Benim ufak daha 4 yaşında ama önünü alamıyorum sıpa o kadar tatlıki ne istese yaptırıyor biliyorum kızıyorum ama yemeğini yemeyince mesela ekmeğin içine helva koyup istiyo. Veya başka off.
yerim o burnu benEki Görüntüle 1959881 Bizden iyi geceler o zaman csnlar
Ayy yerimseni benyerim o burnu benmaşallah anası oğlundan tatlı oğlu anasından İyi geceler arkadaşım
:) ya deme öyle iyi tarafından düşün diyetin sabote edecek pek durumla karşılaşmasında.. bak bana her gün misafir her gün bi olay inan bir hafta evde olup temizlik yapıyım diyorum diyette iken hele hiç sevmem günleri felan ams ne ediyim bizimde sülale koca tarafın sülalesi dibimde bazen bi bunalmıyor diyilimAnnem Artvin de güya yazları gidiyorlardı bu sene kışa da heves ettiler. Komşularım benim annem ablam gibiydiler inanki çok iyiydik taşındım bide apartmanda kimse Yok altım üstüm boş. Alamancılar mış püff
Motive ettin beni sağol
Kıııızzz çatlatmaaa uyuyamamkız sana mesaj attım görme din heralde
tel hep üstünde olacak ama, ben adımsayar istiyorum yakın zamanda alıcımEki Görüntüle 1959876 Kızlar sağlık bakanlığının programını indirdim süper bişey
Orda yaktığım kaloriyi aldığımı yürüdüğümü filan hesaplarım gari
Yaa ben patlıyorum arıyorum herkesi rehberden sırayla gelin noolur diyorum. Kimse niye gelmiyo yaa. Bırak çağıran da Yok:) ya deme öyle iyi tarafından düşün diyetin sabote edecek pek durumla karşılaşmasında.. bak bana her gün misafir her gün bi olay inan bir hafta evde olup temizlik yapıyım diyorum diyette iken hele hiç sevmem günleri felan ams ne ediyim bizimde sülale koca tarafın sülalesi dibimde bazen bi bunalmıyor diyilim
Sağlık ocağı dağıtıyormuş diye gittim almaya geldiği gün bitti diyo(demiyo ki tanıdıklarıma verdim)tel hep üstünde olacak ama, ben adımsayar istiyorum yakın zamanda alıcım
En çok sevgiye ihtiyacım var nerden bildin canımsın
insanoğlu hep olmayını ister zati :)Yaa ben patlıyorum arıyorum herkesi rehberden sırayla gelin noolur diyorum. Kimse niye gelmiyo yaa. Bırak çağıran da Yok
Bende öyle seviyom kalabalık olsun başım ama belkide hep yalnız ve kimsesiz olduğumdandır. Belki gelen giden olsa bende sıkılcam ama denemek lazım
uyumadımOfff uyudunuz mu yaa
Kaç saattir yataktayım dön o yana bu yana
Şarj 2 eşimin horlamasından uykumda gelmiyi
gkız seninle aynı kiloyla baslamısz geçen pazar basladım bende mayıs başı dıyom 58lede görürüm kendimi insalllah ama güzel vermıssın maşallah
Ayy yerim ben sizi iki güzellikEki Görüntüle 1959881 Bizden iyi geceler o zaman csnlar
Ayy maş ne tatlı Allahım esirgesinEki Görüntüle 1959881 Bizden iyi geceler o zaman csnlar
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba.
sahgull sağol kuzum. valla gıda zehirlenmesiymiş 2 gündür hiç yataktan kalkmadan yattım kaç tane serum anca kendime geldim.
cumartesiden beri sadece 2 kase çorba içtim bir nevi detoks oldu inşallah zayıflamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?