- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
olabilir bakBuzlukta çıkarıp dışarda beklettigin için olmuştur donu çözülmeden haslaman gerekir
İkea dan almıştım canım haşlama aparatı migroslardada varmış galiba tencerenin içine suyu koyup onu koyuyorum ayaklı suya değmiyor güzel bişey karnabaharı da onla pişiriyorum tüm vitamini bana kalıyor suya geçmiyorBen hala uyutamadim bebisimi yardıma gel bana deneyimlisin nede olsa
Bende sevmezdim canım kızıma yaparken kalanlatı yiye yiye alıştım şimdi karnabahar alınca brokolide alırım renkli oluyor tabak hoşuma gidiyorpek fazla aldığım yok daha öncede aldım dolapta sarardı attım bır ara yıne aldım direk olduğu gibi difrıze attım çıkardım bır parçasını sanko pörsümüştü haşladım sonra yogurt döktüm ama hıc beyenmedim sanki kokuşmuş gibı
Bende kitap taraftarıyım yanıma almamışım şimdi uyumaya çalışıyorum zorlaHiç öyle filmle filan aram yoktur. Kitap okurum hep. Şimdi de sarmadı muhabbet edesim var kimsem Yok
Eve internet bağlanamadı halâ iki hafta oldu bugün taşınalı. Biraz dikkatli kullanayım diyom da çıkamıyom kk'dan
Kalanları donu çözülmeden dene bakalım büyük ihtimalle oyuzden olduolabilir bak
tesekur ederim cevabın için bu aradadır şu turk kahvesi bır avuç kadar kuruyemiş yedımİkea dan almıştım canım haşlama aparatı migroslardada varmış galiba tencerenin içine suyu koyup onu koyuyorum ayaklı suya değmiyor güzel bişey karnabaharı da onla pişiriyorum tüm vitamini bana kalıyor suya geçmiyor
bır dahakine öyle yaparımKalanları donu çözülmeden dene bakalım büyük ihtimalle oyuzden oldu
karnabaharı çok severız pek brokoli sevmeyız yemeyizBende sevmezdim canım kızıma yaparken kalanlatı yiye yiye alıştım şimdi karnabahar alınca brokolide alırım renkli oluyor tabak hoşuma gidiyor
çok az su koyuyom yemek olarak ildiginiz bır tarıfı varmı brokolininHee bende öyle yapıyom ki
Menu süper canim ama karataydan vaz mi geçtinBugün ki Menüm sabah 12:00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 10 yeşil az tuzlu zeytin roka dereotu süt 1 avuç ceviz ara 15:30 yarım muz 17:00 activia akşam18:00 tavuk sote yoğurt 2 kasık karnıbahar kısır spor; egzersiz hareketlerı yarım saat . 2 litre su daha da iciçem . Yoğurt kürümude yaparım gün bitti
Yoo vazgecmedim kuzum yanlış mı olmuş bugün 1. Gün baktım da arada meyve yiyebilirsiniz yazıyordu yedim.bendeMenu süper canim ama karataydan vaz mi geçtin
http://bebekveben.com/ise-yarayan-bir-bebek-uyutma-yontemi/Nasıl yani yaa banadaa yardım ettt nasıl yaptin
tasavvuf la harmanladığımız diyet listeni bekliyorum yoldaşŞol diyetin kalorileri akar deyu deyu deyuuuu :)))))) göndereceğim listemi sen müsait oldupunda evir çevir beni :))
güzellik sen emziriyodun galiba, oyüzden sütlaç görmeyelim şimdilik. ama yarın daha dikkat et pazartesiye artı çıkmazsın ozaman10.30
Bir yumurta
Domates salatalık dereotu maydanoz
3 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
13.00
Bir kaseSütlaç biraz meyveli yoğurt
15.00
Bir kase kısır
19.30
Fırında levrek ve salata
Aksam birsuru tatlı vardı butun zorlamalara rağmen yemedim tabikiiii sütlacı yedim diye vicdan yaptm ztn
nazocuğum kefir sağlıklı lakin iyi kalorisi olan bir besin oyüzden 1 bardak yeterli, kız bizde 3de yatıyoruz ne olmuş gecenin bu saatinde köfte yenirmi süt kahve neyine yetmiyiBitmedi şimdi tekrar 4köfte şerit dilimlerden 4 parça karışık peynir yiyeceğim
Çünkü ben en erken 3 te yatıyorum bi daha bişey yemiyeceğim içeceklerim var sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?