Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kitaplar olmasa ben naapardım ki zaten

Cok tesekkur ederim. Isten gelince elimden geldigi kdr oturmamaya clsiyorm.yemek yiyip hemen salona iniyorm. Bakalim 64 65 fln bi gorsem keske:)
Çok istikrarlısın görürsün canım bide sporla sıkılaşınca 60 bile gösterirsin

3,5, 4 ayda ideal bir süre bence.. bacısı menuler iyi senin. rahatsızlığına rağmen yürüyüş yapmaya çalışıyorsun haksızlık etme canım kendine zayıflamayı istiyorum bunun için uğraşıyosun o yüzden ki ideal üyesin kanka
ailen uzakmı konu komşu arkadaş durumlaro

kız seninle aynı kiloyla baslamısz geçen pazar basladım bende mayıs başı dıyom 58lede görürüm kendimi insalllah ama güzel vermıssın maşallah

Annem Artvin de güya yazları gidiyorlardı bu sene kışa da heves ettiler. Komşularım benim annem ablam gibiydiler inanki çok iyiydik taşındım bide apartmanda kimse Yok altım üstüm boş. Alamancılar mış püff
Motive ettin beni sağol

sporun kötüsümü olur kesin yarar nasıl bi alet ki o.. ha birde 20dk sonra yağ yakımına başlıyormuş ya bünye o yüzden uzmanlar en az yarım saat diyola
Canim bu alette zaten 20 dakika yapın diyorlar. Canim bir yerde 1 adımı koşu bandındaki 4 adima eşitmiş. Birde 2 adımı 1 adım olarak sayıyor. Yani normalde 1248 adım attım.

kuzu senin plan program ne hedefe çok az kalmış mart bitmeden ulaşırsın..
Canım ben kendi halimde evlilik yıldönümümü 21 Nisan ı hedeflemiştim ama sizinle daha az kaçamaklı bol sporlu olacağından nisanın ilk haftasına kadar inşallah 56 olurum diyorum memlekette olunca öğünsüz orda tatlı burda kahve hep +2yle eve dönüyorum o yüzden şuan sesimi çıkarmıyorum haftaya pazartesiden itibaren sıfırdan başlıyormuş gibi kasacağım

Yaa sorma annem memlekette dün diyom ki telefonda anne yemeğimi azalttım zayıflıycam. Annem ne dese;
Zaten zayıfsın ye biraz kilo al
hep aynı bu analar :) benim kilolu iştahlı olmamın tek sebebi anam. kadının hayata gelme misyonu yediriyim içeriyim resmen :) çocukken kardeşlerim içinde tek iştahlı ben olunca benim üzerimde çalışma yaptı hep millette benim nasıl güzel yediğimi anlatırken gurur duyardı resmen bende doğru yoldayım sandım ne bilem sonumun böyle olacağını :)

Kızlar sağlık bakanlığının programını indirdim süper bişey
Orda yaktığım kaloriyi aldığımı yürüdüğümü filan hesaplarım gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…