Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende alıştırdım kızımı.saat 9 oldu mu yataktadır.dışarda bile olsam zorunda olmadıkça 9 da evdeyımdır.

Bende hiç kek kondugunu bilmiyordum:)
Benimde dolabımda közlenmiş patlıcan,porsiyonluk et kavurma,sigara böreği,pogaça,haşlanmış nohut,yüksük çorbam,mantım,içli köftem,hindi köftem eksik olmaz.h.sonları ugraşmıyorum pek rahat oluyor

Sabah 10.30 gibi kahvaltım 1 büyük kase yoğurt. Canım hiç bişey yemek istemiyor nedense. Midem şiş gibi. Dün yediklerimden oldu sanırım.

Evett canimm karataya başladım

Sabah: 09:00 1 yumurtalı maydanoz dereotu ve yulaf kepekli omlet
10:40 3 çatal muhlama. 3çatal patates püre 2dilim sucuklu kaşar
Bi kase yumurta salatası tere roka maydanoz ve dereotlu bi ısırık ekmek bi ısırık simit bi ısırık yeşil elma
Ara: 12:00 gojiberyy li çay

Misafir olunca ben

Tünaydın kızlar gece 2gibi yattım saat 5te esim geldi uyandım sütlü turk ictım saat 9 gibi uyumusum ye nı uyandım 9a kadar biraz spor yaptım bu saate da kahvaltı yapıyorum omlet 5tane zeytin domates orgu peynır

Yoo vazgecmedim kuzum yanlış mı olmuş bugün 1. Gün baktım da arada meyve yiyebilirsiniz yazıyordu yedim.bende
Meyve zayıflarken çok tercih edilmiyor canim. Çok canin istediysede kahvaltida 1 tane yenebilir. Ama sen ara koymuşsun karatayda ara öğün yoktur. Öğünlerin arası en az 4-5 saat olmaliki leptin hormonu zayiflamaya yardim etsin.

Anladim canım tamam daha dikkat ederim öğle yemeği var mı karatayda sabah 8 de kahvaltı yaptım mesela 12 de öğle yemeği yiyebiliyomuyum çalıştığım için soruyorum canım

Süper bir yazı olmuş. Çok güzel motive oldum.

Kızartmiştım yazdan buzluktaydı. Ama yağını peçeteyle almıştım. Birde içine hiç yağ koymadım.

Gunaydin kizlar :) saglam bir kahvalti ile gune basladim. Gun icinde dengeleyecegim ama :) bugun hem annemin hem ablamin d. Gunu ablamda kaliyorum. Bugun guzel bir gun olmasi ve pazar kahvaltisi olmasi sebebiyle iyi yedim diyebilirim.

Yagsiz kasarli menemen, uc dilim ekmek (ikisi cavdar biri misir unlu), maydonoz tere iki tatli kasigi cikolata :))

Canim dogum gunleri kutlu mutlu ugurlu olsun:)
Sen abartmamak kaydiyla yapmissindir ben eminim.ztn co bsyde yok.ayrica kalorisi ck dusuk besleniosn.ileride normal duzene gectgn zaman bu snn icn zor olablr. Oyzdn kalori kisitlamasi yapmayn diolar.cnku vucut gunluk bi kaloriye ihtiyaci var.ilerde normal hayatina gectgnde bu sna eksi olarak donmesin. Bence artk vucudunu yavastan yavastan alistir normal duzene.

Size iyi eglenceler bugun tadini cikarin bu guzel gunun:)

Tesekkur ederiz :)
Evet bu yuzden yavas yavas yukseltmeye calisiyorum. Mesela bu kadar yedigim icin midem acidi resmen. Bayagi kuculmus demek ki. Evet cok bisey yok cok abartmadim ama cikolata fazla olmus. Azicik daha yukseltmeye calisacagim.

Kizlar sabah yani saat 11 gibi:)
2 dilim tam tahilli
1 kk peynir
4 zeytin
2 sosis

Aksam yulaf ezmesi yicem 2 yemek kasigindan. O fazla tok tutoyor beni.

Gecede yatmadan yogurt kurumu yerim.

Spor
30Dk 3km hizli tempo yuruyus
21dk 10km interval prog. Yatay bisiklet
10Dk 1km interval prog. Eliptik bisiklet
50 mekik

Ooo süper menü bence. Ve sporlar harika.

Isırıklarla kurtulabildiysdn iyi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…