Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aranizdaki dik basli benim gliba hahahaha:)
Canim tatli valla. Calismiyorken esitlik ilkesiyle yapmasini beklemiodm.ama clsiyorm oyzdn fifty fifty:))
Canım seninle aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri savunuyoruz eşim hayatımın her alanında yardımcı bende onun sımsıkı sarılırız şanslı olduğum tek konu evlilik şükürler olsun ev hanımıyım mutfağa da beraber gireriz çocuğada beraber bakarız canım o

canım çikolata olmasaymış diyelimmi

Benim kayınvalidem 3 kaplan gücünde kayınvalide çekme konusunun başını ben çekerim

Bizdede durumlar aynı,sagolsun yardımcı olur hep bana

maşallah mutluluğunuz daim olsun inşallah özlemimm

Nazar ettim sanada
Çiko ne kızzz

Sevip aşık olup perdeyi açtırmayan kıskanç eşler duyuyoruz.peki bunlar eşlerine saygılılar mı..hayır.
o sevgi değildir saplantılı hastalıktır.. insan sevdiğine yapabilirimi bunu.. bırak eşi hayvanını bile bütün gün kafese hapsedemezsin vicdan elvermez

Benimde hayatta tek şansım eşim sanırım çocuğu bile 8 ay oldu tek başıma yikamamisimdir 6ay hiç tırnaklarını kesmedim hep o kesti bana çocuk konusunda çok yardımcı olur ev işi yemk faln çok iyi yapar ama sevmediği için zorlamiyorum evde olduğum için yapıyorum tabi çalıştığım zamanlar yapıyordu zorlada olsaa

Kaptanım benim menü çok mu yaa (

8.Gün

Sabah: 08:30. 140 ml milkshake
Ara: 11:30 şekersiz Türk kahvesi

Öğle: 14:30. Haşlanmış brokoli bol baharatlı 2kaşık light yoğurt
Ara: 16:00 gojiberry li çay
16:40 bi çatal tavuk(pişmiş mi diye baktım)

Akşam: 20:10 1kepçe ezogelin çorbası
Üç dolu yemek kaşığı pırasa yemeği
1kaşık tavuklu pilav tadına baktım
2kaşık light yoğurt
Az biraz da Bol limonlu roka ve maydanoz

7km yürüyüş 3lt su

özlemim memnun oldum ay ne güzel yerde yaşıyosun sıcacıktır oralar
Yalnızlık zordu ilk zamanlar haricinde Alanya gerçekten güzel yaşam kalitesi yüksek ve sıcak seviyoruz artık alıştık

Maşallah yaa benim eşim çocuklara çok kötü davranıyor hiç ilgilenmez o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam
İkisi de erkek babanın rolü çok önemli biraz çocuğa baksana beni dinlemiyor ödevinde diyorum. Çocuğa bağırıp öağırıyo eline vuruyo tehditler filan kaç kez uyarsam tartışma çıkıyo aramızda sen karışma diyo ya daha 1'e gidiyo bu kadar sert konuşma tatlı dil istiyorum çok mu

Bizim evde görev bölümü var ama konuşarak değil yapa yapa herkes üstlendi ben yapmazsam o yapar bilirim aynı şekilde bazen o hiç yapmaz hep ben yaparım evlilik idare etmek bir yandan

Aksam buraz kacmis gibi. Hem ezogelin hem pilav hem sebze yogurt ne bulduysan yemissin

kızlar yeni nesil kocaların geneli iyi bence hem eşe hem çocuklarına karşı, yani en azından benim çevremdekiler öyle
benim üç erkek kardeşim iş yapar evde hele biri eşine ütü yaptırmaz biriktir ben gelince yaparım der, zevk alıyorum stres atıyor abla diyor:)

Allahım sana geliyorum bende iki üç aydır ütü yapamıyom on kere başıma kaktı. Tınlayan kim tabi. Çok istiyorsa yapsın hıhh

[QUOTE="ayulduzz, post: 50332170, member: 531832peki insan sevdiğine zaten saygı duymazmı

kafamda deli sorular :)[/QUOTE]

insan sevdigine saygı duysa, ona her konuda yardımcı olur, anlasmazliklar ortadan kalkar, kavga olmaz. Böylelikle anlasirlar.
Kimi insanlar sevdiklerine saygı göstermiyorlar.
Bu Benim dusuncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…