Teşekkür ederim pazartesi aranızdayım izninizle.:) Bu arada haftasonlarıda yazıyormuyuz yediklerimizi içtiklermizi yoksa sadece haftaiçimi?
merhaba kızlar,
nasılsınız? bu gün son günüm ben gidiyoruum bu akşaam...
sabah tartıldım Allah a şükür 500gram verebilmişim sonunda uğraşa uğraşa..
tgull 65.200/64.700/0.5/0.77%
tatlım kahvaltıcılardan alıyoruz bizSeebu acuka ne ya ikidir yazıyorsun
S.A.cım elbette cuma yapabilirsin sen yap yeter ki diğer hafta da ben yapayım
merhaba kızlar,
nasılsınız? bu gün son günüm ben gidiyoruum bu akşaam...
sabah tartıldım Allah a şükür 500gram verebilmişim sonunda uğraşa uğraşa..
tgull 65.200/64.700/0.5/0.77%
seebu şimdi baktım tekrar geçen haftaki kilona 1.400 gr vermişsin süperrrrrrr
tatlım kahvaltıcılardan alıyoruz biz
5 yemek kaşığı domates & biber salçası (marketlerde antep salçası olarak bulabilirsiniz)
3 diş sarımsak
1 su bardağı dövülmüş ceviz
Yarım su bardağı ufalanmış ekmek içi
¼ su bardağı zeytinyağı
Karabiber , kırmızı biber, kimyon, tuz
(isteğe göre kuru fesleğen ve kekik)
tarifi bu hayatım muammara da diyorlar heralde kocaelide de acuka diyorlar
[B]harikasın canım
moralle gidiyorsun tatile almadan gel
iyi yolculuklar tatlım[/B]
teşekkür ederim tatlım bir de lahana kürünü yaptım
şimdi içiyorum bol acılı bol limonlu harika olmuş
Haftasonu da yazmaya çalışıyoruz canım ama bura biraz tenhalaşıyor temizlik gezme falan sana kalmış paylaşım yaparsan seviniriz tekrar hoşgeldin 50-59 kilo grubunda da varsın değil mi sen ben oraya da giriyorum arada
bugunki menum
sabah: 3 dilim kesik ekmek, recelli
ara: yogurt
öglen: kavrulmus kiyma, avuc kadar ekmek
ara: 3 kuru kaysi, 3kuru eric
aksam: tavuk ve pilavvv
veeeeee 2 litre su
ama simdi kendimi davul gibi hissediyorum, kac defa wc ye gittim hatirlamiyorum
iyi gecelerrrrr
merhaba semocan,
dikkat ettimde az yiyorsun ama arkadaşım sağlıklı şeyler değil bir çorba koysan menüne bir sebze yemeği ara öğünlere kuru meyve koyabilrsin(yoğurtda güzel ama). 4dilim salamlı ekmekten alacağın kaloriyi düşününce onun yerine 1tabak çorba,1sebze yemeği hatta salatada yersin aynı hesaba gelir karnın daha çok doyar(ben o yediğinle doymam mesela belki yine doyuyorsundur ama sağlıllı olur en azından).
birde sende benim gibi geçen sene yaza doğru güzel kilo verdin ama sonradan dağıldın.. hadi bir gayret halledelim şu kilo işini bu yaza uzamasın artık. gittikçe zorlaşıyor çünkü geçen senekinden çok gayret gösteriyorum ama o zamanki gibi rahat veremiyorum artık. sende diplomayı alıyorsun nasıl olsa belki yazın birlikte bebek olaylarına gireriz ne dersin...
seebucum boncuklar bana çok olmuş haklısın çok yedim canım sıkılınca ben deli gibi yemek yiyorum ne ara fırsat buluyorsam yemekten kendimi alıkoymam
oglanın zatüre geçti biraz ama bu seferde antibiyotk ishal yaptı iştahı da yook iyice zayıfladı yoruldum tükendim depresyondayım kızlar
Anlaştık Semo :)
O zaman pazartesi günü başlıyoru yediklerimi yazmaya teşekkürler. :)
Bu arada kusura bakma geç yazabildim buraya netim bozuktu dün onun için. :)
Çok sağol.umarım görürsn sende benm yazdığımı .:)
Teşekkür ederim pazartesi aranızdayım izninizle.:) Bu arada haftasonlarıda yazıyormuyuz yediklerimizi içtiklermizi yoksa sadece haftaiçimi?
suyun için semocum bi boncuk
ama kızlarda sölemiş az yiyosun ama çok kötü şeler yiyosunnn
saki ben çok iyi yiyomuşum gibi
selammmm kızllaarr dün nasıl girdiniz ya akşamdan bahsediyorum ben sadece akşam girebiliyorum çünkü bi türlü açılmadı siteeesinir oldum
ondan şimdi iki günü paylaşımmm
dün
sabah yumurtalı peynirli domatesli güsel kahvaltı ve bir mandalina
öğlen minik bir hamburger ( başka bişi bulmadım en azından menü yemedim:)
ara elma 1 mandalina
akşam çorba ayran hünkar beğendi
toplam 1 litre su
bugünçokkk kötü ama napim kızlar çok düzensiz bir hayatım var off bırakıcam bu işi
sabah gene iyi bir kahvaltı
akşam 6 da ekmek arası köfte (çeyrek ekmek) ayran
ara öğün yok su yok bir iki çay ve bir soda var
Canım kusura bakma bugün çocuklar evdeydi,akşam da misafir derken ancak fırsat bulabildim...DÜNKÜ menün çok güze benden sana 5Samanyolu bugün girmemişsin.. ben senin için dünü ve bugünü paylaşayım canım
dün:
sabah 1 parca ekmek süt
öğlen salata ve kızarmıs tavuk göğüs
akşam: bezelye ve havuc ve patateslı bir yemek
aralarda ise meyveli yoğurt..
yarım saat yürüyüş yaptım
2 litre su içtim
bugün ise:
2 litre su yarım saat yürüyüş
sabah: ekmek süt
öğlen: regl oldugum ıcınkarınve bel ağrısıından bişeycık yıyemedımagzımı acamadımbıleee
akşam: kızamış balık ve ekmek ve bisküvi
öğledensonra arada: badem
Canımben yarın akşam gelipte yediklerimi yazarsam sen puanlayamadan ben tabelayı belkide yapmış olucam... ne dersin onuda bugünmü yzayım yanı ne yemeyiplanlıyorsam?
Haticecim bazı arkadaşlar her gün puanlanmamış.. onları puanlandıkları kadar yazıcam olurmu:18:
Yarın akşam 21 de girebilirim ancak,yemeğe davetliyim annemlere,nasıl yapalım sen kaçta tabloyu hazırlayacaksın canım...İstersen belli bir saat koyalım herkes o saate kadar puanlamayı yapsın.Dediğim gibi ben ancak 9 da girebilirim...Canımben yarın akşam gelipte yediklerimi yazarsam sen puanlayamadan ben tabelayı belkide yapmış olucam... ne dersin onuda bugünmü yzayım yanı ne yemeyiplanlıyorsam?
Yarın akşam 21 de girebilirim ancak,yemeğe davetliyim annemlere,nasıl yapalım sen kaçta tabloyu hazırlayacaksın canım...İstersen belli bir saat koyalım herkes o saate kadar puanlamayı yapsın.Dediğim gibi ben ancak 9 da girebilirim...
Canım ya zor günler geçiriyorsun tabii,çocuklar hasta olunca insanda moral falan kalmıyor...İnşaallah en kısa zamanda düzelir...zatürre de çok zor ,aman bundan sonra dikkat et tekrarlamasın...Babam yazın olmuştu,çok zor geçirdi...seebucum boncuklar bana çok olmuş haklısın çok yedim canım sıkılınca ben deli gibi yemek yiyorum ne ara fırsat buluyorsam yemekten kendimi alıkoymam
oglanın zatüre geçti biraz ama bu seferde antibiyotk ishal yaptı iştahı da yook iyice zayıfladı yoruldum tükendim depresyondayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?