Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar yardımmmmmmm bacağının arkası diztarafının olduğu yer çok agrıyo ayağa kalkamıyorum dun çok çalıştırdım heralde bildiğiniz birseye varmı
Kas gevşetici içip yürümeye çalış. Başka Öner'im yok
Geçmiş olsun

Ay bende çalışıyodum oğlum 9 aylıktı başladım işe sabah 5.30 da iyanıyordum akşam 18.de evde oluyodum oğlan kücük uyumuyodu gece kalk işe git eve gel yemek temizlik çocuk ama eşim biyerde bu çok tembel dedi. Sabah gidip çıkışımı verdim ayrırdım. Benim eşim pek çalışmamı istemiyordu

çok üzüldüm senin adına. yani bana böyle birşey söylense , ki ben çok alıngan bir insanım.yani çok üzülürüm cidden.
hoş bir muhabbet olmamış bu.

sen ne istiyordun peki. yani çalışmak mı yoksa evde durmak mı. sanırım o söz seni istifaya sürüklemiş.yoksa çalışmayı seviyordun sanırım.
bn çalışmaktan yanayım.ama elbette çocuğum yok oyzdn hem annelik hem çalışmak nsl bir duygu bilmiyorm.oyzdn şöyle yapardım böyle yapardım diyemem.ama şuanki planım çalışmaktan yana.yani doğum izninden sonra işe devam etmek ve sonra ztn kayınvalidem yada bakıcı yada kreş başka seçenek yok. çünkü evde durmak bana iyi gelmiyor. üniversite okudum, yüksek lisans yptm, kurslar fln derken bir iş sahibi olmak için çok çabaladm. tam böyle tadına varıyorken bırakmam die düşünüyorm. ama tabi anne olunca hayatmda neler değişir bilmiyorm. belkide yorgunluktan dolayı bırakıcam. bn biraz nazlıyımdır çok yorgunluğa fln gelemem. hadi bana bir çözüm üretelim die konuya girerim yani :)

Canım bende çalışmak istiyodum işim stresliydi zaten ama yinede iyi geliyordu çalışan kadındım çocuk ve ev işinden hariç uğraşlarım vardı. Ama zor oluyodu çocuk gece uyumuyordu gece uyan emzir salla sabah kalk koştur koştur çık zordu. Ama en azından 2. Çocuk olana kadar çalışırım diyordum eşmi tavrı beni kızdırdı ayrırdım. Şimdi 2 çocuk var şu an işyerimden çağırıyorlar ama gitmem artık

Dort parca daha var dolapta
Canım ben haşlayıp buzluğa koymuştum ya onu çıkardım şimdi tadında hiç bi bozukluk değişiklik Yok çok güzel senin brokoli acaba çok mu olgunlaşmış çiçeklenmiş filan mıydı

Gözüm aydın sabah o kadar dedim dedim akşama yatılı misafirim var hehee
Okuldan yürüyerek geldik bide kaybolduk daha çok yürüdük bu yorgunlukla temizlik ve yemek yapıcim. Bacaklarım yanıyo kanın gezdiğini hissediyorum resmen

Allahtan çocuk uyudu. Zavallı 3 km yürüdü yavrım

Bende mi adım sayar alsam naapsam
Bu sağlık bakanlığının uygulamasında 7bin diyo halbuki onbini geçmişimdir diye düşünüyodum
sahgull kaptanım 2.5 tempolu 4.5 km si normal yürüme toplam 7km

Benim ki hem çalış borcumuz var diyor hem ev işini dört dörtlük yap diyor hem çocuğa bak diyor hem annemin evini temizle diyor benim kocam çok şey istiyor her sabah kahvaltılarını hazırlıyorum evime iniyorum kahvaltı yapmadan hazırlanıyorum ise geliyorum dahada ben kadınlık görevlerimi yerine getirmiyormusum bide daha ne yapmam lazım bilmiyorum

Ooww çok vahim o kocaya bi ders vermek lazım bu kadar olmaz bi zahmet annesi ikinizin de yemeğini temizliğini yapıversin çalışıyorsun zaten çocuk da var. İşin çok zor Allah yardımcın olsun valla

Ooww çok vahim o kocaya bi ders vermek lazım bu kadar olmaz bi zahmet annesi ikinizin de yemeğini temizliğini yapıversin çalışıyorsun zaten çocuk da var. İşin çok zor Allah yardımcın olsun valla
Allah razı olsun yemek yapıyor ama bende işten geldikten sonra hiç boş kalmıyorum ona rağmen eşimin söylediği sözler ağırıma gidiyor hiç yeni evliymisim gibi davranmadı eşim bana yatıp kalkıp dua etmesi lazım çocuğuna kendisinden bile iyi bakıyorum ödevı ile oyunu ile herseyi ile ilgileniyorum çünkü o çocuğu çok seviyorum ama eşim kıymet bilenlerden degil

Niye kvalidene kahvaltı hazirliyorsun hastami . Söylüyor musun neden böyle yapıyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…