- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Bugunku menum;
Sabah 8:30 bir dilim az terayagli ekmek bir haslanmis yumurta bir dilim peynir domates
Ara; 11;30 bir nesfit cikolatali bar
Oglen 12;30 yagsiz peynirli salata (fotosunu gondermistim)
Ara 17:30 4 sarma
Aksam 19:30 6parca karnabahar (3u haslanmis, 3u yagda)
amanın ne yedin güzellik 68 göremecedik bu hafta
bu sana artı çıkarır yarın lakin iki gün dikkatle eksiye çevirirsin çevirmelisin:)
canım benim Rabbim yuvanda huzuru mutluluğu eksik etmesinKızlar size bişey anlatayım durun.
Ben evlendim 20 yaşında kaynanamlarla birlikte oturduk 2yıl 2.5 yılda üst katında farklı kültürler ve acayip adetleri yüzünden çok zorlandım üç kez mide kanaması geçirdim düşünün.
Sonra kaynanamlar Diyarbakır'a taşındı ben tabi hizmet olsun kölelik olsun alışmışım eşimin ağzının içine bakıyodum. Maddi sıkıntılarımız oldu işi iflas derecesine geldi ben komşudan ekmek istiyodum. Hep sıktım aman para gitmesin diye ama baktım eltim sultan gibi yaşıyo iş ortak bu arada. O da umursamaz gram yardımcı olmazdı. Sonra bende dank etti niye eziliyorum ki ben. Eşimi evimi boşladım ağzının içine düşmedim artık. Bide araya hastalıklar çıktı üç kez de belimden ameliyat oldum felç geçirdim fizik tedaviler filan bayaa zorlu bi süreçti. Şimdiki halime çok şükür. O kadar kiloları da verdim 60 kg olunca bana bi özgüven yaşama Sevinç'i geldi. (Tasvip etmiyorum onaylamıyorum da yanlıştı biliyorum) gözüm dışarı kaydı bana değer verecek birileri... neyse eşim öğrendi. Kaybetme korkusuylamı yoksa başka bilmem artık şimdi o benim etrafımda pervane. 9 senedir yapmadıklarını bi senedir yapıyo bi dediğimi iki etmiyo. Bende acısını çıkarıyorum çamaşır makinesini değişelim tamam bulaşık tamam Yen'i mobilya tamam ay plastik kettle lar zararlıymış hangisini istiyon aşkım. Şimdi o yılları fitil fitil burnundan getiriyorum. Ezilmiyorum değer görüyorum. Kendime güveniyorum çünkü.
Uzun olmuş kusura bakmayın artık
sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni :) Rabbim iyilerle karşılaştırsın cümlemizi. ben kv yaşıyorum bu kadar misafir yoğunluğum ondandır lakin yaptığım güzellikleri gören bir eşim ve kv var bana zor gelmiyor bu yük.. karşılıklı olursa emek vermek fedakarlık yapmak zor gelmiyor insana, ams hep karşı taraftan beklenirsw işte ozaman orda dur denmeli.. hak istenmez alınırYa ben cok esitlikci bir insanim. Haftasonu is yapiyorsam.bir kismini ona mutlaka veririm.cnku smdi nsl alistirirsam ilerde de oyle devam eder. Ya da kendi kullanim alanlarini temiz birakmasi gerektigini bilir.cnku temizlemem. Cnku ben hayata temizlik ve yemek icin glmedm.ben bir kadinim.herseyden once insanim.zevklerim var hayallerim var. Ben suan kendi takintilarmdan dolayi temizlk ypiyorm..yksa sinirlerm bozuluo.belki hayati ona da dar ediyormdr blmiyorm.
Ama size tavsiye.hani ay yeni evlendk ay kocamdir fln modlarina girmeyin
Nsl alistirirsaniz oyle gider
Oyzdn esitlikten yanayim.
Bugunku menum;
Sabah 8:30 bir dilim az terayagli ekmek bir haslanmis yumurta bir dilim peynir domates
Ara; 11;30 bir nesfit cikolatali bar
Oglen 12;30 yagsiz peynirli salata (fotosunu gondermistim)
Ara 17:30 4 sarma
Aksam 19:30 6parca karnabahar (3u haslanmis, 3u yagda)
Sabah
3Kasik yulaf ezmesi 100ml sut ve ceyrek muz harmanladm.
Oglen
1 kase mercimek corbasi
3kasik taze fasulye
Yagsiz salata
Aksam
Evde de taze fasulye vardi:)))
Yagsiz salata yine
2.5litre su
Isyerndeki yemekle evdeki ayni olunca derin bi sessizlik :)))
Süperr cnmİyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
2 taneyumurta peynirli kızımla yedık 5tane zeytin domates 1kupayesıl cay
Aksam
Tavuk sote kıvırcıkla rokayı ufak ufak doğradım yoğurt döktüm 1parca da karnıbahar 2litreyede yakın su spor yapamadım bacağım çok agrıyordu
Yatmadan yoğur kurumu yıyecem
zor ya kadın güçlüdür iş koymaz adama yeterki değer görsün bi teşekkür zor görünmesin karşı tarafa.. konuşarak çözemezsiniz ben tabi yıllarında verdiği tecrübe ile tavır yaparak değil ne hissediyorsam ne istiyorsam konuşarak halledebileceğimi öğrendimCanim daha önce herşeye yardım ederdi sonradan etmemeye başladı herşeye karışır kaynanadan beterdir. Tabii o yüzünü evlendikten sonra gösterdi ben eşimin ikinci evliligiyim onun bi oğlu var ben onda bakiyorum
tesekur ederim 4gün üst üste yürüyüş zorladı beni üstüne bide evdede yapıyordumKaydasay77 cnm sanada geçmiş olsun çok zorladın demkki
Sıcak bi duş iyi gelebilir bide kremle masaj bi kaçgün ağrır ama
Dinlen cnm bi kaç güntesekur ederim 4gün üst üste yürüyüş zorladı beni üstüne bide evdede yapıyordum
Yok kaptanim. Evde duruyum bi oturuyum ddm:))
Afiyet olsun cnm
Bugun spor yok mu
Alıştık sporlarına
Tabi cnm arada kasları dinlendirmek lazımYok kaptanim. Evde duruyum bi oturuyum ddm:))
Dedikleriniz cok dogru.fakat kadin gucludur is koymaz lafina katilmiyorm. Allah hepimize kol bacak vermis akil vermis. Gayette is yapabilirler. Bizim bir arkdasimiz vardi.adam diyorduki esime is yaparken yardim ediyormki isini bir an once bitirip birlikte vakit gecirelim die. Bukdr ince dusunulebilir yani. Ben kadinlarn bu hayata ev is yemek modunda geldigini dusunmuyorm:)zor ya kadın güçlüdür iş koymaz adama yeterki değer görsün bi teşekkür zor görünmesin karşı tarafa.. konuşarak çözemezsiniz ben tabi yıllarında verdiği tecrübe ile tavır yaparak değil ne hissediyorsam ne istiyorsam konuşarak halledebileceğimi öğrendim
doğrudur öncesi hıc spor yapmıyordumDinlen cnm bi kaç gün
Bide yavaş yavaş arttır sporu birden yüklenme
Kasların hazır değil demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?