ben hiç koymadım nasıl olur bilmiyorum kiyogurtlusunu demek istedim ya nlis geldi
Haşlayıp mı koydun canım ben bişey olacağını sanmıyorum ama yarın akşama deniyeyim senin için şimdi bi parça haşlayıp buzluğa atıcam. Yarın akşam yazarım tadında bi değişiklik varsa.afiyet olsun canım bisey soracam
Difrize brokoli koymustum öylen cıkartım mutfağa koydum koydum yürüyüşten geldikten sonra haşladım yoğurtla karıştırdım ama tadı hıc hoşuma gitmedi
İlk difrize koyuyom acaba zaten yoğurtla öylemi oluyo tadı yaradılışınıza ilk defa denedım
:) memeli diyet kardeşim bırak kendini bana seni alemin en değüşük çıtırı yapıcamO zamannnnn sevgili Dileğimmm;
Fitt_anne ne diyoruzzz????
Yaşasın meme kardeşliği(hoplayan ip atlatmayan)
Yaşasın diyet kardeşliği
Hah hah haaa dinlesin dostlarrrrr benim de artık bir diyetkardeşim varrrr
Beni sahip çık beni zayıflat beni erit beni tığ gibi et
Bana seni gerek seni deyip Yunus'tan Dileğe bağlayıp
Susuyoruzzz :))
Şol diyetin kalorileri akar deyu deyu deyuuuu :)))))) göndereceğim listemi sen müsait oldupunda evir çevir beni :)):) memeli diyet kardeşim bırak kendini bana seni alemin en değüşük çıtırı yapıcam
ben yürürüm yane yane
aşk boyadı beni kane
ne akilem ne divane
gel gör beni aşk neyledi
gel gör Nazo beni neyledi:)
saygılar efemm
 biz kadınlar beraberken başaramayacağımız şey yok iyi ki kk var iyi ki beraberiz bu yoldagüzellik bu hafta idare ederiz seni gelince aktifliğinle telafi edersin. canım benim duygularımız karşılıklı bizde senin gibi tatlı üyemiz olduğu için çok şanslıyız
Ton baliginda tuz var zaten. Peynir de koymussun sanirim. Tonbalikli salatada ben de tuz aramiyorumNormalde hiç tuz aramam yemeklerime filan ilave hiiç katmam eşim de alıştı benim yaptıklarım genelde tuzsuz oluyor o da öyle seviyo. Bana normal hatta bazen tuzlu bile geliyor ama bi misafir gelse ayy çok tuzsuz diyorlar. Şaşırıyorum bende mi bişe var onlar mı çok tuzlu yiyo diye.
Bu akşam ki salatayı gördünüz içindekileri de yazdım harfiyen hiç tuz yok ama öyle tuzlu geldi ki üç bardak su içtim ama halâ dilim damağım kuru içim yanıyor su içmek istiyorum habire ama midem tıka basa dolu boğazıma kadar. İçemiyorum bi tuhafım yaa siz ne diyonuz neden susuyorum ben bi ara günde 6-7 lt içiyodum da şimdi azalttım üçe düşürdüm ama içsem içicem yani
İkisi de light tı bide ton balıkları çocuklar aşırdı ben bi çatal yemişimdirTon baliginda tuz var zaten. Peynir de koymussun sanirim. Tonbalikli salatada ben de tuz aramiyorum
Bitmedi şimdi tekrar 4köfte şerit dilimlerden 4 parça karışık peynir yiyeceğim* 12:00 :Türk kahvesi(şekersiz), kib kut kadar peynir,5zeytin,5er adet ceviz badem,yoğurt kürü chialı
* 16:00: 4 adet inegöl köfte,2 Bardak kefir,kib kut kadar peynir,nescafe (şekersiz)
*20:00: 2 adet az haş yumurta,peynir,tilya çayı ,kinoa çayı ,tibet 7set (21 yapacağım)
*Toplamda ortalama 2 lt su
Saf protein olmadı tam ,suyu da hareketi de artırmam gerek aradaki saat farkını da artırmam gerek
10.30
Bir yumurta
Domates salatalık dereotu maydanoz
3 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
13.00
Bir kaseSütlaç biraz meyveli yoğurt
15.00
Bir kase kısır
19.30
Fırında levrek ve salata
Aksam birsuru tatlı vardı butun zorlamalara rağmen yemedim tabikiiii sütlacı yedim diye vicdan yaptm ztn
İnternetten film izle ,bizimle geyik yap ,bacaklarını uzat tv izle ooh keyif senin :))Eşim Yok bu gece arkadaşlarıyla Uludağ'a gittiler ben sıkıntıdan patlıyom hiç de uykum yok naapsam.
Sohbetinize doyum olmuyor
Hiç öyle filmle filan aram yoktur. Kitap okurum hep. Şimdi de sarmadı muhabbet edesim var kimsem Yokİnternetten film izle ,bizimle geyik yap ,bacaklarını uzat tv izle ooh keyif senin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?