Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar günaydın. yulaf ezmemi yiyip geldim. ayyy çok uykum var.
hayat Kısa Kuşlar Uçuyor diyorum ve istifa ediyorum hahahaha :)
yok canım yok nerde istifa etmek. yok öyle birşey :)))

Günaydın kzlar kahvaltımı yaptım ben de.
1 tabak menemen
2 parmak peynir
13 zeytin
Ve su

Bende kahvaltimi yaptım ev kalkmis gidiyor bisuru çamaşır bulaşık yataklar kızı uyutsam giriscem.ev işi çok garip birşey yap yap tekrar aynısı.calismak daha güzel diyorum bazen evde olmayınca bukadr göze batmiyordu

Sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir limonun yarısından sıktığınız limon suyu ile bir fincan sıcak suyun en uygun karışım olduğunu söylüyor. Karışımı daha etkili hale getirmek için biraz tarçın, biraz da öğütülmüş zencefil kullanabilirsiniz. Böylece metabolizma hızınızı da artırmış olacaksınız

Bunu yapıcam inşsllah

Ay sorma bıktım ev işinden çok sıkıldım dedğin gibi hergün aynı. 1gün de temiz kalmaz akşamına hemen pislenir hoop sar başa ertesi gün.

Ay sorma bıktım ev işinden çok sıkıldım dedğin gibi hergün aynı. 1gün de temiz kalmaz akşamına hemen pislenir hoop sar başa ertesi gün.
En iyisi takmayın
Valla hiiiç umrumda değil dünya işi isterseniz pasaklı miskin deyin ama mutluyum ya niye kendimi strese sokayım. Bulaşık birikmişti dün hiç ellemediğimden ee sabah canım sıkıldı yapacak bişe yok onu topladım illa o anda olacak her saniye pırıl pırıl olacak diye bişey Yok benim felsefemde

Ben yapamiyorm bunu
Cok takintiliyim. Her hafta hali fircalarn. Yerleri silerim.clsmioken 2gunde bir banyo fln temizlerm. Koltuk yastiklarini olur olmaz yikarm.
Calisiyorm suan ama.sabah yatagi toplarm.oturma odasini kontrol ederm. Mutfagi sabah topladm hatta makinaya attm.camasir astm fln. Ohooo ben ck fenaym.kafami rhtlatamiyorm. Evdeyken daha olayi takintiya cevirmstm.

Aboo fenalık geldi. Kız kendine ne eziyet ediin.
Yanyana gelsek anlaşamayız senle. Bana sinir oluyo titiz insanlar nasıl bu kadar rahatım diye. Ee benim evim de temiz onunkide diyorlar ama bu hiç bişe yapmıyi diyorlar rahatlığım ve mutlu olmam zoruna gidiyo hepsinin hihihiii

Canım kafa olarak ben de senin gibiyim ama misafir gelme olasılığı oldğu için mecbur kalkıyorum. O enerji gelmeyince yapmam ben de ama bazen enerji gelmese de kalkmak zorunda kalıyorum.

Canım kafa olarak ben de senin gibiyim ama misafir gelme olasılığı oldğu için mecbur kalkıyorum. O enerji gelmeyince yapmam ben de ama bazen enerji gelmese de kalkmak zorunda kalıyorum.
Misafir ayrı canım biri geleceği zaman mis gibi yapıyorum. Ondan dağınık görmez kimse. Zaten o yüzden sinir oluyorlar ya geldiklerinde temiz buldukları için

Misafir ayrı canım biri geleceği zaman mis gibi yapıyorum. Ondan dağınık görmez kimse. Zaten o yüzden sinir oluyorlar ya geldiklerinde temiz buldukları için
Haberli misafir için kolay da ani misafir için zor oluyo evi salmak:)

Normalde bende öyleyim canım sinirliyken gözlerim kararıyor. Yemekte buluyorum kendimi ama bu defa canım bişey istemiyor
Sıkma canını derdin neyse Allah sonunu hayr etsin.
Yapabileceğim bişey varsa anlatıp rahatlamak istersen ben burdayım. Seve seve dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…