Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Off ki ne off şimdi daha iyi anladım

Allah yardımcın olsun cnm yaa Rabbim eşini yola getirsin inşallah

Isin cok zormus canim.kayinpederin vefat ettikten snra ben bakiyorum demistin dimi. Helal olsun sana.
Eger durumlariniz musaitse disaridan bir kadin tutsan haftada 1 halletse evi. Cidden uzuldum snn adina.
Ya yanlis anlamayin ama ben kadinlarin boyle uzuldgnu gorunce dayanamiyorum. Yani gucume gidiyor bir kadinin hak etmedigi bir muameleyle karsilasmasi.

Kesinlikle katılıyorum erkek milleti şehzade mübarek kızın ailesine böyle yapılması gerekse yok derler bende sindiremiyorum böyle şeyleri

Kesinlikle katılıyorum erkek milleti şehzade mübarek kızın ailesine böyle yapılması gerekse yok derler bende sindiremiyorum böyle şeyleri
Sorsan eşime benimle m
Bende her defasında gururuma yediremedigim için eşimle tartışıyorum Ama benim kayın validem ile ve gorumcelerimle hiç bir sorunum yok çok şükür birbirimize hep destek olduk kayinpederim beni çok severdi zaten. Ama huysuz olan benim eşim evlenmeden önce benimle evlenmek için ne sözler verdi. Evlenince alana kadardı muamelesi yaptı. Evlenmeden önce o kadar rahattım ki ayri evim isim vardi istediğim yere gidip geliyordum şimdi eşimin her dediğini yapıyorum yine yaranamıyorum bakalım hayırlısı olsun ama ömür böyle gecmez

Tabiki geçmez cnm yapma bak noluyor çok yüz bulmuş bence eşinn tabi sende kavga gürültü olmasın diye alttan alıyon alışmış paşaa

Tahmin edebiliyorm icinde oldgn psikolojiyi. Allahtan kayinvaliden ve gorumcelerin anlayisliymis.
Umarim bir an once birbirinizi dinleyip anlamayi basarabilirsiniz.
Bunaldgnda her zaman dinleriz seni. Birbirimize destek oluruz her zaman.

Ya ben cok esitlikci bir insanim. Haftasonu is yapiyorsam.bir kismini ona mutlaka veririm.cnku smdi nsl alistirirsam ilerde de oyle devam eder. Ya da kendi kullanim alanlarini temiz birakmasi gerektigini bilir.cnku temizlemem. Cnku ben hayata temizlik ve yemek icin glmedm.ben bir kadinim.herseyden once insanim.zevklerim var hayallerim var. Ben suan kendi takintilarmdan dolayi temizlk ypiyorm..yksa sinirlerm bozuluo.belki hayati ona da dar ediyormdr blmiyorm.
Ama size tavsiye.hani ay yeni evlendk ay kocamdir fln modlarina girmeyin
Nsl alistirirsaniz oyle gider
Oyzdn esitlikten yanayim.

Canim daha önce herşeye yardım ederdi sonradan etmemeye başladı herşeye karışır kaynanadan beterdir. Tabii o yüzünü evlendikten sonra gösterdi ben eşimin ikinci evliligiyim onun bi oğlu var ben onda bakiyorum

Yok artık daha neler kendi işini yaptın bide kv nin işi kaldı. O kadarda değil cnm kusura bakmasınlar bi dişini göstermen lazım

Ben geldiimm
Ezogelin çorbası tavuklu pilav bide zeytinyağlı pırasa yemeği yaptım bide yeşillik koycam bi tepsi de kurabiye

Ne eksik sizce olmuş mu
Gelen yabancı değil aslında ama bilemedim

Ben geldiimm
Ezogelin çorbası tavuklu pilav bide zeytinyağlı pırasa yemeği yaptım bide yeşillik koycam bi tepsi de kurabiye

Ne eksik sizce olmuş mu
Gelen yabancı değil aslında ama bilemedim
Bide ekmek makinesinde kepek unundan ekmek pişiyo 7'45'te bitçek yetişmeyecek sanırım eşime ekmek aldırayım.

Kesinlikle eğer bir gün evlenirsem bunu unutmucam :)

Kesinlikle eğer bir gün evlenirsem bunu unutmucam :)

Kızlar size bişey anlatayım durun.
Ben evlendim 20 yaşında kaynanamlarla birlikte oturduk 2yıl 2.5 yılda üst katında farklı kültürler ve acayip adetleri yüzünden çok zorlandım üç kez mide kanaması geçirdim düşünün.
Sonra kaynanamlar Diyarbakır'a taşındı ben tabi hizmet olsun kölelik olsun alışmışım eşimin ağzının içine bakıyodum. Maddi sıkıntılarımız oldu işi iflas derecesine geldi ben komşudan ekmek istiyodum. Hep sıktım aman para gitmesin diye ama baktım eltim sultan gibi yaşıyo iş ortak bu arada. O da umursamaz gram yardımcı olmazdı. Sonra bende dank etti niye eziliyorum ki ben. Eşimi evimi boşladım ağzının içine düşmedim artık. Bide araya hastalıklar çıktı üç kez de belimden ameliyat oldum felç geçirdim fizik tedaviler filan bayaa zorlu bi süreçti. Şimdiki halime çok şükür. O kadar kiloları da verdim 60 kg olunca bana bi özgüven yaşama Sevinç'i geldi. (Tasvip etmiyorum onaylamıyorum da yanlıştı biliyorum) gözüm dışarı kaydı bana değer verecek birileri... neyse eşim öğrendi. Kaybetme korkusuylamı yoksa başka bilmem artık şimdi o benim etrafımda pervane. 9 senedir yapmadıklarını bi senedir yapıyo bi dediğimi iki etmiyo. Bende acısını çıkarıyorum çamaşır makinesini değişelim tamam bulaşık tamam Yen'i mobilya tamam ay plastik kettle lar zararlıymış hangisini istiyon aşkım. Şimdi o yılları fitil fitil burnundan getiriyorum. Ezilmiyorum değer görüyorum. Kendime güveniyorum çünkü.

Uzun olmuş kusura bakmayın artık

Sen çok yüz vermişssin canım.k.bakma benden bu kadar diyip çekileceksin ki bi sure sonra yaptıgında kıymet göresin

Ben ilgisiz davranmaya denedim yine adam beni sinir etmekten başka bi işe aramadı ama bugünden sonra elimi eteğimi çekiyorum çoğu şeyden yine hizmetimi ederim ama paradan da ayda 100 200 ne kadar koyabilirsen koyarım en azından kendimi güvenceye alırım adam olmadı mı tekmeyi atarım çoluğum çocuğum yok nasıl olsa. Uzun bi sürede istemiyorum

Sen çok yüz vermişssin canım.k.bakma benden bu kadar diyip çekileceksin ki bi sure sonra yaptıgında kıymet göresin
Yaptığım halde yapmadım oluyor bi dün akşam yukarı çıkmıyorum dedim tavır yaptım herkese benimki yine bende suç buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…