Canim kitap okuyabilirsin. Guzel bir film ac izle.evinin tadino cikar.
Bak bana.sabahin 7.30u olmadan evden ckiyorm.aksam 7de geliyorm.hic isim gucum bitmio.isyerinde de bi suru is. Ama evde duruncada insan sklıyor haklisin o konuda
Aksam esim gelene kdr sesimi unutuyordm evde:)
çok güzelBenim menüm
Sabah
2 yumurtayla 1 dilim kaşar peyniri omlet
6 tane zeytin
Roka
Ara
1 fincan sütlü neskafe şekersiz
Aksam
Karnabahar ve brokoli karışık haşlama yogurtlu
Spor
600 adım stepperFitt_anne
Çok istikrarlısın görürsün canım bide sporla sıkılaşınca 60 bile gösterirsinCok tesekkur ederim. Isten gelince elimden geldigi kdr oturmamaya clsiyorm.yemek yiyip hemen salona iniyorm. Bakalim 64 65 fln bi gorsem keske:)
3,5, 4 ayda ideal bir süre bence.. bacısı menuler iyi senin. rahatsızlığına rağmen yürüyüş yapmaya çalışıyorsun haksızlık etme canım kendine zayıflamayı istiyorum bunun için uğraşıyosun o yüzden ki ideal üyesin kankaBu 14 kg ne kadar zamanda biter sence ya da bitmeli diyeyim
Ben ordan şu mayıs ı bi sileyim dimi
Hehee ideal üye ben miii
Spor Yok
Düzen Yok
Anca yazsın dursun(napiimm çok yalnızım kimsem Yok sizden başka. Çoook sıkılıyom çok)
kuzu senin plan program ne hedefe çok az kalmış mart bitmeden ulaşırsın..Çok istikrarlısın görürsün canım bide sporla sıkılaşınca 60 bile gösterirsin
bitanem dk yazarsan not alıyım@ayyıldız
Yürüyüş yaptım yıne
çok güzel
kız seninle aynı kiloyla baslamısz geçen pazar basladım bende mayıs başı dıyom 58lede görürüm kendimi insalllah ama güzel vermıssın maşallahBu 14 kg ne kadar zamanda biter sence ya da bitmeli diyeyim
Ben ordan şu mayıs ı bi sileyim dimi
Hehee ideal üye ben miii
Spor Yok
Düzen Yok
Anca yazsın dursun(napiimm çok yalnızım kimsem Yok sizden başka. Çoook sıkılıyom çok)
Nekadar senin yavru, ben emzirmeyi pek severim helede gözünün içine bakar ya on ölürüm.. ay canım çekti doğursammiki:l)Evet emziriyorum hemde cokcaa
canım profilin altına kızlardaki gibi güncel kilonu hedef kilonu yazsanakız seninle aynı kiloyla baslamısz geçen pazar basladım bende mayıs başı dıyom 58lede görürüm kendimi insalllah ama güzel vermıssın maşallah
tam 2saat yürüdüm evdede 1saaten fazla bacaklarımı calıstırdımbitanem dk yazarsan not alıyım
sporun kötüsümü olur kesin yararFitt_anne . Ben 20 dk 624 adım stepper. Valla ter içinde kalıyorum. Insallah işe yarar.
nasıl çalıştırdın 1saat egzersiz hareketlerimitam 2saat yürüdüm evdede 1saaten fazla bacaklarımı calıstırdım
menümü yazdım kaptanım bugün en az 10 mesajım varKaydasay77 tatlışş sen nerelerdesin
Yoğurt kürümü yedim ben yatar
Annem Artvin de güya yazları gidiyorlardı bu sene kışa da heves ettiler. Komşularım benim annem ablam gibiydiler inanki çok iyiydik taşındım bide apartmanda kimse Yok altım üstüm boş. Alamancılar mış püff3,5, 4 ayda ideal bir süre bence.. bacısı menuler iyi senin. rahatsızlığına rağmen yürüyüş yapmaya çalışıyorsun haksızlık etme canım kendine zayıflamayı istiyorum bunun için uğraşıyosun o yüzden ki ideal üyesin kanka
ailen uzakmı konu komşu arkadaş durumlaro
Canim bu alette zaten 20 dakika yapın diyorlar. Canim bir yerde 1 adımı koşu bandındaki 4 adima eşitmiş. Birde 2 adımı 1 adım olarak sayıyor. Yani normalde 1248 adım attım.sporun kötüsümü olur kesin yararnasıl bi alet ki o.. ha birde 20dk sonra yağ yakımına başlıyormuş ya bünye o yüzden uzmanlar en az yarım saat diyola
Canım ben kendi halimde evlilik yıldönümümü 21 Nisan ı hedeflemiştim ama sizinle daha az kaçamaklı bol sporlu olacağından nisanın ilk haftasına kadar inşallah 56 olurum diyorum memlekette olunca öğünsüz orda tatlı burda kahve hep +2yle eve dönüyorum o yüzden şuan sesimi çıkarmıyorum haftaya pazartesiden itibaren sıfırdan başlıyormuş gibi kasacağımkuzu senin plan program ne hedefe çok az kalmış mart bitmeden ulaşırsın..
hep aynı bu analar :) benim kilolu iştahlı olmamın tek sebebi anam. kadının hayata gelme misyonu yediriyim içeriyim resmen :) çocukken kardeşlerim içinde tek iştahlı ben olunca benim üzerimde çalışma yaptı hep millette benim nasıl güzel yediğimi anlatırken gurur duyardı resmen bende doğru yoldayım sandım ne bilem sonumun böyle olacağını :)Yaa sorma annem memlekette dün diyom ki telefonda anne yemeğimi azalttım zayıflıycam. Annem ne dese;
Zaten zayıfsın ye biraz kilo al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?