Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlarrrr ben bugun biraz daha erken yatıcam çünkü cuma günleri biraz daha erken kalkıyorum ödem atabilmek için yarım saat dolanıyorum evde

Sizlerde erkenden yatın erken kalkıp ödemlerinizi atın öyle tartılın, uykunuzdada bol bol leptin salgılayıp yağlarınızı yakın

İyi geceler herkeseee
Sabah güzeell haberlerle buluşmak ümidiyle

fulyacım hoşgeldin seni görmek ne güzel canısı aman dikkat zaten zor kilo veriyorsun verdiğini alma sakın.. bence biran önce listeye dön:)

nasıl açım anlatamam biran önce uyup uyanmak ve kahvaltı yapmak istiyorum :) inanıyorum yarın bu açlığımın karşılığını alıcam ve güzel bir Kahvaltı ile ödüllendiricem kendimi iyi geceler kızlar bol eksilerle uyanin inşallah

Tartı öncesi olmamış canım

Ya geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok fazla olduğundan çoğunu okuyamadim bi haftada üç kilo falan veren varmı cidden eğer varsa napiosa aynisini eksiksiz yapicam :)
benim vermişliğim var canım 9.takımdayken birebir başka takımls yarışmıştık ve çok hırslandıydım vermiştim ozaman, verilir yani metoda iyiyse

Kızlar gece saat 3 ve ben uyuyamıyorum
Sebebi: ishal oh ne güzel diyeceksiniz ama karın ağrısı mide ağrısı çok fena bide sıcak yataktan çık tuvalete koş hadi sabaha ne olcak bakalım 4 saatim kaldı.
Şöyle mi yazıcaz p.tesi: 76 cuma:75kg
Gibi mi benim hergün tartılmam yanlış mı gerçekten dayanamam gibime geliyo!!
Bide tartılmasaydım ikinci ve üçüncü gün 500 gr alıp onları vermeye kasmazdım bilemiyceğim için

Benim gibi olan var mı merak ediyorum bi insanın kilosu sabit durmaz mı...
Hergün kilo alıp veriyorum.
Vücudum berbat halde sarkmalar selülitler çatlaklar 27 yaşında mı 77 mi !! Pörsümüş koca bi balon gibi resmen çok iğrenç
Spor yapmazsam bunların toplanmıycağını da biliyorum ama yasak. Yapamıyorum çok özeniyorum da
Mesela biriyle sarılınca ayyy ne yumuşaksın kızz etlerin yumuş yumuş diyorlar hep o derece

Vücudumun toplanması için ne yapabilirim ki

Yumuşak olan vücuttan kilo kaybı daha fazla olur bence çünkü kilo verirken önce vücudum yumusuyo sonra kilolar gidıyo

Sıkılaştırıcı krem kullanabilirsin canım olumlu yorumlar var ben daha yeni aldım o yüzden kızlardan kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim

3. Takım 506. Etap free liste
ssirun : (74.1///%)
ozgekuaforr : ( 78///%)
BtRt 64///%)
Gencanne68 : ( 89.9///%)
Nurumcan94 : (93,5///%)
Yasnira : (76///%)
ciwan_annesi : ( 71///%)
KarincaKadin : (78///%)
shimarik : (61,2 ///%)
NAZZOZZ : (78,5 ///%)
Ropdesambir : (76///%)
Furha63 : (62,7 ///%)
Kaydasay77 : (76///%)
Sahgull : (68,8///%)504. etaptaizne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu(66,7 le listeye giriş)
tudeel : (64///%) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Ayulduz : (67,6///%)mezun çıtırımız kilosunu koruyor
chemistry_eng : (72,3///%) 502. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (83///%) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…