cnm sen gecen hafta cuma tartılmışmıydın kaçtıCanim sana tarif atacaktm ama mesaj atilmiyor sana:) kuru incirli enerji toplari diye tarif var. Birde yesil mercimek salatasi saglikli kolay ve lezzetli oluyor:)
Gecen cuma yoktm canim. Pazartesi gldm araniza:)cnm sen gecen hafta cuma tartılmışmıydın kaçtı
kilonun sabit durmaması ödemmi tutuyorsun acaba ondan olabilir.. sabret canım ilerleyen zamanlarda rahatsızlığın hafifliyence spora başlarsan. ben platese gidiyor boyun fıtığı var bende baya faydasını gördüm kaslarımı kuvvetlendşrdi sıkılaşmak mı sağladı, doktora Platesi danış bakalım izin çıkarsa hoca eşliğinde tavsiye ederim ama yaparsın ilerleyen zamanlardaBenim gibi olan var mı merak ediyorum bi insanın kilosu sabit durmaz mı...
Hergün kilo alıp veriyorum.
Vücudum berbat halde sarkmalar selülitler çatlaklar 27 yaşında mı 77 mi !! Pörsümüş koca bi balon gibi resmen çok iğrenç
Spor yapmazsam bunların toplanmıycağını da biliyorum ama yasak. Yapamıyorum çok özeniyorum da
Mesela biriyle sarılınca ayyy ne yumuşaksın kızz etlerin yumuş yumuş diyorlar hep o derece
Vücudumun toplanması için ne yapabilirim ki
tamam cnm onu baz alıyorum ozamanGecen cuma yoktm canim. Pazartesi gldm araniza:)
Oturmaya geliolarsa saglikli mamalar yapabilirsin.
Ornegin yesil mercimek salatasi. Yanina kuru incir ve yulafli truff. 2cesiti saglikli secip.kalan 1 yada2 cesiti normal bsy yaparsn.hem snde yemis olrsn.olmaaa mi:)))
günaydın kızlar bol eksili bir tartı günü olsun inşallah
aminnn canım ne güzel duabu durumda oran %1
ay alllaaam buradaki bütün diyet kardeşlerime ve bana mübarek cuma günü mezun olmayı nasip et
hastalar şifa dertlilere deva borçlulara eda koca arayana koca okuyana diploma evladı olmayanlara hayırlı evlat olanlara hep birlikte hayırlı uzun ömür nasip et.
herkese sağlık bereket huzur versin allah inşallah :)
Aaa neden atılmıyor kiCanim sana tarif atacaktm ama mesaj atilmiyor sana:) kuru incirli enerji toplari diye tarif var. Birde yesil mercimek salatasi saglikli kolay ve lezzetli oluyor:)
tebrik ederim canım çok güzel
kaptanım harikasın tebrik ederimİlk kilo bildirimi benden hemde örnek olsun kızlar
Geçen hafta : 68,8
Bu hafta : 67,8
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1,45
Tartidaki rakam :))) ve benim agzimin kulaklarima fiyonk baglamasi
prenses kocaman tebriklerGecen hafta 70.2
Bu hafta:69.8
Fark:400gr
Tebrikler çok güzelGünaydın kızlar pazartesi; 93.5 cuma;92.5 fark; 1 kg
vavv çok iyi gitmiş biraz ödem de olsa, vücudun ödemi de tutmaması lazım onu atmakta başarıGünaydın kızlar
Pazartesi: 76.0
Cuma: 73.7
Yüzdeyi bilemedim kafam basmadı
süpersin
arkadaşım bende karnabahar kısır tavsiye ederim, ben misafirlerime yapıyorum daha karnabahar olduğunu anlayan olmadı içindeki :)Çok mantıklı hemen en hafifinden yeşil mercimekli bi tarif bulayım not alayım unutmadan
Bu unutkanlık beni mahvedek
şirinemm çok çok aminbu durumda oran %1
ay alllaaam buradaki bütün diyet kardeşlerime ve bana mübarek cuma günü mezun olmayı nasip et
hastalar şifa dertlilere deva borçlulara eda koca arayana koca okuyana diploma evladı olmayanlara hayırlı evlat olanlara hep birlikte hayırlı uzun ömür nasip et.
herkese sağlık bereket huzur versin allah inşallah :)
Şuan bana ameliyat demesinler de varsın sporu hareketi yasaklasın razıyımkilonun sabit durmaması ödemmi tutuyorsun acaba ondan olabilir.. sabret canım ilerleyen zamanlarda rahatsızlığın hafifliyence spora başlarsan. ben platese gidiyor boyun fıtığı var bende baya faydasını gördüm kaslarımı kuvvetlendşrdi sıkılaşmak mı sağladı, doktora Platesi danış bakalım izin çıkarsa hoca eşliğinde tavsiye ederim ama yaparsın ilerleyen zamanlarda
İ ikisini de yaparım olur mu sizce karnabahar kısırı ve yeşil mercimekli salata bi börek bi kek bide diyet bi kurabiye de bulursam oldu bu iştebrik ederim canım çok güzel
kaptanım harikasın tebrik ederim
prenses kocaman tebriklerbak gördünmü sen okadar emek verince o tartının kaçışı olamaz dedim helal olsun sana pes etmedin bu hafta
Tebrikler çok güzel
vavv çok iyi gitmiş biraz ödem de olsa, vücudun ödemi de tutmaması lazım onu atmakta başarı
süpersin
arkadaşım bende karnabahar kısır tavsiye ederim, ben misafirlerime yapıyorum daha karnabahar olduğunu anlayan olmadı içindeki :)
şirinemm çok çok aminkız sen kilo vermedinmi
Ooo şok şok şokkızlarr çoook kk mutluyum ben şok
bu kadarını beklemiyordum gerçekten
açıklıyorum
Cuma 67.6
bugün 63.8
dün yaptığı detoks 1.2 gitmesine sebeb olmış
ve ben ilk defa tartıda 63 rakamını gördüm
şirinemm çok çok aminkız sen kilo vermedinmi
Günaydın küzüm o detoks neyse banada yazar mısın tartıda moralim bozuldu ama regl ondan diye düşünüyorum göğüslerim göbeğim çok sis heran patlayacakmis gibi hemde tartildim tartım az olaydım 85.500 görünüyorum moralim bozuldu yaa neden böyle oldu geçen hafta 83 tüm benkızlarr çoook kk mutluyum ben şok
bu kadarını beklemiyordum gerçekten
açıklıyorum
Cuma 67.6
bugün 63.8
dün yaptığı detoks 1.2 gitmesine sebeb olmış
ve ben ilk defa tartıda 63 rakamını gördüm
Kilo vermek sabır işi cnm maalesef sabretmek zorundayız inan basaricaz bigun burda istedigimiz kiloya ulaştığımızda bu günleri konusucaz sadece sabır ben hepimizin basaricagina inaniorumki bu arada ne kdr oldu yoğurt kurune baslayali ben daha dün basladim
Yok fıstık su içme artık bu saatten sonra
Akşam aç kalmıssın ama
Genel anlamda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?