Haşlamaydı 2 kaşık kıymalı bulgur pilavı gibi:)İçli köfte dışında iyi
tesekur ederimGüzel cnm
en masumunu yemişsin :)Evet canim. Fakat isyerinde cikan menu su sekildeydi. Mercimek corbasi.bezelye.borek.salata.mozaik pasta
:))))
fulyacım hoşgeldin seni görmek ne güzelçok şükür iyiyim diyeyim yine de. alerjim coştu fena şekilde. bir de işyerinde acayip yoğunum bu aralar. çok bunaldım.
geçen hafta izne çıktım. bir süre menü falan yazmayayım kafam azcık rahat olsun dedim. ama bir-iki gündür stresten karboya dayandım. çok dikkat etmem gerek. hemen toplamalıyım. ucu kaçtı mı gider valla
inşallah yarın sonuçlarınız çok güzel olur canımbizizkiler de tartı için çalışıyor. hadi bakalım inşallah güzel olur sonuçlar.
Tartı öncesi olmamış canımMenü
8.30
Şekersiz çay 1 dilim ekmek peynir 3 zeytin
12.30
2 içli köfte 2 minik mantarlı börekşekersiz çay misafirlikteydim bu gün yemicem dedikçe yeye diye koydular
18. 2 kaşık pilav 2 dilim fırın patates ve bir but. 1 bardak ayran. 3 acı biber turşusu 1 dilim ekemek.
19 şekersiz çay 1 şekerpare
Dışarda olunca gitti bu gün
Yarım saat 40 dk kadar yürüdüm bebek arabası iterek
Birazdanda çocuklar uyursa inşallah leslie zumba ip allah ne verdiyse yapıcam.
benim vermişliğim var canımYa geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok fazla olduğundan çoğunu okuyamadim bi haftada üç kilo falan veren varmı cidden eğer varsa napiosa aynisini eksiksiz yapicam :)
Sıkılaştırıcı krem kullanabilirsin canım olumlu yorumlar var ben daha yeni aldım o yüzden kızlardan kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirimBenim gibi olan var mı merak ediyorum bi insanın kilosu sabit durmaz mı...
Hergün kilo alıp veriyorum.
Vücudum berbat halde sarkmalar selülitler çatlaklar 27 yaşında mı 77 mi !! Pörsümüş koca bi balon gibi resmen çok iğrenç
Spor yapmazsam bunların toplanmıycağını da biliyorum ama yasak. Yapamıyorum çok özeniyorum da
Mesela biriyle sarılınca ayyy ne yumuşaksın kızz etlerin yumuş yumuş diyorlar hep o derece
Vücudumun toplanması için ne yapabilirim ki
Gecen hafta 70.2Tartidaki rakam :))) ve benim agzimin kulaklarima fiyonk baglamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?