İciyorum canım suyu çok seviyorum birde senin gibi çok iciyorum vücudum istiyor demekkiCanım pişman olma stres olma madem yiyoruz tadını çıkara çıkara yemek lazım günün gayet güzel hiç canını sıkma bol bol su iç 2.5 hatta 3 lt iki emzirdin mi onun kalorisi kalmaz bence ohh
Benim eşimde Ankara'da kızımla annem uyudu survivor izliyorumEşim Yok bu gece arkadaşlarıyla Uludağ'a gittiler ben sıkıntıdan patlıyom hiç de uykum yok naapsam.
Sohbetinize doyum olmuyor
mesajını yenı gordum canım haşlamadan koymuştum belki ondandır çok berbattı tadıHaşlayıp mı koydun canım ben bişey olacağını sanmıyorum ama yarın akşama deniyeyim senin için şimdi bi parça haşlayıp buzluğa atıcam. Yarın akşam yazarım tadında bi değişiklik varsa.
Bide ağzı açık mı koydun acaba dolap tadmıştır belki yada uzun süredir buzlukta ise tuhaf bi tad da olabiliyor ben her şeyi ama herşeyi atıyorum inanmazsınız pişmiş pişmemiş hep atıyorum günüm günüme uymuyo çünkü bi gün iyiysem ertesi gün yataktan kalkamadığım oluyor derin dondurucu ve mikro dalga benim imdadıma yetişiyor çok şükür
Canım ben haşlamıyorum buharda pişiriyorum çok lezzetli oluyorBrokoli yemedım kızlar
mesajını yenı gordum canım haşlamadan koymuştum belki ondandır çok berbattı tadı
Allah alla dur merak ettim kalan brokoliyi de çiğ koyayım o zaman bi deniyeyim ben hertürlü yerim nasıl olsa.Brokoli yemedım kızlar
mesajını yenı gordum canım haşlamadan koymuştum belki ondandır çok berbattı tadı
pek fazla aldığım yok daha öncede aldım dolapta sarardı attım bır ara yıne aldım direk olduğu gibi difrıze attım çıkardım bır parçasını sanko pörsümüştü haşladım sonra yogurt döktüm ama hıc beyenmedim sanki kokuşmuş gibıCanım ben haşlamıyorum buharda pişiriyorum çok lezzetli oluyor
Tencerenin üstüne süzgeç mi koyuyorsun nasıl yapıyorsun cnmCanım ben haşlamıyorum buharda pişiriyorum çok lezzetli oluyor
Ben hala uyutamadim bebisimi yardıma gel bana deneyimlisin nede olsaEşim Yok bu gece arkadaşlarıyla Uludağ'a gittiler ben sıkıntıdan patlıyom hiç de uykum yok naapsam.
Ben iyiyim cnm.
sE buEşim Yok bu gece arkadaşlarıyla Uludağ'a gittiler ben sıkıntıdan patlıyom hiç de uykum yok naapsam.
Eşim Yok bu gece arkadaşlarıyla Uludağ'a gittiler ben sıkıntıdan patlıyom hiç de uykum yok naapsam.
Eşim Yok bu gece arkadaşlarıyla Uludağ'a gittiler ben sıkıntıdan patlıyom hiç de uykum yok naapsam.
Senin bu gece yok benim her gece yok
O konuda uzmanımdır bak. Sağlam bir disiplinle katı davranarak taviz vermeden bebekliklerinden bu yana hep 9'da yatarlar çok şükürBen hala uyutamadim bebisimi yardıma gel bana deneyimlisin nede olsa
Kız yazamadın bi türlü
Benimkisi her gece yokEşim Yok bu gece arkadaşlarıyla Uludağ'a gittiler ben sıkıntıdan patlıyom hiç de uykum yok naapsam.
haşlamadan pörsümüş gıbıydi haşladım pıs gibi kokuyorduAllah alla dur merak ettim kalan brokoliyi de çiğ koyayım o zaman bi deniyeyim ben hertürlü yerim nasıl olsa.
Hiç mi sevmediği beğenmediği bişey olmaz insanın yaww
Nasıl yani yaa banadaa yardım ettt nasıl yaptinO konuda uzmanımdır bak. Sağlam bir disiplinle katı davranarak taviz vermeden bebekliklerinden bu yana hep 9'da yatarlar çok şükür
Zamanında çok araştırdım okudum. Çocuk gelişim kitaplarında pro oldum resmen
hic sorma canım busey yazıyım başka bisey yazılıyoKız yazamadın bi türlü
Buzlukta çıkarıp dışarda beklettigin için olmuştur donu çözülmeden haslaman gerekirhaşlamadan pörsümüş gıbıydi haşladım pıs gibi kokuyordu
yok kız karnabahar gibi tencerede azıcık suyla hasladımTencerenin üstüne süzgeç mi koyuyorsun nasıl yapıyorsun cnm
Hee bende öyle yapıyom kiyok kız karnabahar gibi tencerede azıcık suyla hasladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?