Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:) ya deme öyle iyi tarafından düşün diyetin sabote edecek pek durumla karşılaşmasında.. bak bana her gün misafir her gün bi olay inan bir hafta evde olup temizlik yapıyım diyorum diyette iken hele hiç sevmem günleri felan ams ne ediyim bizimde sülale koca tarafın sülalesi dibimde bazen bi bunalmıyor diyilim

Yaa ben patlıyorum arıyorum herkesi rehberden sırayla gelin noolur diyorum. Kimse niye gelmiyo yaa. Bırak çağıran da Yok
Bende öyle seviyom kalabalık olsun başım ama belkide hep yalnız ve kimsesiz olduğumdandır. Belki gelen giden olsa bende sıkılcam ama denemek lazım

insanoğlu hep olmayını ister zati :)

Günaydın kızlaarr
Ben gece şarj bitince uyumuşum bugün çarşıya gitçem ciciler biciler alcam hihiii
Taşınırken bi koca poşetle attım kıyafetlerimi oh olsun şimdi olmadığı için mecbur almam lazım ama dimi
Acaba zayıflayınca mı alsaydım.
Aman Yok be o zaman da bunlar bana büyük geliyo aşkım yenileri lazım derim

Kızlar merhaba.
sahgull sağol kuzum. valla gıda zehirlenmesiymiş 2 gündür hiç yataktan kalkmadan yattım kaç tane serum anca kendime geldim.

cumartesiden beri sadece 2 kase çorba içtim bir nevi detoks oldu inşallah zayıflamışımdır

Çok geçmiş olsun canım
Mutlaka etkisi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…