Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bencede karşı tarafın içinde varsa yapar yoksa istediğin kadar dik başlı ol mümkün değil yani huzur kaçtığıyls kalırsın

Menümü yazayım ben de
Sabah 10.00 10.30 gibi
1 tabak menemen
2 parmak peynir
13 zeytin

Akşam 20.00 20.30 gibi
1 tabak etli yeşil fasülye
1 kase yoğurt

Su 2lt oldu daha içerim
Spor yok 3 tepsi börek sayılır mı:)))

Pişirip buzluğa atıyor hergün 1er dilim çıkarp yiyor.:)
akıllı adam o vakit :)
Ben ne zaman esimi ovsem aramiz limoni oluyor.oyuzden aman dikkat et canim.masallah nazar degmesin.amin diyim:)
oyzdn ben esimi ovmem kolay kolay.aksamina limonilik oluyor hahaha:)))
bendw pek överim:)) yüz kez duydum şimdiye kadar deme nazar değer diye :) ama ya hatası olunca 9 köye duyuruyoruz biz hanımlar güzelliklerinde söylemeyi haketmiyolarmı:)

Ya bu karsilikli anlayisla alakali. Yani adamin icinde ztn olmali bu his. Ya bugun esim iyi degil evi ben hallediyim diyebilmeli. Yada isten once geldiyse tabaklari masaya koyabilmeli. Ben bu konularda dik basliyim ama tutup bagirip cagirmam hic. Bn ck alingan fln biriyim. Susar icime atarm. O ztn anlar eger bir dusuncesizlik yaptiysa farknda olmadan.
Ama dedgn gibi kimi erkek hani ortalikta toz moz olmus umrnda olmuyor.arkdsmin esi oyle.oyzdn anliyorm seni.malesef cocuklulta ogretmek lazm bu duygulari.ev isi kadinin gorevi deildir ortaktir.bir ev herkes temiz olursa temiz kalir mantigini asilamak lazim.oyzdn kizlar ozellikle erkek evlat yetistirirken hassas olmak lazm.

akıllı adam o vakit :)

bendw pek överim:)) yüz kez duydum şimdiye kadar deme nazar değer diye :) ama ya hatası olunca 9 köye duyuruyoruz biz hanımlar güzelliklerinde söylemeyi haketmiyolarmı:)
Bebegim hak ediyolar ama.ben smdi gecen gun evde bna nsl yardm ettiginin tek bi kelimesini soylesem.inan limonilik cikiyor.oyzdn ck korkuyorm ya:))))

Oğlum olursa aynen böyle yetiştirmeyi düşünüyorum ama karşısında büyük bir örnek babası varken nasıl olur bilemem:))

kesinlikle haklısın çalışınca ya eş yardım edecek yardım etmeyen eşte parasını verip temizlikçi tutacak
Helal sana canim:) bende seni hani kadindir is yapacak tabi die dusunuosn zannetmistm:)
Esim ztn dioki esracim eger ben sna yeternce yardim edemiosam bir yardimci bakalim snde kendini yipratma dio. Ama ben gelcek kadin iyi yapacak mi kaygisindan onada icim elvermio:)))

Menümü yazayım ben de
Sabah 10.00 10.30 gibi
1 tabak menemen
2 parmak peynir
13 zeytin

Akşam 20.00 20.30 gibi
1 kase yoğurt

Su 2lt oldu daha içerim
Bugn bizm fasulye gunumuzmus:)
Oglen yemegi yiyemio musun canim.cok acikmio musun boyle

Menüm
Sabah(8.00)
2 kepçe lahana çorbası valla öğüre öğüre içtim suyla beraber gitmiyo
Oglen (12.00)
Mercimek çorbası,6-7 parça haşlama et ( lahana çorbasını içemedim bide işte halsiz kalmamak için mercimek çorbası içtim bende )
Akşam18:00
3 yemek kaşığı mantar yemeği,3 yemek kaşığı bulgur ,1 2 kasık lahana çorbası ( ya ben bu çorbayı icemicem heralde hiç yapıp içen var mı kzlar nasil guzel tatlandirdiniz) 2 litre su 1 bardak yeşil çay
Spor; 250 adım stepperla 15 dk twister

Malesef aynen öyle
bunuda yazıp gidiyorum bulaşıklar yarım kaldı:)
bi arkadaşım vardı erkek gibi tabiri caizse bekarken gece arkadaşında da kalır yazın tatile de gider babası izin vermese bile kafaya koydum mu yapar sivri dilliydi hem
35 yaşında evlendi oğlan da sessiz sakin bişey dedik Aynur bu oğlanı ezer

öyle olmadı kocası sıkıntılı çıktı neyazıkki ve astığım astık kestiğim kestik olan arkadaşım hiç bişey yaptıramıyor eşine 2sene olacak evleneli boşanmakta istemiyor düzenimi kurdum yıkmak istemiyorum babamla yapamam diye.. Yani diycem o Rabbim aynı dili konuşabileceğimiz insanlar çıkarsın.. kötüyle geçim çook zor anca kabullenip, beklentilerini sıfıra indirirsen ozaman belki huzuru bulursun böyle adamlarla

adamına göre muamele etmek lazım belki de

Bdv ye hosgeldiniz. Evlilikten soguttunuzz beni beeeehhh.
Hahahaha:) yok yok evlilik guzel bisey.ayni kapiyi aciyorsun ck guzel.aksam brbrni gorecegini biliyorsn.sabah uyandgnda ilk gordgn yuz o oluyor. Kokusu hep burnunun dibinde.gozlerin onu gorunce ayri bi parliyo. Elini tutunca diyosunki nsl bi yol olursa olsun hep yururum onunla omur boyu. 7seneyi gececek. Ben dunyaya yine gelsem yine onunla olurdum.

Benim bu tepkim uzulen kadinlar icin:)

Bugn bizm fasulye gunumuzmus:)
Oglen yemegi yiyemio musun canim.cok acikmio musun boyle
Yok cnm ara öğün yapmıyorum. Kahvaltıda ekmek filan yemiyorum kahvaltıda yağı kısmıyorum yani menemin tereyağlı oluyor. Yumurta tok tutuyor keza zeytn de öyle. Bi deneyin sabah bol zeytn yiyin geç acıkırsınız.
Akşama da doğru açlığımı hissediyorum.
Tabaklarım az porsiyon değil doyuncaya kadar. Doyunca bırakıyorum ama. Daha fazlası yok. Kaçamak yok tatlı yok. Dolayısıyla kan şekerim çok inip çıkmıyor.

Ekmek pilav bir arada olmamış
Yuruyuz mukemmeell

Fitt_anne sahgull leslie ile 3 mil yurudum. 2,5 lt de su ictim. Affedildim mii acabaa
Harikasın tabiki kıyabilirmiyim sana
Menümü yazayım ben de
Sabah 10.00 10.30 gibi
1 tabak menemen
2 parmak peynir
13 zeytin

Akşam 20.00 20.30 gibi
1 kase yoğurt

Su 2lt oldu daha içerim
Süperrr
Iyy bende bikere yapıp çöpe dökmüştüm Allah affetsin içilecek bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…