- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
nasıl çalıştırdın 1saat egzersiz hareketlerimi[/QUevet
Dimi yaa ama bakıyorum da bende çocuklarıma aynı baskıyı yapıyormuşum şimdidenhep aynı bu analar :) benim kilolu iştahlı olmamın tek sebebi anam. kadının hayata gelme misyonu yediriyim içeriyim resmen :) çocukken kardeşlerim içinde tek iştahlı ben olunca benim üzerimde çalışma yaptı hep millette benim nasıl güzel yediğimi anlatırken gurur duyardı resmen bende doğru yoldayım sandım ne bilem sonumun böyle olacağını :)
bu kararlılık sende olsun yeterki bizdede sana tam destekle nisana bitirir korumaya geçerizCanım ben kendi halimde evlilik yıldönümümü 21 Nisan ı hedeflemiştim ama sizinle daha az kaçamaklı bol sporlu olacağından nisanın ilk haftasına kadar inşallah 56 olurum diyorum memlekette olunca öğünsüz orda tatlı burda kahve hep +2yle eve dönüyorum o yüzden şuan sesimi çıkarmıyorum haftaya pazartesiden itibaren sıfırdan başlıyormuş gibi kasacağım
maşallah daim olsun inşallah2saatte yürüyüş hızlı tempoda
tesekur ederimn canımmaşallah daim olsun inşallah
Sağlam olsam hemen yapacam belki kız olur ümidiyle. Ama en az iki Senem var. Bide şimdi ameliyat diyo yine bakalım Çarşamba ne çıkacak röntgendeNekadar senin yavru, ben emzirmeyi pek severim helede gözünün içine bakar ya on ölürüm.. ay canım çekti doğursammiki:l)
ben hiç yapmıyorum daha geçen gün kuzen çocuğun ağzına zorla deperken yazık dedim ufacık midesi yavrunun tosun olsun diye eziyet ediyorsun.. oğlum bana çekmiş iştahlı ne verirsen yer yemek konusunda taviz vermem geçen akşam sebzw yemeğini yemiycem ekmek arası yiycem dedi hayır dedim o yemek yenilecek az ye ama ekmek arası yok önce tavır yaptı yemedi sonra acıkınca tıpış tıpış geldi mutfağa:) kızımda az yer ama doğru şeyleri yer iki lokma yesin sağlıklı besin yesin mantığım var, marketimiz olmasına rağmen abur cubur da mümkün oldukça uzak tutmaya çalışıyorum çünkü ben deki bağımlılık dercesinde tatlı abur cubur sevgisi onlar ben gibi olmasınlar diye çabamDimi yaa ama bakıyorum da bende çocuklarıma aynı baskıyı yapıyormuşum şimdiden
bende bazen aşka gelip üçüncü istiyorum kızıma bacı olsun allah var gönlümden geçen o.. sonra diyorum safım ilk defa evlendikten sonra hayalindeki bedene kavuştun daha rahatım çocuklar büyüdü boşver tadını çıkar diyip vazgeçiyorumSağlam olsam hemen yapacam belki kız olur ümidiyle. Ama en az iki Senem var. Bide şimdi ameliyat diyo yine bakalım Çarşamba ne çıkacak röntgende
Çok yanlış zamanda geldik canım ona üzülüyorum ama herşey de var bir hayır sonuna kadar beraberiz canım inşallahbu kararlılık sende olsun yeterki bizdede sana tam destekle nisana bitirir korumaya geçeriz
Benim ufak daha 4 yaşında ama önünü alamıyorum sıpa o kadar tatlıki ne istese yaptırıyor biliyorum kızıyorum ama yemeğini yemeyince mesela ekmeğin içine helva koyup istiyo. Veya başka off.ben hiç yapmıyorum daha geçen gün kuzen çocuğun ağzına zorla deperken yazık dedim ufacık midesi yavrunun tosun olsun diye eziyet ediyorsun.. oğlum bana çekmiş iştahlı ne verirsen yer yemek konusunda taviz vermem geçen akşam sebzw yemeğini yemiycem ekmek arası yiycem dedi hayır dedim o yemek yenilecek az ye ama ekmek arası yok önce tavır yaptı yemedi sonra acıkınca tıpış tıpış geldi mutfağa:) kızımda az yer ama doğru şeyleri yer iki lokma yesin sağlıklı besin yesin mantığım var, marketimiz olmasına rağmen abur cubur da mümkün oldukça uzak tutmaya çalışıyorum çünkü ben deki bağımlılık dercesinde tatlı abur cubur sevgisi onlar ben gibi olmasınlar diye çabam
kız sana mesaj attım görme din heraldeEki Görüntüle 1959881 Bizden iyi geceler o zaman csnlar
ay maşallah sızeEki Görüntüle 1959881 Bizden iyi geceler o zaman csnlar
canım benim Ve derin bir sessizlik :) espiri yapayim ortalik senlensin dedin ama enerji dibe vurdu dilek ablacim. Olsun biz seni az cok tanidik uzulmeFitt_anne
Bitane boş mesaj attın ama başka da mı vardıkız sana mesaj attım görme din heralde
Çok yanlış zamanda geldik canım ona üzülüyorum ama herşey de var bir hayır sonuna kadar beraberiz canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?