Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım pişman olma stres olma madem yiyoruz tadını çıkara çıkara yemek lazım günün gayet güzel hiç canını sıkma bol bol su iç 2.5 hatta 3 lt iki emzirdin mi onun kalorisi kalmaz bence ohh
İciyorum canım suyu çok seviyorum birde senin gibi çok iciyorum vücudum istiyor demekki

Eşim Yok bu gece arkadaşlarıyla Uludağ'a gittiler ben sıkıntıdan patlıyom hiç de uykum yok naapsam.
Sohbetinize doyum olmuyor
Benim eşimde Ankara'da kızımla annem uyudu survivor izliyorum

Brokoli yemedım kızlar
mesajını yenı gordum canım haşlamadan koymuştum belki ondandır çok berbattı tadı

Brokoli yemedım kızlar

mesajını yenı gordum canım haşlamadan koymuştum belki ondandır çok berbattı tadı
Allah alla dur merak ettim kalan brokoliyi de çiğ koyayım o zaman bi deniyeyim ben hertürlü yerim nasıl olsa.
Hiç mi sevmediği beğenmediği bişey olmaz insanın yaww

Canım ben haşlamıyorum buharda pişiriyorum çok lezzetli oluyor
pek fazla aldığım yok daha öncede aldım dolapta sarardı attım bır ara yıne aldım direk olduğu gibi difrıze attım çıkardım bır parçasını sanko pörsümüştü haşladım sonra yogurt döktüm ama hıc beyenmedim sanki kokuşmuş gibı

Ben hala uyutamadim bebisimi yardıma gel bana deneyimlisin nede olsa
O konuda uzmanımdır bak. Sağlam bir disiplinle katı davranarak taviz vermeden bebekliklerinden bu yana hep 9'da yatarlar çok şükür
Zamanında çok araştırdım okudum. Çocuk gelişim kitaplarında pro oldum resmen

Nasıl yani yaa banadaa yardım ettt nasıl yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…