- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
I phon da geç tuşu ama öbürlerini bilmiyorumKızlar satır atlamak nasıl oluyo ben yapamıyorum
Klavyede hani ok isareti olur ya sola dogru bir ok. Onunla yapiyorsun.Kızlar satır atlamak nasıl oluyo ben yapamıyorum
Ya canim ilk defa normal kalori almissin birakta vucut alissin hahahaha:)
Evet ilk kez bu kadar kalori aldim :)Ya canim ilk defa normal kalori almissin birakta vucut alissin hahahaha:)
Canım her dediğini yaptığın için yaranamıyorsun zaten. Sen çok çok iyi kadın olmuşsun. Fazlası zarar bu erkeklere. Ben de ne yollardan geçtim de şimdilik kör topal idare ediyoruz işte.Sorsan eşime benimle m
Bende her defasında gururuma yediremedigim için eşimle tartışıyorum Ama benim kayın validem ile ve gorumcelerimle hiç bir sorunum yok çok şükür birbirimize hep destek olduk kayinpederim beni çok severdi zaten. Ama huysuz olan benim eşim evlenmeden önce benimle evlenmek için ne sözler verdi. Evlenince alana kadardı muamelesi yaptı. Evlenmeden önce o kadar rahattım ki ayri evim isim vardi istediğim yere gidip geliyordum şimdi eşimin her dediğini yapıyorum yine yaranamıyorum bakalım hayırlısı olsun ama ömür böyle gecmez
bak ne güzel demişsin arkadaşım ben çalışıyorum oda çalışıyor maddi açıdan sen onun omzundaki yükü hafifletiyorsan oda sana yardımcı olmak zorunda. lakin ben çalışmıyorum gece 11lerwdw gelen adamdan bi iş beklentim olamaz kıyamam zatenDedikleriniz cok dogru.fakat kadin gucludur is koymaz lafina katilmiyorm. Allah hepimize kol bacak vermis akil vermis. Gayette is yapabilirler. Bizim bir arkdasimiz vardi.adam diyorduki esime is yaparken yardim ediyormki isini bir an once bitirip birlikte vakit gecirelim die. Bukdr ince dusunulebilir yani. Ben kadinlarn bu hayata ev is yemek modunda geldigini dusunmuyorm:)
Evlilik ortaktir arkideslerimmm.size kucuklukten beri ev isleri mantigi dayatildigi icin hepte oyle asilandigi icin esinizinde yapamayacaginizi dusunup bu bizim kaderimiz die dusunuyorsunuz. Oyle degil malesef. Bende evimin isini yapiyorm ama bu bnm kaderim modunda deilm.cnku bn clsiyorm.o da clsiyor.ozmn ikimiz el atcaz ev isine. Ben eve gelene kdr masa hazirlayip salatayi yapip yemekleri isitabilecek kapasiteleri var gayette:)))yeterki kullanmak istesinler canim.
Benimkide kaytariyo ama ben dedigin gibi guzel dille anlatiyorm ona.
bak ne güzel demişsin arkadaşım ben çalışıyorum oda çalışıyor maddi açıdan sen onun omzundaki yükü hafifletiyorsan oda sana yardımcı olmak zorunda. lakin ben çalışmıyorum gece 11lerwdw gelen adamdan bi iş beklentim olamaz kıyamam zatenDedikleriniz cok dogru.fakat kadin gucludur is koymaz lafina katilmiyorm. Allah hepimize kol bacak vermis akil vermis. Gayette is yapabilirler. Bizim bir arkdasimiz vardi.adam diyorduki esime is yaparken yardim ediyormki isini bir an once bitirip birlikte vakit gecirelim die. Bukdr ince dusunulebilir yani. Ben kadinlarn bu hayata ev is yemek modunda geldigini dusunmuyorm:)
Evlilik ortaktir arkideslerimmm.size kucuklukten beri ev isleri mantigi dayatildigi icin hepte oyle asilandigi icin esinizinde yapamayacaginizi dusunup bu bizim kaderimiz die dusunuyorsunuz. Oyle degil malesef. Bende evimin isini yapiyorm ama bu bnm kaderim modunda deilm.cnku bn clsiyorm.o da clsiyor.ozmn ikimiz el atcaz ev isine. Ben eve gelene kdr masa hazirlayip salatayi yapip yemekleri isitabilecek kapasiteleri var gayette:)))yeterki kullanmak istesinler canim.
Benimkide kaytariyo ama ben dedigin gibi guzel dille anlatiyorm ona.
imtihan dünyası dört dörtlük olmuyor işte Rabbim kaldıramıycamız yük vermesinCanım her dediğini yaptığın için yaranamıyorsun zaten. Sen çok çok iyi kadın olmuşsun. Fazlası zarar bu erkeklere. Ben de ne yollardan geçtim de şimdilik kör topal idare ediyoruz işte.
Kocası çok iyi olan kv den çekiyo kv iyi olan kocadan dertli bnm gibi:)
Ben de ikindiye kadar evdeydim sonra kp börek istemiş 3 tepsi börek yaptım daha yeni eve girebldm. 1 tepsisni kzım size götür dedi. Ama ben yemicem söz:) cumaya hiç kaçamaksz girmek istiyorum.selam 3.takımın azimli kızlarıne ettiniz bugün bakıyım
ben hiç uyuyamadım sabaha uyuya kalmışım bi hışımla kızın toplantısına gittim eve gel koştur koştur kahvaltı yaptırıp yalandan evi topladım ordan spora şimdi yemeğimi yaparken bakıyım artık özledim yoldaşlarımı dedim
menu güzel bacım yürüyüş dehşet heledeKızlar misafirlerim var. Menümü yazıp kaçıyom. Yorumlarınızı okuycam akşam çok oldu da yaptıklarımın tadına bakmazsam olmazdı misafire çıkacak ya
8.Gün
Sabah: 08:30. 140 ml milkshake
Ara: 11:30 şekersiz Türk kahvesi
Öğle: 14:30. Haşlanmış brokoli bol baharatlı 2kaşık light yoğurt
Ara: 16:00 gojiberry li çay
16:40 bi çatal tavuk(pişmiş mi diye baktım)
Akşam: 20:10 1kepçe ezogelin çorbası
Üç dolu yemek kaşığı pırasa yemeği
1kaşık tavuklu pilav
2 ısırık makinede yaptığım kepekli ekmek
2kaşık light yoğurt
Az biraz da Bol limonlu roka ve maydanoz
7km yürüyüş 3lt su
3 tepsiye nasıl yiyecekler hem çokBen de ikindiye kadar evdeydim sonra kp börek istemiş 3 tepsi börek yaptım daha yeni eve girebldm. 1 tepsisni kzım size götür dedi. Ama ben yemicem söz:) cumaya hiç kaçamaksz girmek istiyorum.
Yarın da arkadaşım gelecekmiş akşama. Off onu napcam blmiyorum.
Elbette canim. Orasi kesin ztn. Ben clsmadgm zaman bsy beklemiodm. Ama clsirken malesef herkes elini tasin altina koyacak. Esinin yaklasimi gayet guzel. Boyle olunca kadinda mutlu olur ztn.bak ne güzel demişsin arkadaşım ben çalışıyorum oda çalışıyor maddi açıdan sen onun omzundaki yükü hafifletiyorsan oda sana yardımcı olmak zorunda. lakin ben çalışmıyorum gece 11lerwdw gelen adamdan bi iş beklentim olamaz kıyamam zaten
Biz güzel uyumlu bi çiftiz ve ikimizde birbirimizi mutlu etmekle mutlu oluruz.. ben eve yorgun gelen eşime gece 1,2de olsa hizmet etmekten keyif alırım. eşimde bütün kazancını çocuklarına bana harcamaktan keyif alır. geçen oğluma dedim arabaya cincik boncuk asıcam, yapamazsın dedi
babasına söyledi, babası
araba annenin ne istiyorsa yapabilir oğlum diyince
benim ergen oglum parasını sen verdin ams dedi
hayır yavrum o araba annenin o parada kazılan her paramızda annenin emeği var unutma bunu sakın dedi..
bu değeri gördüm adamı başımın tacı etmemmi ya
Ahh ahh ben de o konuda dik kafalıyım ama afedersin evi b.k götrse eşim hiçbirşey yapmaz. Mecburen yapıyorm.yaptığın için yapmıyor diyebilirsiniz ama öyle böyle değil 1 ay da geçse yapmaz biliyorum.Aranizdaki dik basli benim gliba hahahaha:)
Canim tatli valla. Calismiyorken esitlik ilkesiyle yapmasini beklemiodm.ama clsiyorm oyzdn fifty fifty:))
kesinlikle haklısın çalışınca ya eş yardım edecek yardım etmeyen eşte parasını verip temizlikçi tutacakAranizdaki dik basli benim gliba hahahaha:)
Canim tatli valla. Calismiyorken esitlik ilkesiyle yapmasini beklemiodm.ama clsiyorm oyzdn fifty fifty:))
Ben ne zaman esimi ovsem aramiz limoni oluyor.oyuzden aman dikkat et canim.masallah nazar degmesin.amin diyim:)bak ne güzel demişsin arkadaşım ben çalışıyorum oda çalışıyor maddi açıdan sen onun omzundaki yükü hafifletiyorsan oda sana yardımcı olmak zorunda. lakin ben çalışmıyorum gece 11lerwdw gelen adamdan bi iş beklentim olamaz kıyamam zaten
Biz güzel uyumlu bi çiftiz ve ikimizde birbirimizi mutlu etmekle mutlu oluruz.. ben eve yorgun gelen eşime gece 1,2de olsa hizmet etmekten keyif alırım. eşimde bütün kazancını çocuklarına bana harcamaktan keyif alır. geçen oğluma dedim arabaya cincik boncuk asıcam, yapamazsın dedi
babasına söyledi, babası
hayır yavrum o araba annenin o parada kazılan her paramızda annenin emeği var unutma bunu sakın dedi..
Teşekkür ederim canimI phon da geç tuşu ama öbürlerini bilmiyorum
Çok saol canım buldum teşekkürlerKlavyede hani ok isareti olur ya sola dogru bir ok. Onunla yapiyorsun.
Ben ne zaman esimi ovsem aramiz limoni oluyor.oyuzden aman dikkat et canim.masallah nazar degmesin.amin diyim:)bak ne güzel demişsin arkadaşım ben çalışıyorum oda çalışıyor maddi açıdan sen onun omzundaki yükü hafifletiyorsan oda sana yardımcı olmak zorunda. lakin ben çalışmıyorum gece 11lerwdw gelen adamdan bi iş beklentim olamaz kıyamam zaten
babasına söyledi, babası
Pişirip buzluğa atıyor hergün 1er dilim çıkarp yiyor.:)3 tepsiye nasıl yiyecekler hem çokcanım cumaya 1dilim sakla o zaman yersin ödül olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?