hacı seninki yokta bizimkiler zebellah gibi başımızda :) tel bakabiliyoz:))Eşim Yok bu gece arkadaşlarıyla Uludağ'a gittiler ben sıkıntıdan patlıyom hiç de uykum yok naapsam.
Sohbetinize doyum olmuyor
Tmm cnm sorun yok idare ederizCanlar hepsini okudum ama netim kısıtlı olduğu için cevap yazmıyorum yazdıklarınıza cevap veremem beklersiniz üzülürüm annemdeyim haftaya pazar döneceğiz çok aktif olmayacağım ama takip ediyorum sizleri takımımız çok iyi motive ediyorsunuz çok seviniyorum teşekkür ederim burdada az yemeye ve spor yapmaya gayret ediyorum hatta şuan leslie yapacağım bol eksili günler
Kızlar menüm
Sabah 10.00
Çok az sucuklu yumurta,çok az peynir,bir t.k tahin,iki ceviz,avuç içi kadar ekmek,yeşil biber
Öğleden sonra 16.30
Yarım tabak bamya,üç kaşık pilav,iki kaşık yoğurt,iki kaşık kısır
2 lt su
Spor:
Bir buçuk saat hızlı tempo yürüyüş
50 mekik
100 iç bacak çalıştırma
50 kol ağırlık kaldırma
50 bacak ağırlık kaldırma
5 dk eliptik
Bu günlük bu kadar:)
Menümü yazayım kızlar kapadım günü
Sabah 10.30 da
1 tavukburger
Patates kızartması
İce tea
Akşam 18.30
Ton balıklı salata
13500 adım atmışım
2 lt su içtim daha da içerim
Bugunku menum;
9.00 iki dilim kepekli ekmek, bir kibrit kutusu suzme peynir iki tatli kasigi tahin pekmez
12:00 uc lokma peynir
12:30 Ara; yarim tarcinli yesil elma uc yarim ceviz
15:30 Ara; yarim tarcinli yesil elma uc yarim ceviz
Aksam; bir kase yogurt bir tabak haslanmis brokoli
Kaloriyi artirmaya calissam da olmuyo canlar :)
Bugun cok su icemedim disarlarda oldugumdan.
Yatana kadar iki lt ye tamamlamaya çalışacagim.
10. 00 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 zeytin
Köy ekmeği 1 dilim
Az pekmez
13. 00 türk kahve
16.00 bulgur pilavı
Yoğurt
Leslie 1 mil
Afiyet olsun güzelSabah
4tane zeytın
İki parmak kadar örgüpeynır
Sucuklu domatesli biberli yumurta ekmeksiz iki tane cay cekersız
3ten beri yürüyüş ye nı geldım
Bırokolı haslıyacam yoğurtla yerim
6.Gün
Sabah: 09:00 milli Shake
11:00 1 yumurtalı sebzeli omlet yağsız (2 mantar 2dilim kabak 2halka havuç bidilim domates dereotu maydanoz)
12:10 4 tane diyet mücver(kabaklı)
19:35. Koca tabak salata
Hareket sıfır.
Su 2 lt içerim daha da
Tatlım karataya mı başladınBugün ki Menüm sabah 12:00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 10 yeşil az tuzlu zeytin roka dereotu süt 1 avuç ceviz ara 15:30 yarım muz 17:00 activia akşam18:00 tavuk sote yoğurt 2 kasık karnıbahar kısır spor; egzersiz hareketlerı yarım saat . 2 litre su daha da iciçem . Yoğurt kürümude yaparım gün bitti
Afiyet olsun* 12:00 :Türk kahvesi(şekersiz), kib kut kadar peynir,5zeytin,5er adet ceviz badem,yoğurt kürü chialı
* 16:00: 4 adet inegöl köfte,2 Bardak kefir,kib kut kadar peynir,nescafe (şekersiz)
*20:00: 2 adet az haş yumurta,peynir,tilya çayı ,kinoa çayı ,tibet 7set (21 yapacağım)
*Toplamda ortalama 2 lt su
Saf protein olmadı tam ,suyu da hareketi de artırmam gerek aradaki saat farkını da artırmam gerek
Akşam için tebrik ederim cnm10.30
Bir yumurta
Domates salatalık dereotu maydanoz
3 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
13.00
Bir kaseSütlaç biraz meyveli yoğurt
15.00
Bir kase kısır
19.30
Fırında levrek ve salata
Aksam birsuru tatlı vardı butun zorlamalara rağmen yemedim tabikiiii sütlacı yedim diye vicdan yaptm ztn
Ben iyiyim cnm.
Sabah
2 yumurta omlet
6 zeytin
Domates
Ara su
Öğlen
Kıymalı karnıyarik içinden biraz
Yoğurtla
Aksam
2 tane karnıyarik
2 kepçe yogurt çorbası
Ara
Süt
Benden böyle
700 adım stepper
Su 2 litre oldu
Sorma yasahgull kaptanım ne işler çevirdin yoktun ortalıkta :)
kaptanım olsa olsa bu gelenler görümcelerdir:) selam söyle sen onlara bi haftasonun var yorgunluktan hasta düşersen sorarım hesabını :)Sorma ya
Öğleye kadar temizlik yaptımm
Sonra dışarı çıktık gezcektik
Sonra telefon misafir
Eve gelidik yemek vs
Bide yatılı kalınca ancak millet uyuyunca gelebildim yarın bi grup misafir daha var
Anlıycan haftasonum pert
iyi geceler canım Allah rahatlık versinYatayım artık yarın maraton beni bekliyor
Öpüldünüz iyi gecelerrr
Gunaydin canim.Günaydın canlar kahvaltıya misafirlerim gelecek ben halâ yataktayım. Çocuklar tepiniyo üstümde ama kalkamıyorum
Birkaç fikir verin nolur ne yapayım kahvaltıya
Çok teşekkür ederim canım milföyleri çıkarıyorum buzluktanGunaydin canim.
Krep yapablrsn. Seviliyor o. Mantarin varsa. Firinlayip yada hafidten sote edip ustune kasar rendeleyebilrsn.
Firinda. Ekmek dilimlerinin uzerine peynir maydonoz pulbiber karabiver yumurta harci yapip ekmekdilimlerininustune koyup firina atablrsn.
Evde tost ekmegin varsa yada normal ekmekte olr.ustune brz domates sosu ve hafif salcadan.ustune sürüp siyah zeytin sosis hafif misir kasar koyup firinlayablrsn.
Milfoyun varsa 1karesini 4e bolup icind ssiyah zeytin ve peynir harci yapip tek lokmalik borekler yapablrsn.
Sigara boregi ypabilirzn.
Soslu sosis yapablrsn.
Hellim peynirn varsa kizartip koyablrsn.
Patatesleri dograyip baharatlayip firina vereblrsn.
Aklima bunlr gldi:)
Supersin canim benimÇok teşekkür ederim canım milföyleri çıkarıyorum buzluktan
Yumurta salatası ve patates püresinin üstüne sucukları dizip fırına koycam bide üstüne kaşar.
Bende az önce atıştırdım biraz onlar 10:30 da gelseler açlıktan bayılırım. Yumurta salatasından yiycem ben de
Kek buzlukta duruyor mu.vayyyBursa da yağmurlu bugün kekler börekler yapıp buzluğa atıcam görümcem gelcek yardım edicek. İnşallah evi de süpürür de hafta içi misafirler gelicek az bi hazırlık olsun önceden dimi
bu gördüğün cevizli tarçınlı kek acıktıkça bi dilim alıp yerdik bi haftadır almıyorumKek buzlukta duruyor mu.vayyy
Ben sigara borrgi sarip atiom buzluga.baklagil atiyorm.baska da bsy atmiyrom:)
Bnde bu haftanin ymklerini bugnden pisircem. Ozmn rht oluyor.isten grlince isitiyoruz sdce. Her gune 1 ana yeemek yapiyoruz. Bakalm bugn ne cikarirm blmiyorm. Evi dunden temizlemstm.ozaman bugun dansssss modundaym:)
Kahvaltidan snra spora incem. Eger esim gezelm mezelm demezse:))
Vayyyy hamarat hatun masallah ya:)Eki Görüntüle 1959149 bu gördüğün cevizli tarçınlı kek acıktıkça bi dilim alıp yerdik bi haftadır almıyorum
Arkada görünen turuncu kurabiye hamuru iki ölçü yapıp bi tepsi pişiriyorum kalan buzluğa poğaça var orda bide haşlanmış nohut herşeyi koyuyorum velhasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?