bu arada hafta sonu bende yağda yumurta yemiştim çok seviyorum yaa...benim içinde ye afiyet olsun...

tgull cum ya, ögretmen olarak sinifin önunde durup ders vermek.
cok guzel bir sey, ögrenciler'le dialogum cok iyidi, verdigim dersleri iyi cali$tim.
sinifin önunde hic teredüt etmeden, cok guzel ders verdim!
o kadar cali$mamin kar$iligi guzel oldu, pek iyi aldim

10saat stagim bitti, aslinda uzuldum, tam ali$tim derken ögrencilere, birde baktim saatlerimi doldurmu$um..

inschallah 6ci ayda diplomami aliyorum!

tebrik ederim canım öğretmenlik herkesin harcı değil bilgiyi bilmek farklı bildiğini sunmak farklı ne kadar dolu olursan ol sınıf yönetimini becerip çocukların dikkatini çekip anlatamadıktan sonra hiç bir işe yaramıyor. yapabilene zevkli yapamayana işgence bir iş. az kalmış diplomaya hadi şimdiden hayırlı olsun diyim...

merhaba kızlar,
bu gün çoğu pazartesi gelen giden pek yok.
neler yedim paylaşayım sizlerle. kahvaltıda nar ekşili marul ve kepek ekmekten 1beyaz peynirli tost.
arada 1tane çizi
öğlen nohut ve az pirinç pilavı,
şimdi ara olarak kayısı kan üzümü yiyecem.
sonra spora gideceğim
akşamda eğer malzemeleri bulabilirsem lahana yemeğinden yapacağım, bulamazsam evde çorbam ve sebze yemeğim var onu yiyeceğim.
su içmeye çalışacağım şimdiye kadar ancak 4bardak içebildim
bu arada aklıma geldi geçen sene elma sirkeli ballı su içmiştim aç karnıma ondan içtim bu sabah onu içeceğim...

tgull nereye gidiyorsun canım

yeni eşleştirmemiz
hatice seebu
samanyolu S.A.
pinup semo özellikle böyle yaptım birbirinize destek olun diye

Canım su içemiyor musun ,ılık içmeyi dene daha iyi içiliyor...Bu menüye dayanabilecek misin...Protein de alman gerek...En azından öğlen salata ve et,balık türü tüketsen iyi olmaz mı?

ya hiç aklıma bile gelmiyo birde ben satışçıyım sürekli dışardayım su içince zor oluyo:78:
akşamada içmiyorumm:)

bilmemki şekerim seyhatte çok kaçırıyorum yoksa yaa hep hazır hep hazır ama salatalarımı tavuklu falan yicim:)

her akşam burdayım samanyoluu:) dicektim ama son iletide gördümki eşim semo olmuş

belki haftaya eş oluruzzz:)

ayy sporlarımıda yaptım

45 dk a niveabody ile dinamik sabahlar
40 mekik
15 dk kendi halimde egzersiz
30 dakika yürüyüş
3 ltre su
herkese de küsüm kendi kendime yazıp kendi kendime oynuycam

maşallaahh benm bilem boncuk veresim geldii

haticee bişi sorcam ben bu hafta evde olmıcam için yapmamam ama haftaya denicem kaç gün devam edilmesi gerek bide başka hiç mi birşey yenilmiyor?

sabah
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost ve portakkal suyu

ara
1 elma

öğle
1 kase ezogelin çorbası
fırında pişmiş 2 baget 1 patates

ara
1 kuru incir

akşam
marul ile 6 tane çiğ köfte

ara
6-7 tane çilek

suyumu içtim 2 lt

spor
40 dk oryantal

selamm kızllaarrr :)

sabah yarım kepek ekmeğine penir,domates,biberle tost yapıp yedim:)
bir çay
öğlen ; az çorba az salata tavuk göğsü az makarna
hepsinin miktarı oldukça az avuç içi kadar

akşam üstü muz
akşam yemeğide kurufasülye pilav

henüz su miktarım 1 bardak

sadece çiğ köfte mi yediinnnnnn

yanlız oryantal süpermiş yaa htaice müzik koyup göbek mi atıosun süperrr:87:

pinup 3 günde sonlandırılabiliyor ama diyet 7 gün
lahana çorbası ve muz hariç bütün meyveler 1. gün
lahana çorbası ve haşlanmış ya da fırında pişmiş her tür sebze patates hariç yağsız olacak 2. gün
lahana çorbası ve sebze meyve 3. gün

ben çorbayı şöyle yaptım tencereye soğanı doğradım hiç yağ koymadan o biraz kavruldu kırmızı ve yeşil biber koydum domates rendeledim dere otu maydonoz lahana kavruldu suyunu koyup kaynattım blendırdan geçirdim

Son düzenleme:
sadece çiğ köfte mi yediinnnnnn

yanlız oryantal süpermiş yaa htaice müzik koyup göbek mi atıosun süperrr:87:

hayır canım oryantal ders videoları var emuledan indirdim 1 saat falan çok yoruyor 40 dk yapabildim ancak bugün bütün kaslar çalışıyor onu hergün yapsak biz ne göbek kalır ne bişey

herkes nerde seebu menünü göreyim canım lahana almadan kilo alacaksın gibii annenin yanında ne yedin yaz hadi

sadece çorba olmaması iyiymiş güne elma veya havuç ile başlanabilir bence:)

haftaya salı çarşamba ve perşembe denicem :)

Haticecimbu hafta tgull tatilegittiği için samanyoluylamı eşleştim??

tamam canım puan tablosunu bugünden cuma gününe kadar yaparım..

Böylelikle en fazla 25puan alabilirsiniz bakalım kimalacak o puanları

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 minik ekmek
öğlen: 3yemek kaşığı pilavve bir tabak karışık salata
arada: 1 meyveli yoğurt
akşam: çorba

2 litre su içtim ve toplamda 40 dakika yürüdüm. şimdide kas hareketleirmi yapıcam..

tgull cüm menünü beğendim güzel bugün yediklerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…