Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende kızı uyutuyorum şimdi uyusun bende kalan işleri yapıcam. Evet çalışınca insan fark etmiyo evde bütün gün yetmiyo orayı burayı toplamaya

Bende kızı uyutuyorum şimdi uyusun bende kalan işleri yapıcam. Evet çalışınca insan fark etmiyo evde bütün gün yetmiyo orayı burayı toplamaya
Sizi de yatmaya alıştırayım en iyisi topik olarak boşvermişliğin inanılmaz ismini oylamaya sunuyorum efemm

Yok ben kimsenin evine dikkat etmem.ne yapms ne yapmamis umursamam. Ama bn kendi evime ck uyuzum.hep duzenli temiz gorunmeli.perde duzgun durmali. Her gun ev supurup silebilen bi yapim var.kendmi rhtltmk istiyorn ama beceremiyorm.eger evde deilsem iyiyim.ama kapidan girdktn itibaren ohooo:))

Cocugumda yok.2kisiyiz evde.yani dagilma ihtimalide sifir:)

Aynen evde olunca heryeri inceliyosun pis geliyor yaa en zor meslek ev hanimligiii eşlerin bütün gün evde ne yaptın söylemi yersiz değil gözükmüyor ki yaptığın bilsinlerr

Cocugumda yok.2kisiyiz evde.yani dagilma ihtimalide sifir:)
Seni terapiye gönderelim diyorum takıntı olmuş
Halbuki bi hafta benle takılsan mutluluğumdan hafifliğimden boşvermişliğimden biraz alsan bidaha da o kadar sıkmazsın. Oh be dersin hayattan zevk almaya başlarsın İnan

Kötü örnek vol. 13578

Sana o kadar çok ozendim ki şuan anlatamam ben 15 aydır evliyim ve çalışıyorum sabah 8.5 dan akşam 7 ye kadar iş yerindeyim cumartesi günlerı de tam gün çalışıyorum cumartesi akşamından çamaşır yıkamaya başlıyorum pazar günü sırf temizlik yemek pazar diye geçiyor ona rağmen eşim bana hiç birşey yapmiyormusum muamelesi gösteriyor ve eş olarak görevlerimi yerine getirmiyor musum evim şuanda bile tertemizdir. Heran misafire uygun evimde 1 gün olsun uzanıp ta televizyon izlemiş değilim ve hala şikayetçi bi kocam var. Sana çok özendim valla

Kocamın anası temizlik hastası abartı derecede ona alışmış bi adamı bile ben yola getirdim. Aman canım diyo sen üzülme kendini yorma çok pislenince ben yaparım diyo(henüz görmedim istisnalar hariç hastalıkta bi iki) o da alıştı ayağına oyuncak Batıyo mesela bi tekme vuruyo tamah hihiii çok fenayım ben yaa

Ama annem evlenmeden onu tembihledi bak ütü yapmaz temizlik hak getire iki gün sonra geri getirme filan dedi. Kabul etmeseydi napiimm.

Yaranilmaz fazla bu erkeklere niye öyle diyor karnı doymuyormu bir hafta hiçbirşey yapma sende gorsunn ne yaptığını tabi dayanabilirsenn valla çocuk olunca daha zor iki dakika da yapacağını bir saatte yapamiyosun

Ben de her sabah limonlu sicak suyumu icerek başlıyorum gune :)

Günaydınnnnn kızlarrr
Kahvaltımı alamadım bugun işe gidiyorum yoldayım
Günaydın kaptanım ayaga kalkamıyorum bacağım kitlenmış sanki sol bacağım dızımın arka tarafı sanki arkasındaki kası kısalmış gibi heralde çok yürüyüp hareket etmekte n rahatlatmak için bildiginizz bır yontem varmı çok agrıyo

Kızlar yardımmmmmmm bacağının arkası diztarafının olduğu yer çok agrıyo ayağa kalkamıyorum dun çok çalıştırdım heralde bildiğiniz birseye varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…