Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sen çok yüz vermişssin canım.k.bakma benden bu kadar diyip çekileceksin ki bi sure sonra yaptıgında kıymet göresin
Yaptığım halde yapmadım oluyor bi dün akşam yukarı çıkmıyorum dedim tavır yaptım herkese benimki yine bende suç buldu bende artık hiç mrumda değil gibi davranıcam bakalım o zaman ne yapıcak

Yaptığım halde yapmadım oluyor bi dün akşam yukarı çıkmıyorum dedim tavır yaptım herkese benimki yine bende suç buldu bende artık hiç mrumda değil gibi davranıcam bakalım o zaman ne yapıcak
Canım olmaz böyle.herşey karşılıklı ne kadar ilgi o kadar ilgi alaka

Canım ben haşlayıp buzluğa koymuştum ya onu çıkardım şimdi tadında hiç bi bozukluk değişiklik Yok çok güzel senin brokoli acaba çok mu olgunlaşmış çiçeklenmiş filan mıydı
yok canım bu arada tesekur ederim
Oda sıcaklığında beklemisti ondan heralde
Allahtan çocuk uyudu. Zavallı 3 km yürüdü yavrım
canım 4gün üst üste yürüdüm3 saaten fazla bugün ayağa kalkamıyom

Bugunku menum;

Sabah 8:30 bir dilim az terayagli ekmek bir haslanmis yumurta bir dilim peynir domates

Ara; 11;30 bir nesfit cikolatali bar

Oglen 12;30 yagsiz peynirli salata (fotosunu gondermistim)

Ara 17:30 4 sarma

Aksam 19:30 6parca karnabahar (3u haslanmis, 3u yagda)

Son düzenleme:

Ohh akşama bide yoğurt ekleyeydin a canım. Menü güzel

En çok sevgiye ihtiyacım var nerden bildin canımsın
oyy kuzum benim ya aynı anda gelince çoğu üyeler tam tanıma fırsatı olmadı, yaşlı olunca insan hafıza zayıf oluyor :) ismini yaşını kimsin kimlerdensin öğrenmek çok isterim

Sabah
3Kasik yulaf ezmesi 100ml sut ve ceyrek muz harmanladm.

Oglen
1 kase mercimek corbasi
3kasik taze fasulye
Yagsiz salata

Aksam
Evde de taze fasulye vardi:)))
Yagsiz salata yine

2.5litre su

Isyerndeki yemekle evdeki ayni olunca derin bi sessizlik :)))

selam 3.takımın azimli kızları ne ettiniz bugün bakıyım
ben hiç uyuyamadım sabaha uyuya kalmışım bi hışımla kızın toplantısına gittim eve gel koştur koştur kahvaltı yaptırıp yalandan evi topladım ordan spora şimdi yemeğimi yaparken bakıyım artık özledim yoldaşlarımı dedim

Hahaa fasülye detoksu olsun sana. Afiyet olsun cnm

:)) insan açıkınca sabah akşam aynı şeyi yiyebiliyor :)
menu on numara beş yıldız

Bütün gün yürümekle geçirmişim gibi hissediyom.
Misafir var menümü yazıp kaçcam
Sen niye uyumadın

S ssirun nerelerdesin şirinem duydum ki zehirlenmişsin çok çok geçmiş olsun.. kv nazarı değdi kesin benim şirineme kurşun döktürelim sana :)

Bütün gün yürümekle geçirmişim gibi hissediyom.
Misafir var menümü yazıp kaçcam
Sen niye uyumadın
kolay gelsin gözün aydın bak misafir gelmiş:)
ya biz hep geç yatıyoruz. eşim 11gelir işten yemek çay faslı bide çenesi düşüktür ordan burdan iki siyaset konuşalım derken saat olur 2 yataktada hemen uyuyamam 3 olur uyumam sabahta kalkamam işte bu yüzden

ne diyoruz olduğu kadar olmadığı kader :) bende günlük rutin işleri yaparım da cam perde olayı gözümde büyürde büyür yapınca da ay ne güzel oldu keşke daha önce yapsaymoşım derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…