Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben hala uyutamadim bebisimi yardıma gel bana deneyimlisin nede olsa
İkea dan almıştım canım haşlama aparatı migroslardada varmış galiba tencerenin içine suyu koyup onu koyuyorum ayaklı suya değmiyor güzel bişey karnabaharı da onla pişiriyorum tüm vitamini bana kalıyor suya geçmiyor

Bende sevmezdim canım kızıma yaparken kalanlatı yiye yiye alıştım şimdi karnabahar alınca brokolide alırım renkli oluyor tabak hoşuma gidiyor

Bende kitap taraftarıyım yanıma almamışım şimdi uyumaya çalışıyorum zorla

tesekur ederim cevabın için bu aradadır şu turk kahvesi bır avuç kadar kuruyemiş yedım

Menu süper canim ama karataydan vaz mi geçtin

Nasıl yani yaa banadaa yardım ettt nasıl yaptin
http://bebekveben.com/ise-yarayan-bir-bebek-uyutma-yontemi/
Bunu bi oku benim uyguladığım yönteme çok benziyor sadece yanına çok huysuzsa birkaç kez yatmışlığım var sırtını pışpışlayıp kesinlikle lamba sönünce konuşmamak ve istikrarlı olmak gerek. Yatır öp iyi geceler de ve odadan çık bu kadar kolay gelsin. Eğer başlarsan
Bide bi not senin için şimdi tam zamanı hatta geç kalmışsın bana göre ama bi hafta en geç iki hafta uğraşacaksın ve çocuğun ilk okula kadar olan düzeni sağlığı ve gelişimi için çok önemli bi adım atıcaksan o yüzden ağlasa da ışığı açma konuşma 15 dk yı geçerse hayır uyku saati herkes uyuyor kalkamazsın diyip öpüp odadan çıkacaksın İnan kolay olucak kararlı ol yeter.

misafirler gitti ama arkalarından dağınık bir mutfak bıraktılar şimdi toplayım yarında anneme gidicem erken kalkıp poğaça yapmam lazım çünkü annemlerin yazları kullandıkları bahçeli bir evi var ma aile oraya, gidip güzel havanın tadını çıkaracaz, çayın yanında da bişeyler yapalım dedik

güzellik sen emziriyodun galiba, oyüzden sütlaç görmeyelim şimdilik. ama yarın daha dikkat et pazartesiye artı çıkmazsın ozaman

Bitmedi şimdi tekrar 4köfte şerit dilimlerden 4 parça karışık peynir yiyeceğim
Çünkü ben en erken 3 te yatıyorum bi daha bişey yemiyeceğim içeceklerim var sadece :)
nazocuğum kefir sağlıklı lakin iyi kalorisi olan bir besin oyüzden 1 bardak yeterli, kız bizde 3de yatıyoruz ne olmuş gecenin bu saatinde köfte yenirmi süt kahve neyine yetmiyi

kızlar haftasonu herkesde bi misafir gezme telaşı oluyor amann dikkat edin yediklerinize bu yoğunluklsr konsantrenizi bozmasın, yolumuzdan döndürmesin diyetimize köstek olmasın.. yaz geliyor daha kaç Yaz Bıngıl Bıngıl yağlarls dolaşalım.. bu sefer başladık bitirelim inanın kilo almaktan daha kolay kilo vermek 3 ay ya 3 ay sadece disiplinli iradeli bi diyet süreci geçirsek hedefe ulaşmaya yeter, ondan sonra korumada yakmak üzere bugun yemediklerimizi ölçü miktarda yiycez, örnek ben işte diyet sürecimde yememeye çalıştım hangi ortamda olursam ama şuan korumadayım misal yarın ailemle birlikteyim biraz kaçmaklarım olacak artık hedefe ulaştım ben ömrü billah ağzıma sürmem diye bi olay yokki önemli olan ölçülü miktar ve hemen telafi etmek.. ertesi gün telafi etme çalışmalarım başlayacak sonuç cumaya 64lwri korumuş olucam.. Yani demek istediğim lütfen ama lütfen diyet sürecinde kaçamak yapmamaya çalışın tartıda gördüğünüz her artı motivasyonunuzu yitirmenize ve tekrar başa dönmenize sebeb olur. sabredin hedefe ulaşınca bugun yemedim ams ozaman tadına bakıcam diye motive edin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…