- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Evet canim. Fakat isyerinde cikan menu su sekildeydi. Mercimek corbasi.bezelye.borek.salata.mozaik pastamenun güzelde diyet sürecinde bezelye şekerli bir besin olduğu için tavsiye edilmiyor pek
Kızlar bugün sağlıklı beslendigımi düşünmüyorum ama napayim sabah işe geciktim; ( kendimi böyle suçlu gibi hissediyorum Bugun ki Menüm sabah8:00 ; 1 bardak muzlu süt 1 grissini ara10:00 ; 1 ceviz öğle12:00; 1 kase Sütlü Mısır gevreği 1 salatalık 1 activia ara16:30 muz ve mısırlı yoğurt akşam; peynirli kabak sandal 1 dilim ekmek (2 küçük kabak=4 sandal) 3 yemek kaşığı yoğurt roka akşam için çok mu olmuş akşam bilemedim ama hiç yağ falan koymadım 3 litre ye tamamlıyorum hergün suyumu. Spor da daha yapmadım ama dans ederim büyük ihtimalle
Kızlar menüm
Sabah 07.15
Üç çatal peynir 2 yeşil zeytin,bir haşlanmış yumurta,bir galeta
Öğle 12.30
Ton balıklı salata
Akşam 20.00
Yarım kase çorba,bir kaşık pilav,bir kaşık yoğurt
1.5 lt su,spor yok maalesef
Ben de yazayım menümü
Sabah 11 .30 gibi
1 bardak maydanoz limon kürü
1 kase mercimek çorbası
Akşam 7.30 gibi
1 kaşık kurufasülye
Salata
3 kaşık yumurtalı pazı
1 içli köfte
Bol bol su.
Daha da içerim
Ben yazıyım bugünkü menüm
Sabah
1fıncan turk kahvesı sütlü
Yumurta havuç peynir domates
Oglen1elma neskafe 4tane badem ve fındık
5 gibi1tane domates
Aksam ıspanak bidee corba 2buçuk littre su
Sporuda unutmadım yatmadan önce yoğurt
Menü
8.30
Şekersiz çay 1 dilim ekmek peynir 3 zeytin
12.30
2 içli köfte 2 minik mantarlı börekşekersiz çay misafirlikteydim bu gün yemicem dedikçe yeye diye koydular
18. 2 kaşık pilav 2 dilim fırın patates ve bir but. 1 bardak ayran. 3 acı biber turşusu 1 dilim ekemek.
19 şekersiz çay 1 şekerpare
Dışarda olunca gitti bu gün
Yarım saat 40 dk kadar yürüdüm bebek arabası iterek
Birazdanda çocuklar uyursa inşallah leslie zumba ip allah ne verdiyse yapıcam.
Aman cnm dikkat bende 2 kilo almısım hemen izinde onunla cebelleşiyorum izin bize yaramıyorhoşbulduk tatlımben nasılım???? çok şükür iyiyim diyeyim yine de. alerjim coştu fena şekilde. bir de işyerinde acayip yoğunum bu aralar. çok bunaldım.
geçen hafta izne çıktım. bir süre menü falan yazmayayım kafam azcık rahat olsun dedim. ama bir-iki gündür stresten karboya dayandım. çok dikkat etmem gerek. hemen toplamalıyım. ucu kaçtı mı gider valla
inşallah yarın sonuçlarınız çok güzel olur canım
Canım bende kızlardan duydumsahgull tatlım tilya kürü ne acaba? hiç duymadım ben.
Yarın görcez bakalım kim ne vermiş. Ben bitek ilk gün verebildim 2 kg o da ödem daha da bişe yok ;((Ya geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok fazla olduğundan çoğunu okuyamadim bi haftada üç kilo falan veren varmı cidden eğer varsa napiosa aynisini eksiksiz yapicam :)
Yarın görcez bakalım kim ne vermiş. Ben bitek ilk gün verebildim 2 kg o da ödem daha da bişe yok ;((
Kilo vermek sabır işi cnm maalesef sabretmek zorundayız inan basaricaz bigun burda istedigimiz kiloya ulaştığımızda bu günleri konusucaz sadece sabır ben hepimizin basaricagina inaniorumki bu arada ne kdr oldu yoğurt kurune baslayali ben daha dün basladimYarın görcez bakalım kim ne vermiş. Ben bitek ilk gün verebildim 2 kg o da ödem daha da bişe yok ;((
Yoğurt kürünü yedim yattım bide bugün cıslardan da Yok sadece hazır ayran içtim 175 ml bide 5 zeytin onun dışında hepsi diyete uygundu inşallah eksi çıkarım şuan bi Ümit doğdu içime yatağa girmeden tok karna ama olsun tartıldım bakalım sabah ne olurÜmitsizliğe kapılma cnm Eminim vermiş olacaksın yarınnn
Yarım saat oldu başlayalıKilo vermek sabır işi cnm maalesef sabretmek zorundayız inan basaricaz bigun burda istedigimiz kiloya ulaştığımızda bu günleri konusucaz sadece sabır ben hepimizin basaricagina inaniorumki bu arada ne kdr oldu yoğurt kurune baslayali ben daha dün basladim
:) Süper bugünü not al 15 gün sora bırakman lazım 15 gün ara verip eğer istersen tekrar baslayabilirsin ama yine 15 gün yap 15 gün bırak hep bu sistem olmasi gerekliymis metabolizma alismasin dieYarım saat oldu başlayalı
Diyet kardesimm nasılsın biraz sabret yaza fit bi şekilde bunu gerçekleştirebilirsin :)Kizlar yogurt kurumude yiyim. Sonra uyuyum. Bugun bi icim daraldi.kendimi kumsalda boyle denizin ruzgarinda bulmak istedim. Reglime 2hafta kaldi.skntisi simdiden icime dustu galiba :)
Yoğurt kürünü yedim yattım bide bugün cıslardan da Yok sadece hazır ayran içtim 175 ml bide 5 zeytin onun dışında hepsi diyete uygundu inşallah eksi çıkarım şuan bi Ümit doğdu içime yatağa girmeden tok karna ama olsun tartıldım bakalım sabah ne olurben 800 gr gider diyorum var mı artıran
Yok fıstık su içme artık bu saatten sonraBugünkü menümü yazayım
Sabah 09:30
2 yumurta kırıp içine 4-5 dal maydanoz ve yarım taze soğan doğrayıp yarım kaşık zeytinyağı ile omlet
1 bardak şekersiz çay
Saat 14:30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Çeyrek domates
Saat 16:00
1 kupa sade nescafe
Saat 19:00
1 kupa sade nescafe
Saat 20:30
1 kupa şekersiz çay
Saat 21:30
250 gr çilekli yoğurt
1 litre su
1 saat yürüyüş
İçebilirsem su içerim biraz daha
15 günü bilmiyordum dur hemen yazayım:) Süper bugünü not al 15 gün sora bırakman lazım 15 gün ara verip eğer istersen tekrar baslayabilirsin ama yine 15 gün yap 15 gün bırak hep bu sistem olmasi gerekliymis metabolizma alismasin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?