Tebrik ederim canim masallah.Günaydın kızlar
Pazartesi: 76.0
Cuma: 73.7
Yüzdeyi bilemedim kafam basmadı
Tebrik ederim canim masallah sana.Günaydın kızlar
Pazartesi: 76.0
Cuma: 73.7
Yüzdeyi bilemedim kafam basmadı
Hesaplamadaki mantik nasil. Ben matematikteki yuzde problemi gibi dusundum:)Yüzdeyi ben hesaplarım siz öğrenene kadar
Bence 1.olacaksin:)Karar defterinde nasıl yapılacağını öğrendim
76-73.7
Yüzde: 3.02
İlk hafta olduğundan hepsi ödem artık 1-1 gider diye düşünüyorum çok teşekkür ederim çok motive oldumBence 1.olacaksin:)
ben sana ne dedim stresss yapmaaaTartidaki rakam :))) ve benim agzimin kulaklarima fiyonk baglamasi
Oturmaya geliolarsa saglikli mamalar yapabilirsin.İlk hafta olduğundan hepsi ödem artık 1-1 gider diye düşünüyorum çok teşekkür ederim çok motive oldum
Bide haftaiçi gelecek misafirlerim için bi çözüm bulsam tamam artık
Çok mantıklı hemen en hafifinden yeşil mercimekli bi tarif bulayım not alayım unutmadanOturmaya geliolarsa saglikli mamalar yapabilirsin.
Ornegin yesil mercimek salatasi. Yanina kuru incir ve yulafli truff. 2cesiti saglikli secip.kalan 1 yada2 cesiti normal bsy yaparsn.hem snde yemis olrsn.olmaaa mi:)))
Canim sana tarif atacaktm ama mesaj atilmiyor sana:) kuru incirli enerji toplari diye tarif var. Birde yesil mercimek salatasi saglikli kolay ve lezzetli oluyor:)Çok mantıklı hemen en hafifinden yeşil mercimekli bi tarif bulayım not alayım unutmadan
Bu unutkanlık beni mahvedek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?