bencede karşı tarafın içinde varsa yapar yoksa istediğin kadar dik başlı ol mümkün değil yani huzur kaçtığıyls kalırsınAhh ahh ben de o konuda dik kafalıyım ama afedersin evi b.k götrse eşim hiçbirşey yapmaz. Mecburen yapıyorm.yaptığın için yapmıyor diyebilirsiniz ama öyle böyle değil 1 ay da geçse yapmaz biliyorum.
Biri gelse görse onu değil beni ayıplar çalışmıyorm ya evde ne yapıyosn ozmn diye. Mecbur yapıyorm ben de
Malesef aynen öylebencede karşı tarafın içinde varsa yapar yoksa istediğin kadar dik başlı ol mümkün değil yani huzur kaçtığıyls kalırsın
akıllı adam o vakit :)Pişirip buzluğa atıyor hergün 1er dilim çıkarp yiyor.:)
bendw pek överim:)) yüz kez duydum şimdiye kadar deme nazar değer diye :) ama ya hatası olunca 9 köye duyuruyoruz biz hanımlar güzelliklerinde söylemeyi haketmiyolarmı:)Ben ne zaman esimi ovsem aramiz limoni oluyor.oyuzden aman dikkat et canim.masallah nazar degmesin.amin diyim:)
oyzdn ben esimi ovmem kolay kolay.aksamina limonilik oluyor hahaha:)))
Ya bu karsilikli anlayisla alakali. Yani adamin icinde ztn olmali bu his. Ya bugun esim iyi degil evi ben hallediyim diyebilmeli. Yada isten once geldiyse tabaklari masaya koyabilmeli. Ben bu konularda dik basliyim ama tutup bagirip cagirmam hic. Bn ck alingan fln biriyim. Susar icime atarm. O ztn anlar eger bir dusuncesizlik yaptiysa farknda olmadan.Ahh ahh ben de o konuda dik kafalıyım ama afedersin evi b.k götrse eşim hiçbirşey yapmaz. Mecburen yapıyorm.yaptığın için yapmıyor diyebilirsiniz ama öyle böyle değil 1 ay da geçse yapmaz biliyorum.
Biri gelse görse onu değil beni ayıplar çalışmıyorm ya evde ne yapıyosn ozmn diye. Mecbur yapıyorm ben de
Bebegim hak ediyolar ama.ben smdi gecen gun evde bna nsl yardm ettiginin tek bi kelimesini soylesem.inan limonilik cikiyor.oyzdn ck korkuyorm ya:))))akıllı adam o vakit :)
bendw pek överim:)) yüz kez duydum şimdiye kadar deme nazar değer diye :) ama ya hatası olunca 9 köye duyuruyoruz biz hanımlar güzelliklerinde söylemeyi haketmiyolarmı:)
Oğlum olursa aynen böyle yetiştirmeyi düşünüyorum ama karşısında büyük bir örnek babası varken nasıl olur bilemem:))Ya bu karsilikli anlayisla alakali. Yani adamin icinde ztn olmali bu his. Ya bugun esim iyi degil evi ben hallediyim diyebilmeli. Yada isten once geldiyse tabaklari masaya koyabilmeli. Ben bu konularda dik basliyim ama tutup bagirip cagirmam hic. Bn ck alingan fln biriyim. Susar icime atarm. O ztn anlar eger bir dusuncesizlik yaptiysa farknda olmadan.
Ama dedgn gibi kimi erkek hani ortalikta toz moz olmus umrnda olmuyor.arkdsmin esi oyle.oyzdn anliyorm seni.malesef cocuklulta ogretmek lazm bu duygulari.ev isi kadinin gorevi deildir ortaktir.bir ev herkes temiz olursa temiz kalir mantigini asilamak lazim.oyzdn kizlar ozellikle erkek evlat yetistirirken hassas olmak lazm.
Helal sana canim:) bende seni hani kadindir is yapacak tabi die dusunuosn zannetmistm:)kesinlikle haklısın çalışınca ya eş yardım edecek yardım etmeyen eşte parasını verip temizlikçi tutacak
Biz de yazları tatile gidince hep oluyor.Bebegim hak ediyolar ama.ben smdi gecen gun evde bna nsl yardm ettiginin tek bi kelimesini soylesem.inan limonilik cikiyor.oyzdn ck korkuyorm ya:))))
Bugn bizm fasulye gunumuzmus:)Menümü yazayım ben de
Sabah 10.00 10.30 gibi
1 tabak menemen
2 parmak peynir
13 zeytin
Akşam 20.00 20.30 gibi
1 tabak etli yeşil fasülye
1 kase yoğurt
Su 2lt oldu daha içerim
Spor yok 3 tepsi börek sayılır mı:)))
bunuda yazıp gidiyorum bulaşıklar yarım kaldı:)Malesef aynen öyle
bende dönmek istiyorum ama şartlar uygun değil.
adamına göre muamele etmek lazım belki deElbette canim. Orasi kesin ztn. Ben clsmadgm zaman bsy beklemiodm. Ama clsirken malesef herkes elini tasin altina koyacak. Esinin yaklasimi gayet guzel. Boyle olunca kadinda mutlu olur ztn.
Benim esimde Allah razi olsun iyi biridir, destektir bana hep.bnm temizlik takintim blkide rhtsiz ediyodur ama heralde susuyo icine atiyor:) ama napim icim gidiklaniyo(
ben kadinlarn ezilmesine katlanamiyorm.oyzdn arkadasimizin yasadigi hic hos bir durum degil.insanin emegi nsl gozardi edilir ya..
Haha bende taze fasulye yedim:)Bugn bizm fasulye gunumuzmus:)
Oglen yemegi yiyemio musun canim.cok acikmio musun boyle
Bdv ye hosgeldiniz. Evlilikten soguttunuzz beni beeeehhh.
Hahahaha:) yok yok evlilik guzel bisey.ayni kapiyi aciyorsun ck guzel.aksam brbrni gorecegini biliyorsn.sabah uyandgnda ilk gordgn yuz o oluyor. Kokusu hep burnunun dibinde.gozlerin onu gorunce ayri bi parliyo. Elini tutunca diyosunki nsl bi yol olursa olsun hep yururum onunla omur boyu. 7seneyi gececek. Ben dunyaya yine gelsem yine onunla olurdum.Bdv ye hosgeldiniz. Evlilikten soguttunuzz beni beeeehhh.
Yok cnm ara öğün yapmıyorum. Kahvaltıda ekmek filan yemiyorum kahvaltıda yağı kısmıyorum yani menemin tereyağlı oluyor. Yumurta tok tutuyor keza zeytn de öyle. Bi deneyin sabah bol zeytn yiyin geç acıkırsınız.Bugn bizm fasulye gunumuzmus:)
Oglen yemegi yiyemio musun canim.cok acikmio musun boyle
Kızlar misafirlerim var. Menümü yazıp kaçıyom. Yorumlarınızı okuycam akşam çok oldu da yaptıklarımın tadına bakmazsam olmazdı misafire çıkacak ya
8.Gün
Sabah: 08:30. 140 ml milkshake
Ara: 11:30 şekersiz Türk kahvesi
Öğle: 14:30. Haşlanmış brokoli bol baharatlı 2kaşık light yoğurt
Ara: 16:00 gojiberry li çay
16:40 bi çatal tavuk(pişmiş mi diye baktım)
Akşam: 20:10 1kepçe ezogelin çorbası
Üç dolu yemek kaşığı pırasa yemeği
1kaşık tavuklu pilav
2 ısırık makinede yaptığım kepekli ekmek
2kaşık light yoğurt
Az biraz da Bol limonlu roka ve maydanoz
7km yürüyüş 3lt su
Harikasın tabiki kıyabilirmiyim sana
SüperrrMenümü yazayım ben de
Sabah 10.00 10.30 gibi
1 tabak menemen
2 parmak peynir
13 zeytin
Akşam 20.00 20.30 gibi
1 tabak etli yeşil fasülye
1 kase yoğurt
Su 2lt oldu daha içerim
Spor yok 3 tepsi börek sayılır mı:)))
Iyy bende bikere yapıp çöpe dökmüştüm Allah affetsin içilecek bişey değilMenüm
Sabah(8.00)
2 kepçe lahana çorbası valla öğüre öğüre içtim suyla beraber gitmiyo
Oglen (12.00)
Mercimek çorbası,6-7 parça haşlama et ( lahana çorbasını içemedim bide işte halsiz kalmamak için mercimek çorbası içtim bende)
Akşam18:00
3 yemek kaşığı mantar yemeği,3 yemek kaşığı bulgur ,1 2 kasık lahana çorbası ( ya ben bu çorbayı icemicem heralde hiç yapıp içen var mı kzlar nasil guzel tatlandirdiniz) 2 litre su 1 bardak yeşil çay
Spor; 250 adım stepperla 15 dk twister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?