Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar

Pazartesi: 76.0
Cuma: 73.7

Yüzdeyi bilemedim kafam basmadı
Tebrik ederim canim masallah.
Hesap su sekilde.
Yeni kilo / eski kilo
Günaydın kızlar

Pazartesi: 76.0
Cuma: 73.7

Yüzdeyi bilemedim kafam basmadı
Tebrik ederim canim masallah sana.
Hesaplama
YENI KILO/ESKI KILO
Yani mantik su. Eski kilomun yuzde kaci yeni kilom eder.:)

Ben halâ anlamadım matematik sıfır
İşlem nasıl yapılacak

kızlargecen cuma bu cuma arası fark
takıma yeni gelenler ilk geikleri kilo ile fark
toparlıycam gelip siz bildirim yapın

Gıslaaaaaar günaydın :)

hedefe ulaşamadım
hedef 73 idi.
ben bu sabah tam olarak 73,2 çıktım tartıda.

olsun 73 görmek de motive ediyor

yeni hedef 72,5

hadi bakalım

İlk hafta olduğundan hepsi ödem artık 1-1 gider diye düşünüyorum çok teşekkür ederim çok motive oldum
Bide haftaiçi gelecek misafirlerim için bi çözüm bulsam tamam artık
Oturmaya geliolarsa saglikli mamalar yapabilirsin.
Ornegin yesil mercimek salatasi. Yanina kuru incir ve yulafli truff. 2cesiti saglikli secip.kalan 1 yada2 cesiti normal bsy yaparsn.hem snde yemis olrsn.olmaaa mi:)))

Oturmaya geliolarsa saglikli mamalar yapabilirsin.
Ornegin yesil mercimek salatasi. Yanina kuru incir ve yulafli truff. 2cesiti saglikli secip.kalan 1 yada2 cesiti normal bsy yaparsn.hem snde yemis olrsn.olmaaa mi:)))
Çok mantıklı hemen en hafifinden yeşil mercimekli bi tarif bulayım not alayım unutmadan
Bu unutkanlık beni mahvedek

bu durumda oran %1

ay alllaaam buradaki bütün diyet kardeşlerime ve bana mübarek cuma günü mezun olmayı nasip et

hastalar şifa dertlilere deva borçlulara eda koca arayana koca okuyana diploma evladı olmayanlara hayırlı evlat olanlara hep birlikte hayırlı uzun ömür nasip et.
herkese sağlık bereket huzur versin allah inşallah :)

Çok mantıklı hemen en hafifinden yeşil mercimekli bi tarif bulayım not alayım unutmadan
Bu unutkanlık beni mahvedek
Canim sana tarif atacaktm ama mesaj atilmiyor sana:) kuru incirli enerji toplari diye tarif var. Birde yesil mercimek salatasi saglikli kolay ve lezzetli oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…