Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar,
ben tam çok iyi bir gündü diyecektim ama gerçekten canım çook tatlı çekti ya evdeki tatlılarıda heep yoketmişim en sonda sarelle vardı onuda attım aklımı çelmesin diye ama bu akşam aranırken önce kayısı kuru üzümle bastırmaya çalıştım baktım geçmiyor dondurucuda pasta için çikolata damlası vardı onlardan yedim bir kaşık kadar gitti güzelim gün.

neler yedim paylaşayım...
kahvaltıda 1dilim kepek ekmek,nar ekşili marul ve şu lahanalı kerevizli yemekimsi şeyin suyundan içtim.
arada kayısı
öğlen tavuk sote ve az pilav
ara 2kayısı
akşam 2tabak yine o lahalı şeyden iki kaşık yoğurt koydum birazının üstüne sonra birazda marul yedim. nar ekşili marulu çok seviyorum. 3kayısı yedim sonra tatlı isteğimi kesmedi bende dediğim gibi çikolata damlası yedim.

sporumu anlatim,
15dakka tempolu yürüyüş sonra 45dakka hocayla aletli spor sonrada 20dakka pilates. hani televizyonda falan görüp yapıyordum ama doğru yapmıyormuşum demekki pertim çıktı 20 dakkada hoca eşliğinde yapmak gerçekten farklıymış çok hoşuma gitti ve işe yarayacağına inanıyorum kilo kaybı bilemiyorum olacak mı eminim sıkılaştıracak...

:) bende senı puanlayayım canım :) Bu pazartesi günkü mönün için:

Akşam yemeğin güzel
Tatlı yemeni kaçamak olarak saymıyorum cunku zaten butun gun ac geziyorsun sekerı alacaksın bı sekılde..
2 litre suda içmisiiinnn
sporda tamammm

toplam

Vee benim bugün yediklerim:
1 litre su
20 dakikacık yürüyüş
sabah: 1 tost ve bir pardak süt
Öğlen: patates kızartması haşlanmıs ıspanak ve balık
akşam: 2 dilim pizza

Valla canım ne ceza versen razıyım ama benden cok entel seyler ıstemeyın bakboyle kas hareketlerı kosmak yuruyus ısteyın ama zıplayamam bak :92::92:

birde kızlar bir haberim varrr...
eşim artık baba olmak istiyorum dedi
psikolojik fizyolojik yaza kendini hazırla artık bir bebeğimiz olsun dedi
çok acayip oldum onun ağzından duymak çook mutlu etti beni
yaza hazır olmam lazım
tatilde kardeşimi kandırıp her akşam sahile inip 1saat tempolu yürüyeceğim,
gelincede çok düzenli devam edip hedefimden bile daha aşağı ineceğim.

Son düzenleme:

ne kadar güzel bir haber bu canım :) hakkınızda hayırlısı olsun..

evet evet hamile kalmadan önce mutlaka zayıflamaya devam

Ayy benim bonkör arkadaşım,tatlı kaçamaklarımı da görmezden gelirmiş...Sana ne ceza veriyim maalesef bugün bende kaçamak yaptım.
Sadece ara öğünlerin eksik bence,suyu tamamladığını düşünüyorum,patates kızartması birkaç çataldır diye düşünmek istiyorumöyledir öyle...Bende sana

BENİM mENÜM
Sabah: 1 yumurta,biraz peynir,yeşillik,1 dilim ekmek
Öğlen 1 dilim ekmek,2 kaşık patates salatası,2 kaşık kereviz salatası
Ara küçük bir parça irmik tatlısı
Akşam 1 kase çorba,4 kereviz yemeği,salata,yoğurt
Ara neskafe,yulaflı büsküvi
Gece meyve
2 litre su içtim,45 dk da yürüdüm...İşte bugün böyle geçti,yarın yine oruç tutucam...Bugün sapıttım yine

ayyyyy inanılmazz mutlu oldumm
canım benimmm
inşallah çok güzel bir hamile ve çok iyi bir anne olursun ve öyle olucagınada eminim

ayy şuandan itibaren senin üstüne daha çok düşmeye başlıyorumm kaçamaklarda spor yapmadıgında cezalardan ceza begenn

bebişimizz geliyorrr

hoş buldum :) umarım hedeflere ulaşırızzz...

bugün yaptıklarını yaz canım puanlıyım bende
şimdilik ben puanlııyım seni bir kişi daha katılırsa gruba onunla seni eş yaparız
puanlama kuralımız
ara ögünler tam olursa
ana öğünler tam olursa
su 2ltre olursa
spor yapılırsa
ve kaçamak olmazsa
her biri için veriyoruz
toplam 5 almam gerekiyor haftada bir çizelge yapılıcak kim birincisi ögrenicez

Son düzenleme:

bugün 15 dk egzersiz yaptım yeni başladığım için kendime birden yüklenmedim
kahvaltı
3 dilim kepek ekmeği
2 parça beyaz peynir
1 yumurta
biber közlemesi
ara
bitki çayı biraz kuru yemiş
öğlen
yok
ara
2 ufacık dilim kek :))
yarım muz
akşam
az bulgur pilavı
taze fasulye z.yağlı
ayran
suyu hatırlamıyorum ama 1.5 lt yi geçmez

bide ben bu çizelgeyi yapamadım yaaa (((

haticecim, deryuschka ve saysaybitmiyor nerdeler haberin varmi?
onlari ben listede hatirliyorum.

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şu anda hollywood diyetini yapıyorum 2. günüm bugün :)
Aranıza katılmak için ne yapmam gerekiyor acaba?

hosgeldin canim, eger zayiflamaya kararliysan, düzenli paylaîm yapacaksan
1hafta deneme surecin var.

1 hafta deneme surecinde, guzel payla$im yaparsan, haftaya cuma listeye eklenicek ismin.
1hafta deneme surecinde, duzenli paylasim yapmazsan, listeye giremezsin, takima dahil olamazsin.

cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz.
payla$imda: yedigin ictigin, yaptigini spor... payla$iyorsun gunluk,

anla$tikmi cansu cum?

canim SIKKIn olunca yiyemiyorum
chips yedim dun aksam
sende bendensin, su icmeyi bende pek sevmem, kendimi zorlarim icmek icin...

aslinda cokta kötu degil menun, ama ke$ke ara ögunler yeseydin :78:
ana ögunler icin
ara ögun
spor
su
kacamak

ne guzel haber tgull cum, benim koca cocuk manyagi, cocuk cocuk diye beni SIKI$TIRYOR
hatta gecen hafta annemin yaninda dedi, onun yerine ben utandim
hadi hayirlisi canim, ALLAH GONLUNE GORE VERSIN.

ticker factory sitesinde mi olmadi cizelgen?
yoksa KK da yapi$tirirkenmi olmadi cizelgen?

slm serapince, hosgeldin.
ca_cansu yazdigim icin yazi senin icinde gecerli, hemen yukarda.
okuduysan, anla$tikmi?

bugunki menum

sabah: 3 dilim kesik ekmek, recelli
ara: yogurt
öglen: kavrulmus kiyma, avuc kadar ekmek
ara: 3 kuru kaysi, 3kuru eric
aksam: tavuk ve pilavvv

veeeeee 2 litre su
ama simdi kendimi davul gibi hissediyorum, kac defa wc ye gittim hatirlamiyorum
iyi gecelerrrrr

teşekkür ederim canım...
ben çok istiyordum anne olmak ama hiç böyle ciddiye binmemişti planların içine girmemişti hep sonra sonra diye konuşuyorduk çok garip hissettim biraz panik biraz tatlı bir heyecan. doğrusu çokta erken bir zaman değil yaza dedi ama bana birden çok az vaktim varmış toparlanmak için gibi geldi. valla dikkat edin bana ceza verin naparsanız yapın kabulüm ama mayısa kadar kilo işini halledip sonrada onu iyice sabitlemem lazım. hertarafı bıngıl bıngıl şişmanlığın üstüne kurulu bir hamile olmak istemiyorum . gittiğim spor salonunda hamile pilatesi varmış. inşallah yaza aksilik olmazda problemsiz hamile kalırsam hamile pilatesine gideceğim.yarın kilomu bildirip tatile gidiyorum gelince size emanetim ne derseniz yapacağım sonrada size çook dua edeceğim...

kızlaarrr,
kimler lahana yemeğini yaptı yemektee...
ben pazartesi yaptım yemeğimi ve iki gündür yiyorum bu gün de yiyeceğim ama perşembe yesem mi bilmiyorum acayip süper bağırsak çalıştırıyor ama rahatsız etmiyor. yemekten yarım saat sonra doğru wc. inşallah tek işlevi wc ye çıkartmak su kaybettirmek değildir inşallah yağ yakımına yardımcıda oluyordur.
bakalım bu sefer birşey olacak mı şööle azda olsa tebessüm ettirecek bir kilo kaybım olacak mı.

slm kizlar,
bugunki menum

sabah 7de : 4 dilim, salamli ekmek
ara 9da: 2 yemek ka$ik yogurt
Oglen 12de: 4 dilim, tost
ara 14de: ?
aksam 16da: ?

gerisini aksam tamamlarim, 1litre su ictim, aksama kadar 1litre daha icecegim.
dun fotograflara baktimda, gecen ay cekinmi$tim, benim kafam yuvarlak olmu$ yaaa...
fotografa bakinca anladim cok kilo aldigimi... :2:
onun icin, dün ve bugunden itibaren dikkat ediyorum,
inschallah önumzdeki 1ay'da: 2-3 kilo vermek istiyorum.

semo deryuska diskalifiye saysaybitmiyora sen bekle dedin o da bir daha girmedi

serapince ve cansu hoşgeldiniz kızlar umarım seversiniz takımı

tgull çok sevindim bu habere geciktirme fazla anneliği

seebucum tartıldın mı vermiş misin
dünkü menümü yazayım boncukla

sabah
1 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynir meyve çayı
öğle
1 kase yayla çorbası
1 tabak mantarlı bulgur pilavı ile bezelye
ara
1 fincan Türk kahvesi 3 tane çiğ köfte
akşam
2-3 kaşık ezogelin çorbası
bir tabak fırında tavuk patates ve makarna
ara
meyve

2lt su 30 dk pilates

canım öğün atlamasan daha iyi olur bence akşam çok yersin yoksa
tickerfactory.com weight loss ordan kilonu başlangıç ve hedef kilonu boyunu yazacaksın çizelgeyi yaptıktan sonra çıkan bir kod var onu profilindeki çizelge kısmına kopyalıyorsun birazcık ingilizce gerekiyor bununla ilgili sitede bir başlık var ordan oku isstersen

tm o zaman, onlari listemden siliyorum.
vayy super menu olmu$, boncuklari toplarsin bu menuyle

merhaba semocan,
dikkat ettimde az yiyorsun ama arkadaşım sağlıklı şeyler değil bir çorba koysan menüne bir sebze yemeği ara öğünlere kuru meyve koyabilrsin(yoğurtda güzel ama). 4dilim salamlı ekmekten alacağın kaloriyi düşününce onun yerine 1tabak çorba,1sebze yemeği hatta salatada yersin aynı hesaba gelir karnın daha çok doyar(ben o yediğinle doymam mesela belki yine doyuyorsundur ama sağlıllı olur en azından).
birde sende benim gibi geçen sene yaza doğru güzel kilo verdin ama sonradan dağıldın.. hadi bir gayret halledelim şu kilo işini bu yaza uzamasın artık. gittikçe zorlaşıyor çünkü geçen senekinden çok gayret gösteriyorum ama o zamanki gibi rahat veremiyorum artık. sende diplomayı alıyorsun nasıl olsa belki yazın birlikte bebek olaylarına gireriz ne dersin...

yaa sıtede hallettlmde cızelgeye kopyaladım hata verıyo
bıde ogun atlamak ıstemem ama sınav zamanım gec yatıyorum gec kalkıyorum zaten kahvaltıyı oglen yapıyorum nerdeyse sınavlar gecınce daha dıkkat ederım ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…