Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. Takım 506. Etap free liste
ssirun : (74.1/73,2/0,9/%1,21)
ozgekuaforr : ( 78///%)
BtRt : (64///%)
Gencanne68 : ( 89.9///%)
Nurumcan94 : (93,5/92,5/1/%1,07)
Yasnira : (76///%)
ciwan_annesi : ( 71///%)
KarincaKadin : (78/76,6/1,4/%1,79)
shimarik : (61,2 ///%)
NAZZOZZ : (78,5 ///%)
Ropdesambir : (76/73,7/2,3/%3,03)
Furha63 : (62,7 ///%)
Kaydasay77 : (76///%)
Sahgull : (68,8/67,8/1/%1,45)504. etaptaizne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu(66,7 le listeye giriş)
tudeel : (64/63,8/0,2/%0,31) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Ayulduz : (67,6///%)mezun çıtırımız kilosunu koruyor
chemistry_eng : (71,9/71,1/0,8/%1,11) 502. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (83///%) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü

Son düzenleme:
kilonun sabit durmaması ödemmi tutuyorsun acaba ondan olabilir.. sabret canım ilerleyen zamanlarda rahatsızlığın hafifliyence spora başlarsan. ben platese gidiyor boyun fıtığı var bende baya faydasını gördüm kaslarımı kuvvetlendşrdi sıkılaşmak mı sağladı, doktora Platesi danış bakalım izin çıkarsa hoca eşliğinde tavsiye ederim ama yaparsın ilerleyen zamanlarda

günaydın kızlar bol eksili bir tartı günü olsun inşallah

aminnn canım ne güzel dua

Gunaydin kaptanim sahgull Zerosima
Pazartesi 71.9 cikmistm.
Cuma 71.1
tebrik ederim canım çok güzel
İlk kilo bildirimi benden hemde örnek olsun kızlar

Geçen hafta : 68,8
Bu hafta : 67,8
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1,45
kaptanım harikasın tebrik ederim
Tartidaki rakam :))) ve benim agzimin kulaklarima fiyonk baglamasi

Gecen hafta 70.2
Bu hafta:69.8
Fark:400gr
prenses kocaman tebrikler bak gördünmü sen okadar emek verince o tartının kaçışı olamaz dedim helal olsun sana pes etmedin bu hafta
Günaydın kızlar pazartesi; 93.5 cuma;92.5 fark; 1 kg
Tebrikler çok güzel
Günaydın kızlar

Pazartesi: 76.0
Cuma: 73.7

Yüzdeyi bilemedim kafam basmadı
vavv çok iyi gitmiş biraz ödem de olsa, vücudun ödemi de tutmaması lazım onu atmakta başarı
sahgull bildirimimi senin istedgn gibi yapiyorm.
Pazartesi 71.9
Cuma 71.1
Fark 800gram
Yuzde %0.99
süpersin
Çok mantıklı hemen en hafifinden yeşil mercimekli bi tarif bulayım not alayım unutmadan
Bu unutkanlık beni mahvedek
arkadaşım bende karnabahar kısır tavsiye ederim, ben misafirlerime yapıyorum daha karnabahar olduğunu anlayan olmadı içindeki :)
şirinemm çok çok amin kız sen kilo vermedinmi

Şuan bana ameliyat demesinler de varsın sporu hareketi yasaklasın razıyım
Ama pilatesi sorayım Çarşamba gidince
Bide doktorum medikalpark a geçmiş üç katı para alıyorlar herşeyden emar röntgen bilmem ne off sinir oldum doktoru değişsem mi diye düşünüyorum dünden beri

İ ikisini de yaparım olur mu sizce karnabahar kısırı ve yeşil mercimekli salata bi börek bi kek bide diyet bi kurabiye de bulursam oldu bu iş

Ooo şok şok şok
Süpersin maşallah diyelim
Hemen senin detoksu yapıyorum yarın

Günaydın küzüm o detoks neyse banada yazar mısın tartıda moralim bozuldu ama regl ondan diye düşünüyorum göğüslerim göbeğim çok sis heran patlayacakmis gibi hemde tartildim tartım az olaydım 85.500 görünüyorum moralim bozuldu yaa neden böyle oldu geçen hafta 83 tüm ben

Kesinlikle herşeyin başı sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…