Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tmm cnm sorun yok idare ederiz

Cnm hem kısır hem pilav fazla olmus
Spor güzel inşallah yanmıştır
Pazartesi belli olur

Menümü yazayım kızlar kapadım günü
Sabah 10.30 da
1 tavukburger
Patates kızartması
İce tea

Akşam 18.30
Ton balıklı salata

13500 adım atmışım
2 lt su içtim daha da içerim

Cnm baya kalorili olmus kaçamak
Spor cezan var
100 mekik
100 squat

Ve bu hafta kaçamak istemiyorumm

Harika

10. 00 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 zeytin
Köy ekmeği 1 dilim
Az pekmez

13. 00 türk kahve

16.00 bulgur pilavı
Yoğurt
Leslie 1 mil

Akşam olmamış cnm

Sabah
4tane zeytın
İki parmak kadar örgüpeynır
Sucuklu domatesli biberli yumurta ekmeksiz iki tane cay cekersız
3ten beri yürüyüş ye nı geldım
Bırokolı haslıyacam yoğurtla yerim
Afiyet olsun güzel

Süperr

Tatlım karataya mı başladın
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Akşam için tebrik ederim cnm
Ama sütlaç olmamış
Emzirdiğin için ceza vermiyorum ama biraz daha dikkat

Patlıcanlar kızartma değilse süper

kaptanım olsa olsa bu gelenler görümcelerdir:) selam söyle sen onlara bi haftasonun var yorgunluktan hasta düşersen sorarım hesabını :)

İvit herkes rüyasında farklı yolculuklarda gezinirken benim bilincimin hala dünyada olduğuna dair bi delil bırakayım dedim bu saatte :) iki dilim pastrma,4ceviz ve 2 minik peynir daha yiyerek kotamı aştım proteinle doyamadım bi türlü :)) iyi uykular

Günaydın canlar kahvaltıya misafirlerim gelecek ben halâ yataktayım. Çocuklar tepiniyo üstümde ama kalkamıyorum
Birkaç fikir verin nolur ne yapayım kahvaltıya

Günaydın canlar kahvaltıya misafirlerim gelecek ben halâ yataktayım. Çocuklar tepiniyo üstümde ama kalkamıyorum
Birkaç fikir verin nolur ne yapayım kahvaltıya
Gunaydin canim.
Krep yapablrsn. Seviliyor o. Mantarin varsa. Firinlayip yada hafidten sote edip ustune kasar rendeleyebilrsn.
Firinda. Ekmek dilimlerinin uzerine peynir maydonoz pulbiber karabiver yumurta harci yapip ekmekdilimlerininustune koyup firina atablrsn.
Evde tost ekmegin varsa yada normal ekmekte olr.ustune brz domates sosu ve hafif salcadan.ustune sürüp siyah zeytin sosis hafif misir kasar koyup firinlayablrsn.
Milfoyun varsa 1karesini 4e bolup icind ssiyah zeytin ve peynir harci yapip tek lokmalik borekler yapablrsn.
Sigara boregi ypabilirzn.
Soslu sosis yapablrsn.
Hellim peynirn varsa kizartip koyablrsn.
Patatesleri dograyip baharatlayip firina vereblrsn.
Aklima bunlr gldi:)

Kizlar dun dogadaydk.
Yazamadm ozr dilerm.aksamda arkadastydk gece gldk.
Kahvalti 12de oldu. Malum gidene kdr anca
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalik
3 4 bardak cay
1 simit

Aksam 19.00
4 izgata kofte

Su
1Litre falan

Spor yapmadm ama. Yuruduk dogada. Engebeli yerlerden gectk.sularin ustunden atladik. Arkdsn cocuguyla top oynadm onunla kostum.

Simit olmadi bliyorm ama kalabalkktaydik ve ekmegimi unutmstm

Çok teşekkür ederim canım milföyleri çıkarıyorum buzluktan
Yumurta salatası ve patates püresinin üstüne sucukları dizip fırına koycam bide üstüne kaşar.
Bende az önce atıştırdım biraz onlar 10:30 da gelseler açlıktan bayılırım. Yumurta salatasından yiycem ben de

Supersin canim benim

Bir yumurtayı çırpıp içine bitutam maydanoz dereotu. Bi kaşık yulaf kepeği üç kaşık light süt bi tutam peynir rendeledim krep omlet arası bişey oldu onu yedim 11'e kadar beni tutar. Üstüne de üç bardak su içtim
Bugün pazar kimse kendini salmasın bakalım. Başta da ben

Benim gibi spor yapani bile dogada yurumek baskaymis. Dun hic biseyim yktu.hani avmye gidince basim agrio eve dondgmzde. Dun geldk ordan.bnde hala full enerji. Gece de 2de gldk. Ama hersy sabah uyaninca ckti ortaya:) her yerim agriyor a dostlarrr:) buraya yazmaynca hayatmda bir eksiklik oluyor. Bugn dunun simitinin telafini yapicam. Sporla taclandidcm bugunu. Istanbul yagmurlu bugun. Tam evde miskinlik havasi.
Sizleri seviyorum. Burada olmayi seviyorum. Kadin dayanismasini seviyorum. Birbirimize kotu davranmadigimiz icin otekilestirmedigimiz icin seviyorum

Bursa da yağmurlu bugün kekler börekler yapıp buzluğa atıcam görümcem gelcek yardım edicek. İnşallah evi de süpürür de hafta içi misafirler gelicek az bi hazırlık olsun önceden dimi

Bursa da yağmurlu bugün kekler börekler yapıp buzluğa atıcam görümcem gelcek yardım edicek. İnşallah evi de süpürür de hafta içi misafirler gelicek az bi hazırlık olsun önceden dimi
Kek buzlukta duruyor mu.vayyy
Ben sigara borrgi sarip atiom buzluga.baklagil atiyorm.baska da bsy atmiyrom:)
Bnde bu haftanin ymklerini bugnden pisircem. Ozmn rht oluyor.isten grlince isitiyoruz sdce. Her gune 1 ana yeemek yapiyoruz. Bakalm bugn ne cikarirm blmiyorm. Evi dunden temizlemstm.ozaman bugun dansssss modundaym:)
Kahvaltidan snra spora incem. Eger esim gezelm mezelm demezse:))

bu gördüğün cevizli tarçınlı kek acıktıkça bi dilim alıp yerdik bi haftadır almıyorum
Arkada görünen turuncu kurabiye hamuru iki ölçü yapıp bi tepsi pişiriyorum kalan buzluğa poğaça var orda bide haşlanmış nohut herşeyi koyuyorum velhasıl

Vayyyy hamarat hatun masallah ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…