Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahanda yazıyorum sürekli kaçamak yapanı listeye almam
Valla tek dün misafirlerle kaçamak yaptım bi dilim kek iki çatal muhlama bi iki ısırık simit bide bi ısırık mozaik pasta valla başka yapmadım bak her zaman yapıyormuşum gibi anlaşılmasın lütfen

Gezsene canım bursa çok güzel ya ben çok huzurluydum ordayken nefes almak bile mutlu ediyordu beni

Gezsene canım bursa çok güzel ya ben çok huzurluydum ordayken nefes almak bile mutlu ediyordu beni
Tek başıma hiç eğlenceli değil yaa bide Yen'i taşındım iki hafta oldu alışma sürecindeyim

Valla tek dün misafirlerle kaçamak yaptım bi dilim kek iki çatal muhlama bi iki ısırık simit bide bi ısırık mozaik pasta valla başka yapmadım bak her zaman yapıyormuşum gibi anlaşılmasın lütfen
Maşallah pek az yapmıssın

Valla haftada bir cuma cumartesi tek öğün tek kaçamak tolere edilir ama gün boyu hele peşpeşe maleseff

Maşallah pek az yapmıssın

Valla haftada bir cuma cumartesi tek öğün tek kaçamak tolere edilir ama gün boyu hele peşpeşe maleseff
Onu pazar yapsak
E bende tek öğünde yaptım ki hem hehehee

Kızlar menüm

Sabah 07.15
Bir galeta,peynir,haşlanmış yumurta,domates,yeşil biber

Öğle 12.30
Haşlanmış zeytinyağlı karnabahar brokoli

Ara 17.30
Yarım muz

Akşam 20.30
4 kaşık hindi sote,iki kaşık bulgur pilavı

2 lt su
50 mekik

Süper cnm
Akşam bulgur yerine salata olaydı tadından yenemzdi

Harikasın canım takip ediyorum menülerin spor tempon çok kısa sürede fit olacaksın eminim
Cok tesekkur ederim. Isten gelince elimden geldigi kdr oturmamaya clsiyorm.yemek yiyip hemen salona iniyorm. Bakalim 64 65 fln bi gorsem keske:)

Cnm akşam bulgur olmasaymış olurmus
Çünkü karbon olarak çorba yeter ama genel anlamda güzel
Spor mükemmell
Haklisin kaptanm. Isten gelince ck acikmstm:) ama dedgn gibi corba varsa ekstradan bi karbonhidrata gerek yk.
Yogurt kurumu yedm smdi.

Tek başıma hiç eğlenceli değil yaa bide Yen'i taşındım iki hafta oldu alışma sürecindeyim
Canim kitap okuyabilirsin. Guzel bir film ac izle.evinin tadino cikar.
Bak bana.sabahin 7.30u olmadan evden ckiyorm.aksam 7de geliyorm.hic isim gucum bitmio.isyerinde de bi suru is. Ama evde duruncada insan sklıyor haklisin o konuda
Aksam esim gelene kdr sesimi unutuyordm evde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…