HATİCE ==SALI 5ÇARŞAMBA 4 PERŞEMBE 3
TGULL ==PAZARTESİ 4SALI 5 ÇARŞAMBA 5 PERŞEMBE 5 CUMA 4
CUMARTESİ 1
SEEBU ==PAZARTESi 2SALI 4 ÇARŞAMBA 5 PERŞEMBE 2 CUMA 5
SAMANYOLU= PAZARTESİ 5SALI 4 ÇARŞAMBA 4 PERŞEMBE 5
TOPLAMDA 24ile TGULL arkadaşımız BİRİNCİ
kimin eşiydi hahaha ben puanladım oda güzelce diyetini uyguladı
tebrik ederim tatlım
ayy sporlarımıda yaptım
45 dk a niveabody ile dinamik sabahlar
40 mekik
15 dk kendi halimde egzersiz
30 dakika yürüyüş
3 ltre su
herkese de küsüm kendi kendime yazıp kendi kendime oynuycam
bu hafta
tgull-S.A.
hatice-seebu
pinup- samanyolu
pinup girmezse
tgull-Samayolu
Samnyolu-S.A.
S.A.-tgull
ha
geçmiş olsun dilekleriniiz için teşekkür ederim ciddi bir alt solunum yolu enf geçiriyor iğneleri vurulunca biraz toparladı yavrucuğum
bu hafta lahana kürleri falan yaptığınıza göre spor ve su nazar boncukları sabit geri kalan 3ü tamamen koçunuzun insafına kalmş ok
pinup burda olmana sevindim
semo hoşgeldin
seebu bişey olmaz zıplamaktan sutyenin güzelse hem zıplamayla daha çabuk sonuç alabilirsin ama neyse sen güzel spor yapmaya başladın zaten aynen devam hafta içi
Sümrancım bu hafta pazartesi-cuma için 5 günlük bir tablo yap istersen haftasonlarını dahil etme
merhaba Semo işlerinin iyi gittiğine sevindim bir süredir bayağı yoğundun çalışmalarının karşılığını inşallah en iyi şekilde almışındır.
bu arada hafta sonu bende yağda yumurta yemiştim çok seviyorum yaa...benim içinde ye afiyet olsun...
tgull cum ya, ögretmen olarak sinifin önunde durup ders vermek.
cok guzel bir sey, ögrenciler'le dialogum cok iyidi, verdigim dersleri iyi cali$tim.
sinifin önunde hic teredüt etmeden, cok guzel ders verdim!
o kadar cali$mamin kar$iligi guzel oldu, pek iyi aldim
10saat stagim bitti, aslinda uzuldum, tam ali$tim derken ögrencilere, birde baktim saatlerimi doldurmu$um..
inschallah 6ci ayda diplomami aliyorum!
Canım su içemiyor musun ,ılık içmeyi dene daha iyi içiliyor...Bu menüye dayanabilecek misin...Protein de alman gerek...En azından öğlen salata ve et,balık türü tüketsen iyi olmaz mı?
Arkadaşlar biliyorum biraz garip bir tablo oldu ama elimden ancak bu geldi,zaten 4 kişilik bir eşleşmeydi,ama hergün de puanlama yapılmamış,bu hafta daha dikkatli olalım...
Bak PİNUP beni sakın yanlız bırakma bu hafta,Bak yoksa puan kırarım ona göre...Akşamları da olsa girip menünü yazarsan sevinirim.Zaten menüleri akşam yazıyoruz...
ayy sporlarımıda yaptım
45 dk a niveabody ile dinamik sabahlar
40 mekik
15 dk kendi halimde egzersiz
30 dakika yürüyüş
3 ltre su
herkese de küsüm kendi kendime yazıp kendi kendime oynuycam
kızlar ben bu lahana diyetini yaptım 3 gün geçenlerde niye sormuyorsunuz ban 1.5 kilo verdim ve aynen geri aldım başlarken bu geri alma olayını biliyordum ama ben almam çok dikkat ederim dedim herkese ama çok aç hissediyor insan yine de yapmanızı tavsiye ediyorum detoks bu toksinleri atmanıza yardımcı olur hem kilo vermem durmuştu tekrar o sürece girmeme yardımcı oldu 3 gün dayanabildim sadece 4. gün günüm vardı iş yerinde geçen ay yapmışım burdan bu sonuç çıkıyor
bir de sebze gününde işteyim yağsız salata istedim yemek yapan kadından evden de patlıcan kırmızı biber közleyip götüürdüm orda bişey yemediğm için insanların dikkatini çekti yadırgadılar falan zor işler
sebze günü için önerim çorbanın yanında mantar sotee yapın yağ koymadan çok güzel oluyor baharat ekleyince çorbanın tadı kötü değil aslında ama süreekli yendiği için sıkıyor
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost ve portakkal suyu
ara
1 elma
öğle
1 kase ezogelin çorbası
fırında pişmiş 2 baget 1 patates
ara
1 kuru incir
akşam
marul ile 6 tane çiğ köfte
ara
6-7 tane çilek
suyumu içtim 2 lt
spor
40 dk oryantal
sadece çiğ köfte mi yediinnnnnn
yanlız oryantal süpermiş yaa htaice müzik koyup göbek mi atıosun süperrr:87:
pinup 3 günde sonlandırılabiliyor ama diyet 7 gün
lahana çorbası ve muz hariç bütün meyveler 1. gün
lahana çorbası ve haşlanmış ya da fırında pişmiş her tür sebze yağsız olacak 2. gün
lahana çorbası ve sebze meyve 3. gün
ben çorbayı şöyle yaptım tencereye soğanı doğradım hiç yağ koymadan o biraz kavruldu kırmızı ve yeşil biber koydum domates rendeledim dere otu maydonoz lahana kavruldu suyunu koyup kaynattım blendırdan geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?