- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Bende kahvaltimi yaptım ev kalkmis gidiyor bisuru çamaşır bulaşık yataklar kızı uyutsam giriscem.ev işi çok garip birşey yap yap tekrar aynısı.calismak daha güzel diyorum bazen evde olmayınca bukadr göze batmiyordu
Sizi de yatmaya alıştırayım en iyisi topik olarak boşvermişliğin inanılmaz ismini oylamaya sunuyorum efemmBende kızı uyutuyorum şimdi uyusun bende kalan işleri yapıcam. Evet çalışınca insan fark etmiyo evde bütün gün yetmiyo orayı burayı toplamaya
Yok ben kimsenin evine dikkat etmem.ne yapms ne yapmamis umursamam. Ama bn kendi evime ck uyuzum.hep duzenli temiz gorunmeli.perde duzgun durmali. Her gun ev supurup silebilen bi yapim var.kendmi rhtltmk istiyorn ama beceremiyorm.eger evde deilsem iyiyim.ama kapidan girdktn itibaren ohooo:))Aboo fenalık geldi. Kız kendine ne eziyet ediin.
Yanyana gelsek anlaşamayız senle. Bana sinir oluyo titiz insanlar nasıl bu kadar rahatım diye. Ee benim evim de temiz onunkide diyorlar ama bu hiç bişe yapmıyi diyorlar rahatlığım ve mutlu olmam zoruna gidiyo hepsinin hihihiii
Cocugumda yok.2kisiyiz evde.yani dagilma ihtimalide sifir:)Aboo fenalık geldi. Kız kendine ne eziyet ediin.
Yanyana gelsek anlaşamayız senle. Bana sinir oluyo titiz insanlar nasıl bu kadar rahatım diye. Ee benim evim de temiz onunkide diyorlar ama bu hiç bişe yapmıyi diyorlar rahatlığım ve mutlu olmam zoruna gidiyo hepsinin hihihiii
Aynen evde olunca heryeri inceliyosun pis geliyor yaa en zor meslek ev hanimligiii eşlerin bütün gün evde ne yaptın söylemi yersiz değil gözükmüyor ki yaptığın bilsinlerrBen yapamiyorm bunu
Cok takintiliyim. Her hafta hali fircalarn. Yerleri silerim.clsmioken 2gunde bir banyo fln temizlerm. Koltuk yastiklarini olur olmaz yikarm.
Calisiyorm suan ama.sabah yatagi toplarm.oturma odasini kontrol ederm. Mutfagi sabah topladm hatta makinaya attm.camasir astm fln. Ohooo ben ck fenaym.kafami rhtlatamiyorm. Evdeyken daha olayi takintiya cevirmstm.
Seni terapiye gönderelim diyorum takıntı olmuşCocugumda yok.2kisiyiz evde.yani dagilma ihtimalide sifir:)
Sana o kadar çok ozendim ki şuan anlatamam ben 15 aydır evliyim ve çalışıyorum sabah 8.5 dan akşam 7 ye kadar iş yerindeyim cumartesi günlerı de tam gün çalışıyorum cumartesi akşamından çamaşır yıkamaya başlıyorum pazar günü sırf temizlik yemek pazar diye geçiyor ona rağmen eşim bana hiç birşey yapmiyormusum muamelesi gösteriyor ve eş olarak görevlerimi yerine getirmiyor musum evim şuanda bile tertemizdir. Heran misafire uygun evimde 1 gün olsun uzanıp ta televizyon izlemiş değilim ve hala şikayetçi bi kocam var. Sana çok özendim vallaEn iyisi takmayın
Valla hiiiç umrumda değil dünya işi isterseniz pasaklı miskin deyin ama mutluyum ya niye kendimi strese sokayım. Bulaşık birikmişti dün hiç ellemediğimden ee sabah canım sıkıldı yapacak bişe yok onu topladım illa o anda olacak her saniye pırıl pırıl olacak diye bişey Yok benim felsefemde
Kocamın anası temizlik hastası abartı derecede ona alışmış bi adamı bile ben yola getirdim. Aman canım diyo sen üzülme kendini yorma çok pislenince ben yaparım diyo(henüz görmedim istisnalar hariç hastalıkta bi iki) o da alıştı ayağına oyuncak Batıyo mesela bi tekme vuruyo tamah hihiii çok fenayım ben yaaSana o kadar çok ozendim ki şuan anlatamam ben 15 aydır evliyim ve çalışıyorum sabah 8.5 dan akşam 7 ye kadar iş yerindeyim cumartesi günlerı detay gün çalışıyorum cumartesi akşamından çamaşır yıkamaya başlıyorum pazar günü sırf temizlik yemek pazar diye geçiyor ona rağmen eşim bana hiç birşey yapmiyormusum muamelesi gösteriyor ve eş olarak görevlerimi yerine getirmiyor musum evim şuanda bile tertemizdir. Heran misafire uygun evimde 1 gün olsun uzanıp ta televizyon izlemiş değilim ve hala şikayetçi bi kocam var. Sana çok özendim valla
Yaranilmaz fazla bu erkeklere niye öyle diyor karnı doymuyormu bir hafta hiçbirşey yapma sende gorsunn ne yaptığını tabi dayanabilirsenn valla çocuk olunca daha zor iki dakika da yapacağını bir saatte yapamiyosunSana o kadar çok ozendim ki şuan anlatamam ben 15 aydır evliyim ve çalışıyorum sabah 8.5 dan akşam 7 ye kadar iş yerindeyim cumartesi günlerı de tam gün çalışıyorum cumartesi akşamından çamaşır yıkamaya başlıyorum pazar günü sırf temizlik yemek pazar diye geçiyor ona rağmen eşim bana hiç birşey yapmiyormusum muamelesi gösteriyor ve eş olarak görevlerimi yerine getirmiyor musum evim şuanda bile tertemizdir. Heran misafire uygun evimde 1 gün olsun uzanıp ta televizyon izlemiş değilim ve hala şikayetçi bi kocam var. Sana çok özendim valla
Maşallah rahatlığını yesinler yani insan çok stres yapıyor hergun aynı şeyleri yapmak zorunda olmak geriyor beniAma annem evlenmeden onu tembihledi bak ütü yapmaz temizlik hak getire iki gün sonra geri getirme filan dedi. Kabul etmeseydi napiimm.
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir limonun yarısından sıktığınız limon suyu ile bir fincan sıcak suyun en uygun karışım olduğunu söylüyor. Karışımı daha etkili hale getirmek için biraz tarçın, biraz da öğütülmüş zencefil kullanabilirsiniz. Böylece metabolizma hızınızı da artırmış olacaksınız
Bunu yapıcam inşsllah
Günaydın kaptanım ayaga kalkamıyorum bacağım kitlenmış sanki sol bacağım dızımın arka tarafı sanki arkasındaki kası kısalmış gibi heralde çok yürüyüp hareket etmekte n rahatlatmak için bildiginizz bır yontem varmı çok agrıyoGünaydınnnnn kızlarrr
Kahvaltımı alamadım bugun işe gidiyorum yoldayım
benceded biraz daha zayıfla sonra al canımKızlar benim çarşı işi iptal evdeyim yuppi sağlıklı beslenicem bugün
afiyet olsun canım ben yerde kalkamıyorumGünaydın kzlar kahvaltımı yaptım ben de.
1 tabak menemen
2 parmak peynir
13 zeytin
Ve su
Çokk geçmiş olsun canımKızlar merhaba.
@sahgull sağol kuzum. valla gıda zehirlenmesiymiş 2 gündür hiç yataktan kalkmadan yattım kaç tane serum anca kendime geldim.
cumartesiden beri sadece 2 kase çorba içtim bir nevi detoks oldu inşallah zayıflamışımdır
Geçmiş olsn cnm. Kas gevşetici krem varsa sür.afiyet olsun canım ben yerde kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?