Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım her dediğini yaptığın için yaranamıyorsun zaten. Sen çok çok iyi kadın olmuşsun. Fazlası zarar bu erkeklere. Ben de ne yollardan geçtim de şimdilik kör topal idare ediyoruz işte.
Kocası çok iyi olan kv den çekiyo kv iyi olan kocadan dertli bnm gibi:)

bak ne güzel demişsin arkadaşım ben çalışıyorum oda çalışıyor maddi açıdan sen onun omzundaki yükü hafifletiyorsan oda sana yardımcı olmak zorunda. lakin ben çalışmıyorum gece 11lerwdw gelen adamdan bi iş beklentim olamaz kıyamam zaten
Biz güzel uyumlu bi çiftiz ve ikimizde birbirimizi mutlu etmekle mutlu oluruz.. ben eve yorgun gelen eşime gece 1,2de olsa hizmet etmekten keyif alırım. eşimde bütün kazancını çocuklarına bana harcamaktan keyif alır. geçen oğluma dedim arabaya cincik boncuk asıcam, yapamazsın dedi
babasına söyledi, babası
araba annenin ne istiyorsa yapabilir oğlum diyince
benim ergen oglum parasını sen verdin ams dedi
hayır yavrum o araba annenin o parada kazılan her paramızda annenin emeği var unutma bunu sakın dedi..
bu değeri gördüm adamı başımın tacı etmemmi ya

bak ne güzel demişsin arkadaşım ben çalışıyorum oda çalışıyor maddi açıdan sen onun omzundaki yükü hafifletiyorsan oda sana yardımcı olmak zorunda. lakin ben çalışmıyorum gece 11lerwdw gelen adamdan bi iş beklentim olamaz kıyamam zaten
Biz güzel uyumlu bi çiftiz ve ikimizde birbirimizi mutlu etmekle mutlu oluruz.. ben eve yorgun gelen eşime gece 1,2de olsa hizmet etmekten keyif alırım. eşimde bütün kazancını çocuklarına bana harcamaktan keyif alır. geçen oğluma dedim arabaya cincik boncuk asıcam, yapamazsın dedi
babasına söyledi, babası
araba annenin ne istiyorsa yapabilir oğlum diyince
benim ergen oglum parasını sen verdin ams dedi
hayır yavrum o araba annenin o parada kazılan her paramızda annenin emeği var unutma bunu sakın dedi..
bu değeri gördüm adamı başımın tacı etmemmi ya

imtihan dünyası dört dörtlük olmuyor işte Rabbim kaldıramıycamız yük vermesin

Ben de ikindiye kadar evdeydim sonra kp börek istemiş 3 tepsi börek yaptım daha yeni eve girebldm. 1 tepsisni kzım size götür dedi. Ama ben yemicem söz:) cumaya hiç kaçamaksz girmek istiyorum.
Yarın da arkadaşım gelecekmiş akşama. Off onu napcam blmiyorum.

menu güzel bacım yürüyüş dehşet helede

3 tepsiye nasıl yiyecekler hem çok canım cumaya 1dilim sakla o zaman yersin ödül olarak

Elbette canim. Orasi kesin ztn. Ben clsmadgm zaman bsy beklemiodm. Ama clsirken malesef herkes elini tasin altina koyacak. Esinin yaklasimi gayet guzel. Boyle olunca kadinda mutlu olur ztn.
Benim esimde Allah razi olsun iyi biridir, destektir bana hep.bnm temizlik takintim blkide rhtsiz ediyodur ama heralde susuyo icine atiyor:) ama napim icim gidiklaniyo(
ben kadinlarn ezilmesine katlanamiyorm.oyzdn arkadasimizin yasadigi hic hos bir durum degil.insanin emegi nsl gozardi edilir ya..

Aranizdaki dik basli benim gliba hahahaha:)
Canim tatli valla. Calismiyorken esitlik ilkesiyle yapmasini beklemiodm.ama clsiyorm oyzdn fifty fifty:))
Ahh ahh ben de o konuda dik kafalıyım ama afedersin evi b.k götrse eşim hiçbirşey yapmaz. Mecburen yapıyorm.yaptığın için yapmıyor diyebilirsiniz ama öyle böyle değil 1 ay da geçse yapmaz biliyorum.
Biri gelse görse onu değil beni ayıplar çalışmıyorm ya evde ne yapıyosn ozmn diye. Mecbur yapıyorm ben de

Aranizdaki dik basli benim gliba hahahaha:)
Canim tatli valla. Calismiyorken esitlik ilkesiyle yapmasini beklemiodm.ama clsiyorm oyzdn fifty fifty:))
kesinlikle haklısın çalışınca ya eş yardım edecek yardım etmeyen eşte parasını verip temizlikçi tutacak

Ben ne zaman esimi ovsem aramiz limoni oluyor.oyuzden aman dikkat et canim.masallah nazar degmesin.amin diyim:)
oyzdn ben esimi ovmem kolay kolay.aksamina limonilik oluyor hahaha:)))

Ben ne zaman esimi ovsem aramiz limoni oluyor.oyuzden aman dikkat et canim.masallah nazar degmesin.amin diyim:)
oyzdn ben esimi ovmem kolay kolay.aksamina limonilik oluyor hahaha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…