Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

10. 00 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 zeytin
Köy ekmeği 1 dilim
Az pekmez

13. 00 türk kahve

16.00 bulgur pilavı
Yoğurt
Leslie 1 mil

Kalori olarak az beslenmek bisüre sonra kilo vermede zorlamaz mı bedeni.
Vücut aman ben yemeksiz kalıyorum diye geleni depolamaya başlıyormuş sonra.
Sağlam bir kahvaltı ve sağlıklı kalorili akşam yemeği de zayıflamana yardımcı olur sanki

Evet haklisin bugun kalorili beslenicem diye ciktim yola ama yapabildigim bukadar iste. Kiyamiyorum emegime yiyemiyorum aliskanlik oldu

Sabah
4tane zeytın
İki parmak kadar örgüpeynır
Sucuklu domatesli biberli yumurta ekmeksiz iki tane cay cekersız
3ten beri yürüyüş ye nı geldım
Bırokolı haslıyacam yoğurtla yerim

Evet haklisin bugun kalorili beslenicem diye ciktim yola ama yapabildigim bukadar iste. Kiyamiyorum emegime yiyemiyorum aliskanlik oldu
Ama o emeğin üzerine durağan döneme geçersen buyüzden ozmaann da stres olursun neden veremiyorum diye. Bence ara öğünleri kaldır sabah akşam sağlıklı kalorili yiyeceklerden doyana kadar ye.

Sabah
4tane zeytın
İki parmak kadar örgüpeynır
Sucuklu domatesli biberli yumurta ekmeksiz iki tane cay cekersız
3ten beri yürüyüş ye nı geldım
Bırokolı haslıyacam yoğurtla yerim
Çok güzel pzartesyie güzel bir sonuç görürsün tartıda.

Akşam yemeğim içine ne buldumsa kattım. Tere. Roka. Maydanoz. Dereotu. Yeşil soğan. Peynir közlenmiş kırmızı biber. Maydanoz mor lahana marul azbiraz mısır ve light ton balığı yarım limon

ARa 19:30 haslanmis kirmizi pancar

6.Gün

Sabah: 09:00 milli Shake

11:00 1 yumurtalı sebzeli omlet yağsız (2 mantar 2dilim kabak 2halka havuç bidilim domates dereotu maydanoz)

12:10 4 tane diyet mücver(kabaklı)

19:35. Koca tabak salata

Hareket sıfır.
Su 2 lt içerim daha da

Milk Shake olucaktı

Valla hiç halim gücüm Yok yemek yapmaya üşendim bi anda salata yaparken buldum kendimi :)
afiyet olsun canım bisey soracam
Difrize brokoli koymustum öylen cıkartım mutfağa koydum koydum yürüyüşten geldikten sonra haşladım yoğurtla karıştırdım ama tadı hıc hoşuma gitmedi
İlk difrize koyuyom acaba zaten yoğurtla öylemi oluyo tadı yaradılışınıza ilk defa denedım

yogurtlusunu demek istedim ya nlis geldi

güzellik bu hafta idare ederiz seni gelince aktifliğinle telafi edersin. canım benim duygularımız karşılıklı bizde senin gibi tatlı üyemiz olduğu için çok şanslıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…