Ben 2 bile çekemediğinden bana çok gözüktü. Tabi sizlere hafif gelir25 mekik neymişki arttırrrr
Valla tek dün misafirlerle kaçamak yaptım bi dilim kek iki çatal muhlama bi iki ısırık simit bide bi ısırık mozaik pasta valla başka yapmadım bak her zaman yapıyormuşum gibi anlaşılmasın lütfenAhanda yazıyorum sürekli kaçamak yapanı listeye almam
Gezsene canım bursa çok güzel ya ben çok huzurluydum ordayken nefes almak bile mutlu ediyordu beniBu 14 kg ne kadar zamanda biter sence ya da bitmeli diyeyim
Ben ordan şu mayıs ı bi sileyim dimi
Hehee ideal üye ben miii
Spor Yok
Düzen Yok
Anca yazsın dursun(napiimm çok yalnızım kimsem Yok sizden başka. Çoook sıkılıyom çok)
Tek başıma hiç eğlenceli değil yaa bide Yen'i taşındım iki hafta oldu alışma sürecindeyimGezsene canım bursa çok güzel ya ben çok huzurluydum ordayken nefes almak bile mutlu ediyordu beni
Maşallah pek az yapmıssınValla tek dün misafirlerle kaçamak yaptım bi dilim kek iki çatal muhlama bi iki ısırık simit bide bi ısırık mozaik pasta valla başka yapmadım bak her zaman yapıyormuşum gibi anlaşılmasın lütfen
Onu pazar yapsakMaşallah pek az yapmıssın
Valla haftada bir cuma cumartesi tek öğün tek kaçamak tolere edilir ama gün boyu hele peşpeşe maleseff
Ama bak tek çeşitttOnu pazar yapsak
E bende tek öğünde yaptım ki hem hehehee
Süper cnmKızlar menüm
Sabah 07.15
Bir galeta,peynir,haşlanmış yumurta,domates,yeşil biber
Öğle 12.30
Haşlanmış zeytinyağlı karnabahar brokoli
Ara 17.30
Yarım muz
Akşam 20.30
4 kaşık hindi sote,iki kaşık bulgur pilavı
2 lt su
50 mekik
Naptimmm bennnn25 mekik neymişki arttırrrr
Cok tesekkur ederim. Isten gelince elimden geldigi kdr oturmamaya clsiyorm.yemek yiyip hemen salona iniyorm. Bakalim 64 65 fln bi gorsem keske:)Harikasın canım takip ediyorum menülerin spor tempon çok kısa sürede fit olacaksın eminim
Haklisin kaptanm. Isten gelince ck acikmstm:) ama dedgn gibi corba varsa ekstradan bi karbonhidrata gerek yk.Cnm akşam bulgur olmasaymış olurmus
Çünkü karbon olarak çorba yeter ama genel anlamda güzel
Spor mükemmell
Canim kitap okuyabilirsin. Guzel bir film ac izle.evinin tadino cikar.Tek başıma hiç eğlenceli değil yaa bide Yen'i taşındım iki hafta oldu alışma sürecindeyim
Alışırsın kısa sürede eminim başka sehirdenmi tasindinTek başıma hiç eğlenceli değil yaa bide Yen'i taşındım iki hafta oldu alışma sürecindeyim
Yememek için çabaladım ama dayanamadım:)annemlerde mutlaka her yemegin yanında pilav olur.inan ki bu yememiş halim :)yemesem iyiydi haklısınSüper cnm
Akşam bulgur yerine salata olaydı tadından yenemzdi
Yoo aslında bi mahalle uzağa ama yine de tuhafAlışırsın kısa sürede eminim başka sehirdenmi tasindin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?