Sadece kısır bana göre hemde aç bırakmış kendini çok emziriyoBencede..
İlla o bi kaşım pilavı yiycenKızlar menüm
Sabah 07.15
Bir galeta,peynir,haşlanmış yumurta,domates,yeşil biber,bir ç.k reçel
Öğle 12.30
Yarım tabak hindi sote,yogurt
Ara 17.30
İki ceviz,bir gün kurusu,çeyrek muz
Akşam 19.45
Yarım tabak taze fasulye,yarım kase yoğurt,bir kaşık pilav
1.5 lt su
Leslie 1 mile
kısır şişirmiş olabilir10.30
Bir kaşarlı tereyağlı yumurta
Domates biber Maydanoz dereotu
4dilim peynir
1 dilim tam buğday
14.00
1Ceviz kuru üzüm 1 incir
15.00
Patates haşlama
19.30
Bir tabak kısır
1 kase yoğurt
3 kaşık paça çorbası
2 litre su 3 fincan cay 1 saat yuruyus diyorum oda çok tempolu değil dolandik biraz
Bugünde kaçamak yok herkes bi tabak tatlı yiyor çayla yaa ben bakıyorum ama çok açlık hissetmiyorum yediklerim cokmu midem mi kuculdu
Çok karbon olmus cnm10.30
Bir kaşarlı tereyağlı yumurta
Domates biber Maydanoz dereotu
4dilim peynir
1 dilim tam buğday
14.00
1Ceviz kuru üzüm 1 incir
15.00
Patates haşlama
19.30
Bir tabak kısır
1 kase yoğurt
3 kaşık paça çorbası
2 litre su 3 fincan cay 1 saat yuruyus diyorum oda çok tempolu değil dolandik biraz
Bugünde kaçamak yok herkes bi tabak tatlı yiyor çayla yaa ben bakıyorum ama çok açlık hissetmiyorum yediklerim cokmu midem mi kuculdu
ne çorbası lahana mıBence de kuzu ama bi koca tencere çorba yapmıştım nolcak ki o çorbacık duraklama da yapmam mantıklı da şu çorba bitene kadar dayanmaliyim diye düşünmüştüm tadınin bu kadar kötü olacağını bilemedim
1kaşık pilav olnamış:))Kızlar menüm
Sabah 07.15
Bir galeta,peynir,haşlanmış yumurta,domates,yeşil biber,bir ç.k reçel
Öğle 12.30
Yarım tabak hindi sote,yogurt
Ara 17.30
İki ceviz,bir gün kurusu,çeyrek muz
Akşam 19.45
Yarım tabak taze fasulye,yarım kase yoğurt,bir kaşık pilav
1.5 lt su
Leslie 1 mile
Kız herkes çok diyor ya.yarında öğle yemeği yerine yicem kasiklarimi sayayimSadece kısır bana göre hemde aç bırakmış kendini çok emziriyo
peki bi soru sevgi olmadan saygı olurmukarşılıklı saygı olduktan sonra herşey geçiyor. Ask, sevgi bir yere kadar saygı önemli evlilikte.
Konuya sonradan dahil oldum azcik okudum ama
bence hem süt için hem zayıflamak için sebze protein ağırlıklı olsun beslenmenKız herkes çok diyor ya.yarında öğle yemeği yerine yicem kasiklarimi sayayim
Aynen oyle. Sevgisiz olmaz. Is arkadasinlada aranda saygi var sevgi olmasada:)))peki bi soru sevgi olmadan saygı olurmu
Kısır mı yiycenKız herkes çok diyor ya.yarında öğle yemeği yerine yicem kasiklarimi sayayim
Kuzum beyaz lahana zaten acı olmuş içine koyduğum yeşil biberler acıymış öyle yakiyo kiNasıl yaptin kara lahanami acı biber koyabilirsin
Bide öyle deneyim canım. Ya icemicem yoksa koca tencere çorbayıKimyon nane pul biber at ben haşlamaları bi avuç baharat atmasam yiyemem
konu kocalarsa sevgi aşk tutku olmazsa olmaz ya. ha sevgi olmadan olan şey düzen bozulmasın diye kutlanmaktadır saygı değildir benceAynen oyle. Sevgisiz olmaz. Is arkadasinlada aranda saygi var sevgi olmasada:)))
Evett cano lahana tadı fenaa Allahım günah yazmasınne çorbası lahana mı
Kısır işte içinde salatada varya ondan kolayima geldi evde sebze kalmadı alışverişe cikmadik henüz ondan uydurdum bisyler.yoksa ev ahalisi pilav paça çorbası fln yediÇok karbon olmus cnm
Akşama salata yoğurt protein ekle
Öğlen mis gibi sebze yemeği salata yoğurt hem bebişinde faydalanır
isim ne neydi yoldaş senin:)Kizlar regl olcam ayin 7si 8si gibi. Surekli aclik hissediyorm ve canim surekli biseyler cekiyor. Bana bi yardim edin. Aklimdan gecenleri yesem takimdan atilirim o derece:)))
Ay dayanamıyorum :)yeme demet dıyorum tık yok tadına bakıyorum hemen:)İlla o bi kaşım pilavı yiycen
Afiyet olsun cn güzel
Esra canim:)isim ne neydi yoldaş senin:)
kız 8inde olan regl şimdiden etkilemeye başlarmı:)
benim iki üç gün önce içime yeme canavarı girer hedefe kitlenip iyce gaza geldiysem yemem konsantrem yoksa dünyaları yerim regl zananı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?