Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım benim Rabbim yuvanda huzuru mutluluğu eksik etmesin

sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni :) Rabbim iyilerle karşılaştırsın cümlemizi. ben kv yaşıyorum bu kadar misafir yoğunluğum ondandır lakin yaptığım güzellikleri gören bir eşim ve kv var bana zor gelmiyor bu yük.. karşılıklı olursa emek vermek fedakarlık yapmak zor gelmiyor insana, ams hep karşı taraftan beklenirsw işte ozaman orda dur denmeli.. hak istenmez alınır

Afiyet olsun cnm
Bugun spor yok mu
Alıştık sporlarına

İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
2 taneyumurta peynirli kızımla yedık 5tane zeytin domates 1kupayesıl cay
Aksam
Tavuk sote kıvırcıkla rokayı ufak ufak doğradım yoğurt döktüm 1parca da karnıbahar 2litreyede yakın su spor yapamadım bacağım çok agrıyordu
Yatmadan yoğur kurumu yıyecem

Süperr cnm

zor ya kadın güçlüdür iş koymaz adama yeterki değer görsün bi teşekkür zor görünmesin karşı tarafa.. konuşarak çözemezsiniz ben tabi yıllarında verdiği tecrübe ile tavır yaparak değil ne hissediyorsam ne istiyorsam konuşarak halledebileceğimi öğrendim

cylnslymn tatlım sıkma canını
Evliliğin ilk yılları böyle
Benim eşimde çok huysuzdu sonunda sağlığımdan oldum hastanelerde yatınca aklı başına geldi
Şimdi melek amaa olan benim yıllarıma oldu daha yeni 1 senedir toparlandım

Dedikleriniz cok dogru.fakat kadin gucludur is koymaz lafina katilmiyorm. Allah hepimize kol bacak vermis akil vermis. Gayette is yapabilirler. Bizim bir arkdasimiz vardi.adam diyorduki esime is yaparken yardim ediyormki isini bir an once bitirip birlikte vakit gecirelim die. Bukdr ince dusunulebilir yani. Ben kadinlarn bu hayata ev is yemek modunda geldigini dusunmuyorm:)
Evlilik ortaktir arkideslerimmm.size kucuklukten beri ev isleri mantigi dayatildigi icin hepte oyle asilandigi icin esinizinde yapamayacaginizi dusunup bu bizim kaderimiz die dusunuyorsunuz. Oyle degil malesef. Bende evimin isini yapiyorm ama bu bnm kaderim modunda deilm.cnku bn clsiyorm.o da clsiyor.ozmn ikimiz el atcaz ev isine. Ben eve gelene kdr masa hazirlayip salatayi yapip yemekleri isitabilecek kapasiteleri var gayette:)))yeterki kullanmak istesinler canim.
Benimkide kaytariyo ama ben dedigin gibi guzel dille anlatiyorm ona.

Kızlar misafirlerim var. Menümü yazıp kaçıyom. Yorumlarınızı okuycam akşam çok oldu da yaptıklarımın tadına bakmazsam olmazdı misafire çıkacak ya

8.Gün

Sabah: 08:30. 140 ml milkshake
Ara: 11:30 şekersiz Türk kahvesi

Öğle: 14:30. Haşlanmış brokoli bol baharatlı 2kaşık light yoğurt
Ara: 16:00 gojiberry li çay
16:40 bi çatal tavuk(pişmiş mi diye baktım)

Akşam: 20:10 1kepçe ezogelin çorbası
Üç dolu yemek kaşığı pırasa yemeği
1kaşık tavuklu pilav
2 ısırık makinede yaptığım kepekli ekmek
2kaşık light yoğurt
Az biraz da Bol limonlu roka ve maydanoz

7km yürüyüş 3lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…