Bana kek yap kurabiye yap de tamam ama başka iş vermeyin bulaşık ütü temizlik ııyyyVayyyy hamarat hatun masallah ya:)
Bende alıştırdım kızımı.saat 9 oldu mu yataktadır.dışarda bile olsam zorunda olmadıkça 9 da evdeyımdır.O konuda uzmanımdır bak. Sağlam bir disiplinle katı davranarak taviz vermeden bebekliklerinden bu yana hep 9'da yatarlar çok şükür
Zamanında çok araştırdım okudum. Çocuk gelişim kitaplarında pro oldum resmen
Bende hiç kek kondugunu bilmiyordum:)Eki Görüntüle 1959149 bu gördüğün cevizli tarçınlı kek acıktıkça bi dilim alıp yerdik bi haftadır almıyorum
Arkada görünen turuncu kurabiye hamuru iki ölçü yapıp bi tepsi pişiriyorum kalan buzluğa poğaça var orda bide haşlanmış nohut herşeyi koyuyorum velhasıl
Evett canimm karataya başladımSorma ya
Öğleye kadar temizlik yaptımm
Sonra dışarı çıktık gezcektik
Sonra telefon misafir
Eve gelidik yemek vs
Bide yatılı kalınca ancak millet uyuyunca gelebildim yarın bi grup misafir daha var
Anlıycan haftasonum pert
Meyve zayıflarken çok tercih edilmiyor canim. Çok canin istediysede kahvaltida 1 tane yenebilir. Ama sen ara koymuşsun karatayda ara öğün yoktur. Öğünlerin arası en az 4-5 saat olmaliki leptin hormonu zayiflamaya yardim etsin.Yoo vazgecmedim kuzum yanlış mı olmuş bugün 1. Gün baktım da arada meyve yiyebilirsiniz yazıyordu yedim.bende
Anladim canım tamam daha dikkat ederim öğle yemeği var mı karatayda sabah 8 de kahvaltı yaptım mesela 12 de öğle yemeği yiyebiliyomuyum çalıştığım için soruyorum canımMeyve zayıflarken çok tercih edilmiyor canim. Çok canin istediysede kahvaltida 1 tane yenebilir. Ama sen ara koymuşsun karatayda ara öğün yoktur. Öğünlerin arası en az 4-5 saat olmaliki leptin hormonu zayiflamaya yardim etsin.
Süper bir yazı olmuş. Çok güzel motive oldum.kızlar haftasonu herkesde bi misafir gezme telaşı oluyor amann dikkat edin yediklerinize bu yoğunluklsr konsantrenizi bozmasın, yolumuzdan döndürmesin diyetimize köstek olmasın.. yaz geliyor daha kaç Yaz Bıngıl Bıngıl yağlarls dolaşalım.. bu sefer başladık bitirelim inanın kilo almaktan daha kolay kilo vermek 3 ay ya 3 ay sadece disiplinli iradeli bi diyet süreci geçirsek hedefe ulaşmaya yeter, ondan sonra korumada yakmak üzere bugun yemediklerimizi ölçü miktarda yiycez, örnek ben işte diyet sürecimde yememeye çalıştım hangi ortamda olursam ama şuan korumadayım misal yarın ailemle birlikteyim biraz kaçmaklarım olacak artık hedefe ulaştım ben ömrü billah ağzıma sürmem diye bi olay yokki önemli olan ölçülü miktar ve hemen telafi etmek.. ertesi gün telafi etme çalışmalarım başlayacak sonuç cumaya 64lwri korumuş olucam.. Yani demek istediğim lütfen ama lütfen diyet sürecinde kaçamak yapmamaya çalışın tartıda gördüğünüz her artı motivasyonunuzu yitirmenize ve tekrar başa dönmenize sebeb olur. sabredin hedefe ulaşınca bugun yemedim ams ozaman tadına bakıcam diye motive edin kendinizi
Erken kahvaltı yapanlar 3 öğün yiyebiliyormuş canimAnladim canım tamam daha dikkat ederim öğle yemeği var mı karatayda sabah 8 de kahvaltı yaptım mesela 12 de öğle yemeği yiyebiliyomuyum çalıştığım için soruyorum canım
Kızartmiştım yazdan buzluktaydı. Ama yağını peçeteyle almıştım. Birde içine hiç yağ koymadım.Tmm cnm sorun yok idare ederiz
Cnm hem kısır hem pilav fazla olmus
Spor güzel inşallah yanmıştır
Pazartesi belli olur
Cnm baya kalorili olmus kaçamak
Spor cezan var
100 mekik
100 squat
Ve bu hafta kaçamak istemiyorumm
Harika
Akşam olmamış cnm
Afiyet olsun güzel
Süperr
Tatlım karataya mı başladın
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Akşam için tebrik ederim cnm
Ama sütlaç olmamış
Emzirdiğin için ceza vermiyorum ama biraz daha dikkat
Patlıcanlar kızartma değilse süper
Canim dogum gunleri kutlu mutlu ugurlu olsun:)Gunaydin kizlar :) saglam bir kahvalti ile gune basladim. Gun icinde dengeleyecegim ama :) bugun hem annemin hem ablamin d. Gunu ablamda kaliyorum. Bugun guzel bir gun olmasi ve pazar kahvaltisi olmasi sebebiyle iyi yedim diyebilirim.
Yagsiz kasarli menemen, uc dilim ekmek (ikisi cavdar biri misir unlu), maydonoz tere iki tatli kasigi cikolata :))
Canim dogum gunleri kutlu mutlu ugurlu olsun:)
Sen abartmamak kaydiyla yapmissindir ben eminim.ztn co bsyde yok.ayrica kalorisi ck dusuk besleniosn.ileride normal duzene gectgn zaman bu snn icn zor olablr. Oyzdn kalori kisitlamasi yapmayn diolar.cnku vucut gunluk bi kaloriye ihtiyaci var.ilerde normal hayatina gectgnde bu sna eksi olarak donmesin. Bence artk vucudunu yavastan yavastan alistir normal duzene.
Size iyi eglenceler bugun tadini cikarin bu guzel gunun:)
Ooo süper menü bence. Ve sporlar harika.Kizlar sabah yani saat 11 gibi:)
2 dilim tam tahilli
1 kk peynir
4 zeytin
2 sosis
Aksam yulaf ezmesi yicem 2 yemek kasigindan. O fazla tok tutoyor beni.
Gecede yatmadan yogurt kurumu yerim.
Spor
30Dk 3km hizli tempo yuruyus
21dk 10km interval prog. Yatay bisiklet
10Dk 1km interval prog. Eliptik bisiklet
50 mekik
Isırıklarla kurtulabildiysdn iyi cnmSabah: 09:00 1 yumurtalı maydanoz dereotu ve yulaf kepekli omlet
10:40 3 çatal muhlama. 3çatal patates püre 2dilim sucuklu kaşar
Bi kase yumurta salatası tere roka maydanoz ve dereotlu bi ısırık ekmek bi ısırık simit bi ısırık yeşil elma
Ara: 12:00 gojiberyy li çay
Misafir olunca ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?