Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haticecim şimdi geldim canım:92:
sabah tartıldıgımda 67.900 çıktım
ama bu normal tartı oldugu için güvenmek istemiyorum ama öyle yada böylede en az 1 kg gittğini düşünmekteyim
ayy böyle gitse hep hep

canım menünde fazlalık gördüm hem çiğ köfte bulgurlu hem makarna hamur hemde bulgur pilavı var hespini bir günde yemişsin keşke makarna yemeseydin bir de patateste fazla fazla unlu mamuller almışsın normalde en fazla 2 dilim kepek ekmeği ideal olan ama sanırım senin yediklerin bayagı bir dilim ekmege takabül ediyor unlu mamüllere dikkat hayatım
onun haricinde araların suyun ve sporun gayet güzel
bir de haticecim sende biliyorsundur arkadaşlara da söyliyim ideal spor en az 30 dakikadır çünkü vücut 20. dakikadan sonra yag yakmaya başlar bunada dikkat edelim ben fazla kilo verenlerin yaptıklarnı okuyorum ve diyetisyenleri o yüzden yani aklıma geleni yazıyım dedim

ana öğünler
ara ögünler
su
spor
kaçamak

canım sınav dönemini biliyorum gruptaki kızlarda benden dolayı biliyorlr o yüzden seni anlıyorum ama şöyle diyim aç kalmamaya çalış elma ye süt iç illa yemek yemek zorunda değilsin bir salatalık ye ders çalışıyorken bir elma havuç ye farketmez ama ye bişeyler aç kalınca metabolizma yavaşlıyor böylece kilo vermen zorlaşıyor

seebucum boncuklar bana çok olmuş haklısın çok yedim canım sıkılınca ben deli gibi yemek yiyorum ne ara fırsat buluyorsam yemekten kendimi alıkoymam
oglanın zatüre geçti biraz ama bu seferde antibiyotk ishal yaptı iştahı da yook iyice zayıfladı yoruldum tükendim depresyondayım kızlar

canım sınav dönemini biliyorum gruptaki kızlarda benden dolayı biliyorlr o yüzden seni anlıyorum ama şöyle diyim aç kalmamaya çalış elma ye süt iç illa yemek yemek zorunda değilsin bir salatalık ye ders çalışıyorken bir elma havuç ye farketmez ama ye bişeyler aç kalınca metabolizma yavaşlıyor böylece kilo vermen zorlaşıyor
[/QUOTE]

evet haklısın daha dikkatli olucam inş bu 20 dk olayınada şaşırdım :S ben çok hamlamışım kaslarım çok zayıf olduğu için birden kendime yüklenemiyorum 15 dk la başladım spora şimdi benim sporlar boşamı gitti neyse daha dikkatli olucam sözzzz...

sabah
2 dilim kepek ekmeği,peynir,patates püre
ara
yok
öğlen
yok
akşam azar azar makarna ve bulgur pilavı,(yemekleri dökmemek lazım öğrenci evi )salata,közlenmiş yoğurtlu patlıcan oda az..
1 lt su suyla pek aram yok onuda zorla kızmayın die içtim yanii :S
15 dk egzersiz ve 10 dak oryantal :)

bugün dışardaydım nerdeyse tüm gün ondan ara öğün yapamadım
cezam varmı varsa razıyım sanırım hak ettim bugün

bugünkü menüm
sabah
1 parça ekmekk arası peynir zeytin
ara
1 elma
öğle
1 kase nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1 haşlanmış patates
ara
3 tane bebe bisküvisi
akşam
1 tabak makarna 1 bardak portakal suyu
suyu 2ltye tamamlayacağım spor yapamadım regl olmuşum karnım ağrıyor

kızlar yağ yakmak öyle kolay iş değil orta şiddette uzun süreli aktivite gerekli en az 45-60 dk haatta 1.5 saat
220-yaş max kalp hızınız bunun % 60-70inde egzersiz yapmak gerek yani kalbiniz çarpacak terleyeceksiniz ki yağlar gitsin

serapcım sana ceza vereyim sen de bana ver biraz daha su iç 50 mekik çek bir de bacak arka kasları ger sırtüstü bacağını düz kendine çek diğeri yerdeyken ayak bileğini de çek esnet iyice

serapcım sana ceza vereyim sen de bana ver biraz daha su iç 50 mekik çek bir de bacak arka kasları ger sırtüstü bacağını düz kendine çek diğeri yerdeyken ayak bileğini de çek esnet iyice

tamam cezalarımı bugün yapıcam... biraz daha su içicem gün bitmeden...
bana ceza ver demişsin ama bugünü kast etmedin sanırım dimi gayet iyi bitirmişsin günü maşallah egzersiz hariç oda mazeret izniyle :)

canım çocuklar böyle kendimden biliyorum ben küçükken kansızlıktan zayıflıktan ameliyet etmiyorlarmış doktorlar aileme kagıt imzatmışlar ölürse sorumluluk bize ait değil diye bir de şimdiki halime bak neler neler çektim küçükken şimcikk maşallah senelerdir grip bile olmadım
çokçanada yiyorum o yüzden düzelir oda tabi anneleride üzer
bak canım sana tavsiyem benimde canım devamlı bişey istiyor istedimi yarım litreelik su şişesinde suyu kafana dik ardından da bir elma patlat iştah filan kalmıyor ben sık sık havuç salatalık elma filan yiyorum bana cips çekirdek gibi gelmeye başladı artık

canım yine aynı olay patates bulgur nohut makarna bisküvi hepsi var o yüzden bu sefer ceza sana
ana öğüne boncuk yok
ara öğün
su
kaçamk
spor yok ama
20 sag 20 sol 20 ön mekik çek canım

tebrik ederim sonunda spor cezası ver canım sen yapmaya çalışcam

verdim cezanı çek

Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorumSerapince ve Cansu umarım paylaşımlarımız bol olur..
SA girmemiş sanırım.Bugünkü menümü yazayım,sonra tekrar giremem belki,bugün dışarıda çok kaldım,çok soğuktu hala ısınamadım,öyle uykum varki...
MENÜM
Sahur 1 bardak kefir
Akşam 1 kase çorba,köfte,2 çatal kızarmış patates,salata,biraz da helva
Gece de meyve yerim
1 saat yürüdüm,suyum da 2 litre olmak üzere...
Haydi SA gel artık dünkü ve bugünkü boncuklarımı ver bekliyorum,nerdesiiiiiiin

Geldim geldim :) Haticecim evet puanları takip ediyorum canım ama cuma günü akşam yazabilirim anca türkiye saatiyle 7 bucuk giib falan olurmu canım

puanlıyorummm :

kaçamağına puan yok ama kahvaltını ve öğünleri çok beğendim spor suda tamam

güzel canım:)

SA girmemiş sanırım.Bugünkü menümü yazayım,sonra tekrar giremem belki,bugün dışarıda çok kaldım,çok soğuktu hala ısınamadım,öyle uykum varki...
MENÜM
Sahur 1 bardak kefir
Akşam 1 kase çorba,köfte,2 çatal kızarmış patates,salata,biraz da helva
Gece de meyve yerim
1 saat yürüdüm,suyum da 2 litre olmak üzere...
Haydi SA gel artık dünkü ve bugünkü boncuklarımı ver bekliyorum,nerdesiiiiiiin[/QUOTE]

canım sporun suyun tamam bak bu sefer tatlını affetmıcem

suyunda süper

bende yazıyım bugünki menümü
felaket yorucu bir gündü
sabah 7 de kalktım
kahvaltımı ettim
1 haşlanmış yumurta
acuka
3 dilim köy peyniri
domates maydanoz
yarım dilim kepek ekmeği
istanbula gittim sonra sınava girdim dönüşüm 1 otobüsü oldu
ara olarak da taze sıkılmış portakal suyu aldım onu içtim
istanbuldan geldikten sonra çarşıda annemle buluştum yemege götürdü beni zorla
saat 5 de
3 tane lahmacun yedim
kendime müthiş kızdım
eve gelip o kızgınlıkla lessie 4 mille yaptım
akşamda
1 portakal
1 elma yedim
arada
yarım limon

2.5 litre su
lessie 4 mille 1 saat sürüyor
ayrıca rahat 40 dakika yürüdüm
kaçamak olarak lahmacunu say kız bana yarın daha çok cezalıyım zaten
çorbamı yaptım bu arada ev karıştı sabaha hazır olsun diye şimdi yaptım evdeki herkes göz dikti herkese bir tabak doldurdum çok güzel kokuyormuş
ve evdekiler çok begendi ben blendırdan geçirmedim daha bol acılı oldu
neysee lahmacunu telafi edicem söz
bu arada haticecim diğer sayfada da yazdım bugün sabah 67.900 geldim tartıda
normal tartı digital değil o yüzden bilemiyorum güvensem mi güvenmesem mi ama güveniyim bee

Son düzenleme:
Anlaştık Semo :)
O zaman pazartesi günü başlıyoru yediklerimi yazmaya teşekkürler. :)
Bu arada kusura bakma geç yazabildim buraya netim bozuktu dün onun için. :)
Çok sağol.umarım görürsn sende benm yazdığımı .:)

Teşekkür ederim pazartesi aranızdayım izninizle.:) Bu arada haftasonlarıda yazıyormuyuz yediklerimizi içtiklermizi yoksa sadece haftaiçimi?

Hoşbulduk arkadşlar. :)

Güven gitsin canım ya çok güzel bak kendi cezanı da kendin vermişsin bu menüyeboncuk veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…