Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İlk kilo bildirimi benden hemde örnek olsun kızlar

Geçen hafta : 68,8
Bu hafta : 67,8
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1,45
çok güzel canım tebrikler.

dileğim süpersin

kızlar tebrikler çok sevindim

fulyacım hoşgeldin seni görmek ne güzel canısı aman dikkat zaten zor kilo veriyorsun verdiğini alma sakın.. bence biran önce listeye dön:)
saol tatlım. haklısın. yarından itibaren sıkıyönetim ilan ediyorum. az daha durayım listeye dönücem zaten

Menüm sabah7.50 :ılık limonlu şu 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 çubuk peynir 4 zeytin roka ara10.00 : yarım elma öğle13.00 ; ton balıklı salata 1 dilim ekmek ara;16.30 activia aksam19.00 karnıbahar kısır 1 bardak ayran 2.5 litre detoks suyu daha da içerim bide danss ettim 1 bardak tarçınlı süt ve yoğurt kuru mi de yaparım gün bitti

Sabah
1 bardak su
Sutlu omlet
Yarim kibrit kutusu peynir
2 zeytin
1 dilim tam tahilli

Oglen
Doner vardi. Biraz ondan yedim.
2Kasik pilav yedm.sehriye corbasi vardi.ha pilav ha sehriye corbasi ddm.ztn guzel olmuyor.
Yagsiz salata
3 4 kasik yogurt

Aksam
Kayinvalidemdydm.
5 6 adet kofte
Bol salata
3 adet fln firinda patates

Su
2.5litre

İş çıkışı sokakta yürürken o bozulmuş Türkçe tokat gibi yüzüne çarpar tüm dilleri unutur rahatlarsın merak etme :))
Ay sorma ya. Inan bazen mailler okdr karisiyorki. Turkce maili yabancilara mail olarak iletiyorm hahaha:)

Canim mesaj yazarken. Telefondaki o klavyede. Hani satir atladigin sey vae ya. Sag altta olur genelde. Onun yazabilrsn madde madde

İkincilikler bizdenn :)) tebrikler Zerosima

Kizlar bugun kaloriyi yukselttim biraz. Gunde 700 kaloriyi gecmiyordum. Cok az biliyorum..

Sabah; bir dilim azicik tereyagli kepekli ekmek
Yarim haslanmis yumurta
Azicik peynir domates

Oglen; tavuk corbasi yarim dilim ekmek
Sonra da arkadaslarin makarnasindan iki catal tirtikladim bir de bir et durumun 5te 1ini yedim
Bir kase yogurt

Ara; bir kare bitter cikolata bir kare derken bir parca yanii :) bir lokma diyelim

Aksam; az porsiyon haslanmis brokoli

Ara; yarim kan portakali

2bucuk lt su sekersiz turk kahvesi

Son düzenleme:
Kızlar tebrikler sonuçlara çok sevindim.
İnşallah hep böyle devam eder.
Çok heveslendim gaza geldim kalkıp fazşadan spor yaparım bu gazla.
Bugünkü menüyü yazayım.

Sabah 11.30- 12.00 gbi
1 bardak maydnz limon kürü
2 haşlanmş yumurta
7 zeytin
2 parmak kalnlğnda beyaz peynir
Zeytinyağlı salata

Akşam 19.30-20.00 gibi
1 tabak etli kuru fasülye
1 kase salata
3 bardak ayran

100 kez ip atladım. düzensiz mekik harekeltleri yaptım.
3 lt su içtim.
Bugünlk bkdr

Menü
10 1 yumurta 3 zeytin çok az peynir biraz tereyağ 1 dilim kepek ekmek

14. Minik bi dilim kek 1 kurabiye 1 bardak meyve suyu (bebek görmeye gittik öğle yemeği yerine yedim. )

16.
1 bardk tarçınlı süt

17. Gibi çok acık brokoli haşladım yoğurtlu yedim

18 . 2. Biarada neskafe

19.30 mantar yemeği 2 kaşık pilav 1 bardak ayaran 2 lokma ekmek salat

3 litere su 200 ip

5.Gün

Sabah: 08:40 250ml mama
Ara: 13:00 bir haşlanmış yumurta yüzde75'i.
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir yağsız az tuzlu

Öğle: 14:00 1 el ayası kadar ızgara tavuk yarım kase yoğurt
Ara: 18:20. Avucumun yarısı kadar tavuk ızgara bi kaşık yoğurt
Ara20 iki haşlanmış yumurta sadece beyazları (ilaç içicem diye yoksa günü bitirmiştim)

İyi ki arapça değil ingilizce karışıyo Türklere arapça mail iletsen Amin diye sana geri ileti gelirdi
Olabilitesi var canim:)
Yabanci sirkette calisiyorum.oyuzden ingilizceye cok hakim olmam gerekio. Maillerde cok kullaniyorm.yeri gelio telefonda kullaniyorm. Ama tipik beyaz yakali degilim. Toplantiyi set ettik falan demiyorm yani:))))

Olabilitesi var canim:)
Yabanci sirkette calisiyorum.oyuzden ingilizceye cok hakim olmam gerekio. Maillerde cok kullaniyorm.yeri gelio telefonda kullaniyorm. Ama tipik beyaz yakali degilim. Toplantiyi set ettik falan demiyorm yani:))))
:)) Bi bankanın genel merkezindeyken bayağı bi dalga geçmişliğim vardır bu ağızlarla :)) tabi ki ben de kullandım e karşındaki hav dan anlıyosa miyaw dersen sen yabani kalıyosun mecburi :)) de yani boşver çıkınca kendine gülersin kahve arasında bünyeye dokunmuyo o zaman :))

Tatlım nick mi
Değiltirdin bende niye etiketlenmiyo diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…