çok güzel canım tebrikler.İlk kilo bildirimi benden hemde örnek olsun kızlar
Geçen hafta : 68,8
Bu hafta : 67,8
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1,45
dileğim süpersinkızlarr çoook kk mutluyum ben şok
bu kadarını beklemiyordum gerçekten
açıklıyorum
Cuma 67.6
bugün 63.8
dün yaptığı detoks 1.2 gitmesine sebeb olmış
ve ben ilk defa tartıda 63 rakamını gördüm
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 506. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 17 şubat - 24 şubat)
TAKİM DERECELERİ
10. Takım..............%1,772
3.Takım.................%1,690
9. Takım..................%0,940
BİREYSEL DERECELER
1. Nesli Han (10.takım) ........%3,01
2. Zerosima (3. Takım).........%2,81
3. Firslayd (10.takım) .........% 2,44
saol tatlım. haklısın. yarından itibaren sıkıyönetim ilan ediyorum. az daha durayım listeye dönücem zatenfulyacım hoşgeldin seni görmek ne güzelcanısı aman dikkat zaten zor kilo veriyorsun verdiğini alma sakın.. bence biran önce listeye dön:)
Ay sorma ya. Inan bazen mailler okdr karisiyorki. Turkce maili yabancilara mail olarak iletiyorm hahaha:)İş çıkışı sokakta yürürken o bozulmuş Türkçe tokat gibi yüzüne çarpar tüm dilleri unutur rahatlarsın merak etme :))
Canim mesaj yazarken. Telefondaki o klavyede. Hani satir atladigin sey vae ya. Sag altta olur genelde. Onun yazabilrsn madde madde*** 13.30 Türk kahvesi (şekersiz) 5badem 5ceviz Tilya çayı *** 16.30 1adet kaşarlı hamburger köftesi(katkısız) kinoa çayı *** 20.30 1adet hamburger köftesi,2bardak mandra sütü,çay(şekersiz). *** Toplamda 2 lt su, maden suyu Leptin zavallım uyurken çalışacak artık amaaa 3 saat yürüdüm patilerim ağrıyor. *** Tibet hareketleri yoğurt kürü birdaha tilya ve 2 lt daha su Uyuyana kadar yapacaklarım tabi sabaha karşı uyuyacağım , *** çok kilo veren arkadaşların hepsine çooook sevindim darısı başıma :)). *** kızkurusu bıraktı gitti tektabanca beni ama ben böyle ortada herkese mavi boncuk kamu malı konumunda mutluyum :)))
İkincilikler bizdenn :)) tebriklerCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 506. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 17 şubat - 24 şubat)
TAKİM DERECELERİ
10. Takım..............%1,772
3.Takım.................%1,690
9. Takım..................%0,940
BİREYSEL DERECELER
1. Nesli Han (10.takım) ........%3,01
2. Zerosima (3. Takım).........%2,81
3. Firslayd (10.takım) .........% 2,44
Tebrikler :) olacak bu is inandim iyice :)Ayyy 1. Olmuşum çok sevindim.
9.30
Bir yumurta
Salatalık domates biber maydanoz dereotu
3 dilim peynir
13.00
Biraz kuru üzüm ceviz fındık
15.00
Bir kase kisir
19.30
Yarım porsiyon mantı
Bugün biraz cokmu bilemedim
İyi ki arapça değil ingilizce karışıyo Türklere arapça mail iletsen Amin diye sana geri ileti gelirdiAy sorma ya. Inan bazen mailler okdr karisiyorki. Turkce maili yabancilara mail olarak iletiyorm hahaha:)
Olabilitesi var canim:)İyi ki arapça değil ingilizce karışıyo Türklere arapça mail iletsen Amin diye sana geri ileti gelirdi
:)) Bi bankanın genel merkezindeyken bayağı bi dalga geçmişliğim vardır bu ağızlarla :)) tabi ki ben de kullandım e karşındaki hav dan anlıyosa miyaw dersen sen yabani kalıyosun mecburi :)) de yani boşver çıkınca kendine gülersin kahve arasında bünyeye dokunmuyo o zaman :))Olabilitesi var canim:)
Yabanci sirkette calisiyorum.oyuzden ingilizceye cok hakim olmam gerekio. Maillerde cok kullaniyorm.yeri gelio telefonda kullaniyorm. Ama tipik beyaz yakali degilim. Toplantiyi set ettik falan demiyorm yani:))))
Tatlım nick mi5.Gün
Sabah: 08:40 250ml mama
Ara: 13:00 bir haşlanmış yumurta yüzde75'i.
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir yağsız az tuzlu
Öğle: 14:00 1 el ayası kadar ızgara tavuk yarım kase yoğurt
Ara: 18:20. Avucumun yarısı kadar tavuk ızgara bi kaşık yoğurt
Ara20 iki haşlanmış yumurta sadece beyazları (ilaç içicem diye yoksa günü bitirmiştim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?