İkizinmi var 3 tane ne güzel bitane daha zamanın gelmişiki tane oğlan 12 kız 7 yaşında.. seninki tam sevmeliktir şimdi
Yok cnm virgül koymamışİkizinmi var 3 tane ne güzel bitane daha zamanın gelmiş
Ama ekmek kepekli ve tadına baktım olmuş mu diye iki lokma pilav da bi kaşık tadı tuzu yerinde mi diye baktım. Bana ne sayılmaz kiEkmek pilav bir arada olmamış
Yuruyuz mukemmeell
Harikasın tabiki kıyabilirmiyim sana
Süperrr
Iyy bende bikere yapıp çöpe dökmüştüm Allah affetsin içilecek bişey değil
Al benden de o kadar canım yaa içemiyorum midem çok bulandı ama dayansam bu hafta güzel kilo verirdimmEkmek pilav bir arada olmamış
Yuruyuz mukemmeell
Harikasın tabiki kıyabilirmiyim sana
Süperrr
Iyy bende bikere yapıp çöpe dökmüştüm Allah affetsin içilecek bişey değil
karşılıklı saygı olduktan sonra herşey geçiyor. Ask, sevgi bir yere kadar saygı önemli evlilikte.bunuda yazıp gidiyorum bulaşıklar yarım kaldı:)
bi arkadaşım vardı erkek gibi tabiri caizse bekarken gece arkadaşında da kalır yazın tatile de gider babası izin vermese bile kafaya koydum mu yapar sivri dilliydi hem
35 yaşında evlendi oğlan da sessiz sakin bişey dedik Aynur bu oğlanı ezer
öyle olmadı kocası sıkıntılı çıktı neyazıkki ve astığım astık kestiğim kestik olan arkadaşım hiç bişey yaptıramıyor eşine 2sene olacak evleneli boşanmakta istemiyor düzenimi kurdum yıkmak istemiyorum babamla yapamam diye.. Yani diycem o Rabbim aynı dili konuşabileceğimiz insanlar çıkarsın.. kötüyle geçim çook zor anca kabullenip, beklentilerini sıfıra indirirsen ozaman belki huzuru bulursun böyle adamlarla
Cnm Zorlama bence diyete yeni başladın zaten verirsinkiAl benden de o kadar canım yaa içemiyorum midem çok bulandı ama dayansam bu hafta güzel kilo verirdimm
Ayran detoksmu ne canım bende yapabilir miyimCnm Zorlama bence diyete yeni başladın zaten verirsinki
Çok çorba içmek istiyosan ayran detoksu yap 2 gün güzel verdiriyor ama bence duraklamada yap
Kızlar menüm
Sabah 07.15
Bir galeta,peynir,haşlanmış yumurta,domates,yeşil biber,bir ç.k reçel
Öğle 12.30
Yarım tabak hindi sote,yogurt
Ara 17.30
İki ceviz,bir gün kurusu,çeyrek muz
Akşam 19.45
Yarım tabak taze fasulye,yarım kase yoğurt,bir kaşık pilav
1.5 lt su
Leslie 1 mile
Kasarli tereyagli omlet10.30
Bir kaşarlı tereyağlı yumurta
Domates biber Maydanoz dereotu
4dilim peynir
1 dilim tam buğday
14.00
1Ceviz kuru üzüm 1 incir
15.00
Patates haşlama
19.30
Bir tabak kısır
1 kase yoğurt
3 kaşık paça çorbası
2 litre su 3 fincan cay 1 saat yuruyus diyorum oda çok tempolu değil dolandik biraz
Bugünde kaçamak yok herkes bi tabak tatlı yiyor çayla yaa ben bakıyorum ama çok açlık hissetmiyorum yediklerim cokmu midem mi kuculdu
Bence de cokKasarli tereyagli omlet
4dilim peynir.patates.kuru uzum
1tabak kisir fln bana cok geldi. 1 tabak kisir derken kac yemek kasigi.
Bana biraz fazla gldi.ama blki de insansi olan budur canim:)))
Sayılır bence kol calistirmissin güzel menun Karatay mi.Menümü yazayım ben de
Sabah 10.00 10.30 gibi
1 tabak menemen
2 parmak peynir
13 zeytin
Akşam 20.00 20.30 gibi
1 tabak etli yeşil fasülye
1 kase yoğurt
Su 2lt oldu daha içerim
Spor yok 3 tepsi börek sayılır mı:)))
Bence de kuzu ama bi koca tencere çorba yapmıştım nolcak ki o çorbacık duraklama da yapmam mantıklı da şu çorba bitene kadar dayanmaliyim diye düşünmüştüm tadınin bu kadar kötü olacağını bilemedimCnm Zorlama bence diyete yeni başladın zaten verirsinki
Çok çorba içmek istiyosan ayran detoksu yap 2 gün güzel verdiriyor ama bence duraklamada yap
Walla kaldıklarını saymadim orta boy tabak önceye göre az yiyorum tabi ama yine mi çok bilemiyorum.Kasarli tereyagli omlet
4dilim peynir.patates.kuru uzum
1tabak kisir fln bana cok geldi. 1 tabak kisir derken kac yemek kasigi.
Bana biraz fazla gldi.ama blki de insansi olan budur canim:)))
Kısır şişmiştir10.30
Bir kaşarlı tereyağlı yumurta
Domates biber Maydanoz dereotu
4dilim peynir
1 dilim tam buğday
14.00
1Ceviz kuru üzüm 1 incir
15.00
Patates haşlama
19.30
Bir tabak kısır
1 kase yoğurt
3 kaşık paça çorbası
2 litre su 3 fincan cay 1 saat yuruyus diyorum oda çok tempolu değil dolandik biraz
Bugünde kaçamak yok herkes bi tabak tatlı yiyor çayla yaa ben bakıyorum ama çok açlık hissetmiyorum yediklerim cokmu midem mi kuculdu
Nasıl yaptin kara lahanami acı biber koyabilirsinMenüm
Sabah(8.00)
2 kepçe lahana çorbası valla öğüre öğüre içtim suyla beraber gitmiyo
Oglen (12.00)
Mercimek çorbası,6-7 parça haşlama et ( lahana çorbasını içemedim bide işte halsiz kalmamak için mercimek çorbası içtim bende)
Akşam18:00
3 yemek kaşığı mantar yemeği,3 yemek kaşığı bulgur ,1 2 kasık lahana çorbası ( ya ben bu çorbayı icemicem heralde hiç yapıp içen var mı kzlar nasil guzel tatlandirdiniz) 2 litre su 1 bardak yeşil çay
Spor; 250 adım stepperla 15 dk twister
Kimyon nane pul biber at ben haşlamaları bi avuç baharat atmasam yiyememBence de kuzu ama bi koca tencere çorba yapmıştım nolcak ki o çorbacık duraklama da yapmam mantıklı da şu çorba bitene kadar dayanmaliyim diye düşünmüştüm tadınin bu kadar kötü olacağını bilemedim
Bencede..Bence de cok
Cnm sen emziriyosun detoks yapmaAyran detoksmu ne canım bende yapabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?