Kas gevşetici içip yürümeye çalış. Başka Öner'im yokKızlar yardımmmmmmm bacağının arkası diztarafının olduğu yer çok agrıyo ayağa kalkamıyorum dun çok çalıştırdım heralde bildiğiniz birseye varmı
sagolunKas gevşetici içip yürümeye çalış. Başka Öner'im yok
Geçmiş olsun
Sizi de yatmaya alıştırayım en iyisi topik olarak boşvermişliğin inanılmaz ismini oylamaya sunuyorum efemm
Sana o kadar çok ozendim ki şuan anlatamam ben 15 aydır evliyim ve çalışıyorum sabah 8.5 dan akşam 7 ye kadar iş yerindeyim cumartesi günlerı de tam gün çalışıyorum cumartesi akşamından çamaşır yıkamaya başlıyorum pazar günü sırf temizlik yemek pazar diye geçiyor ona rağmen eşim bana hiç birşey yapmiyormusum muamelesi gösteriyor ve eş olarak görevlerimi yerine getirmiyor musum evim şuanda bile tertemizdir. Heran misafire uygun evimde 1 gün olsun uzanıp ta televizyon izlemiş değilim ve hala şikayetçi bi kocam var. Sana çok özendim valla
çok üzüldüm senin adına. yani bana böyle birşey söylense , ki ben çok alıngan bir insanım.yani çok üzülürüm cidden.Sana o kadar çok ozendim ki şuan anlatamam ben 15 aydır evliyim ve çalışıyorum sabah 8.5 dan akşam 7 ye kadar iş yerindeyim cumartesi günlerı de tam gün çalışıyorum cumartesi akşamından çamaşır yıkamaya başlıyorum pazar günü sırf temizlik yemek pazar diye geçiyor ona rağmen eşim bana hiç birşey yapmiyormusum muamelesi gösteriyor ve eş olarak görevlerimi yerine getirmiyor musum evim şuanda bile tertemizdir. Heran misafire uygun evimde 1 gün olsun uzanıp ta televizyon izlemiş değilim ve hala şikayetçi bi kocam var. Sana çok özendim valla
sen ne istiyordun peki. yani çalışmak mı yoksa evde durmak mı. sanırım o söz seni istifaya sürüklemiş.yoksa çalışmayı seviyordun sanırım.Ay bende çalışıyodum oğlum 9 aylıktı başladım işe sabah 5.30 da iyanıyordum akşam 18.de evde oluyodum oğlan kücük uyumuyodu gece kalk işe git eve gel yemek temizlik çocuk ama eşim biyerde bu çok tembel dedi. Sabah gidip çıkışımı verdim ayrırdım. Benim eşim pek çalışmamı istemiyordu
sen ne istiyordun peki. yani çalışmak mı yoksa evde durmak mı. sanırım o söz seni istifaya sürüklemiş.yoksa çalışmayı seviyordun sanırım.
bn çalışmaktan yanayım.ama elbette çocuğum yok oyzdn hem annelik hem çalışmak nsl bir duygu bilmiyorm.oyzdn şöyle yapardım böyle yapardım diyemem.ama şuanki planım çalışmaktan yana.yani doğum izninden sonra işe devam etmek ve sonra ztn kayınvalidem yada bakıcı yada kreş başka seçenek yok. çünkü evde durmak bana iyi gelmiyor. üniversite okudum, yüksek lisans yptm, kurslar fln derken bir iş sahibi olmak için çok çabaladm. tam böyle tadına varıyorken bırakmam die düşünüyorm. ama tabi anne olunca hayatmda neler değişir bilmiyorm. belkide yorgunluktan dolayı bırakıcam. bn biraz nazlıyımdır çok yorgunluğa fln gelemem. hadi bana bir çözüm üretelim die konuya girerim yani :)
Canım ben haşlayıp buzluğa koymuştum ya onu çıkardım şimdi tadında hiç bi bozukluk değişiklik Yok çok güzel senin brokoli acaba çok mu olgunlaşmış çiçeklenmiş filan mıydıDort parca daha var dolapta
Evt uyumazlarsa hiçbirşey yapilmiyor 6kiloyu nekadar zamanda verdin canimCanım daha 10 aylık uyumazsa kudurur baş edemem. Temizliktede öyle takıntılı değilim ama 2 çocuk var mecbur temiz olmak lazım.
Sağol tatlım Allah razı olsunSıkma canını derdin neyse Allah sonunu hayr etsin.
Yapabileceğim bişey varsa anlatıp rahatlamak istersen ben burdayım. Seve seve dinlerim
Benim ki hem çalış borcumuz var diyor hem ev işini dört dörtlük yap diyor hem çocuğa bak diyor hem annemin evini temizle diyor benim kocam çok şey istiyor her sabah kahvaltılarını hazırlıyorum evime iniyorum kahvaltı yapmadan hazırlanıyorum ise geliyorum dahada ben kadınlık görevlerimi yerine getirmiyormusum bide daha ne yapmam lazım bilmiyorumAy bende çalışıyodum oğlum 9 aylıktı başladım işe sabah 5.30 da iyanıyordum akşam 18.de evde oluyodum oğlan kücük uyumuyodu gece kalk işe git eve gel yemek temizlik çocuk ama eşim biyerde bu çok tembel dedi. Sabah gidip çıkışımı verdim ayrırdım. Benim eşim pek çalışmamı istemiyordu
Ooww çok vahim o kocaya bi ders vermek lazım bu kadar olmaz bi zahmet annesi ikinizin de yemeğini temizliğini yapıversin çalışıyorsun zaten çocuk da var. İşin çok zor Allah yardımcın olsun vallaBenim ki hem çalış borcumuz var diyor hem ev işini dört dörtlük yap diyor hem çocuğa bak diyor hem annemin evini temizle diyor benim kocam çok şey istiyor her sabah kahvaltılarını hazırlıyorum evime iniyorum kahvaltı yapmadan hazırlanıyorum ise geliyorum dahada ben kadınlık görevlerimi yerine getirmiyormusum bide daha ne yapmam lazım bilmiyorum
Allah razı olsun yemek yapıyor ama bende işten geldikten sonra hiç boş kalmıyorum ona rağmen eşimin söylediği sözler ağırıma gidiyor hiç yeni evliymisim gibi davranmadı eşim bana yatıp kalkıp dua etmesi lazım çocuğuna kendisinden bile iyi bakıyorum ödevı ile oyunu ile herseyi ile ilgileniyorum çünkü o çocuğu çok seviyorum ama eşim kıymet bilenlerden degilOoww çok vahim o kocaya bi ders vermek lazım bu kadar olmaz bi zahmet annesi ikinizin de yemeğini temizliğini yapıversin çalışıyorsun zaten çocuk da var. İşin çok zor Allah yardımcın olsun valla
Niye kvalidene kahvaltı hazirliyorsun hastami . Söylüyor musun neden böyle yapıyorsun diyeBenim ki hem çalış borcumuz var diyor hem ev işini dört dörtlük yap diyor hem çocuğa bak diyor hem annemin evini temizle diyor benim kocam çok şey istiyor her sabah kahvaltılarını hazırlıyorum evime iniyorum kahvaltı yapmadan hazırlanıyorum ise geliyorum dahada ben kadınlık görevlerimi yerine getirmiyormusum bide daha ne yapmam lazım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?