Bu sıralar moralim bozuk canım içimden yemek yemek gelmiyorYanlis anlama ama menulerin hic vucudunu besleyici degil. Normal bir seyirde gitmiyorsun. Bu da sana kas kaybi olarak donecegini dusunuyorum. Kendini nie bukdr kasıyorsunki
Keşke moralim bozuk olunca bende yiyemesem. Yaa hayvan gibi saldırıyom resmen sinirli filan olunca.Bu sıralar moralim bozuk canım içimden yemek yemek gelmiyor
Dogurrr kactane.var. benimkiv8 aylıkNekadar senin yavru, ben emzirmeyi pek severim helede gözünün içine bakar ya on ölürüm.. ay canım çekti doğursammiki:l)
Evt uyumusummm yaa çok yorulmusum tv izlerken yatağıma bile zor gectimm ne mekiği
Ay sorma bıktım ev işinden çok sıkıldım dedğin gibi hergün aynı. 1gün de temiz kalmaz akşamına hemen pislenir hoop sar başa ertesi gün.Bende kahvaltimi yaptım ev kalkmis gidiyor bisuru çamaşır bulaşık yataklar kızı uyutsam giriscem.ev işi çok garip birşey yap yap tekrar aynısı.calismak daha güzel diyorum bazen evde olmayınca bukadr göze batmiyordu
En iyisi takmayınAy sorma bıktım ev işinden çok sıkıldım dedğin gibi hergün aynı. 1gün de temiz kalmaz akşamına hemen pislenir hoop sar başa ertesi gün.
Ben yapamiyorm bunuEn iyisi takmayın
Valla hiiiç umrumda değil dünya işi isterseniz pasaklı miskin deyin ama mutluyum ya niye kendimi strese sokayım. Bulaşık birikmişti dün hiç ellemediğimden ee sabah canım sıkıldı yapacak bişe yok onu topladım illa o anda olacak her saniye pırıl pırıl olacak diye bişey Yok benim felsefemde
Aboo fenalık geldi. Kız kendine ne eziyet ediin.Ben yapamiyorm bunu
Cok takintiliyim. Her hafta hali fircalarn. Yerleri silerim.clsmioken 2gunde bir banyo fln temizlerm. Koltuk yastiklarini olur olmaz yikarm.
Calisiyorm suan ama.sabah yatagi toplarm.oturma odasini kontrol ederm. Mutfagi sabah topladm hatta makinaya attm.camasir astm fln. Ohooo ben ck fenaym.kafami rhtlatamiyorm. Evdeyken daha olayi takintiya cevirmstm.
Canım kafa olarak ben de senin gibiyim ama misafir gelme olasılığı oldğu için mecbur kalkıyorum. O enerji gelmeyince yapmam ben de ama bazen enerji gelmese de kalkmak zorunda kalıyorum.En iyisi takmayın
Valla hiiiç umrumda değil dünya işi isterseniz pasaklı miskin deyin ama mutluyum ya niye kendimi strese sokayım. Bulaşık birikmişti dün hiç ellemediğimden ee sabah canım sıkıldı yapacak bişe yok onu topladım illa o anda olacak her saniye pırıl pırıl olacak diye bişey Yok benim felsefemde
Misafir ayrı canım biri geleceği zaman mis gibi yapıyorum. Ondan dağınık görmez kimse. Zaten o yüzden sinir oluyorlar ya geldiklerinde temiz buldukları içinCanım kafa olarak ben de senin gibiyim ama misafir gelme olasılığı oldğu için mecbur kalkıyorum. O enerji gelmeyince yapmam ben de ama bazen enerji gelmese de kalkmak zorunda kalıyorum.
Haberli misafir için kolay da ani misafir için zor oluyo evi salmak:)Misafir ayrı canım biri geleceği zaman mis gibi yapıyorum. Ondan dağınık görmez kimse. Zaten o yüzden sinir oluyorlar ya geldiklerinde temiz buldukları için
Normalde bende öyleyim canım sinirliyken gözlerim kararıyor. Yemekte buluyorum kendimi ama bu defa canım bişey istemiyorKeşke moralim bozuk olunca bende yiyemesem. Yaa hayvan gibi saldırıyom resmen sinirli filan olunca.
Sıkma canını derdin neyse Allah sonunu hayr etsin.Normalde bende öyleyim canım sinirliyken gözlerim kararıyor. Yemekte buluyorum kendimi ama bu defa canım bişey istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?