Canım seninle aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri savunuyoruz eşim hayatımın her alanında yardımcı bende onun sımsıkı sarılırız şanslı olduğum tek konu evlilik şükürler olsun ev hanımıyım mutfağa da beraber gireriz çocuğada beraber bakarız canım oAranizdaki dik basli benim gliba hahahaha:)
Canim tatli valla. Calismiyorken esitlik ilkesiyle yapmasini beklemiodm.ama clsiyorm oyzdn fifty fifty:))
canım çikolata olmasaymış diyelimmiİyiyim canim
Menüm
Sabah
Patlıcan salatası yoğurtla birlikte
Biraz peynir
6 tane zeytin
Ara
2parça çikolata
Akşam
1 kepçe çorba
5-6 parça ızgara kanat
Spor
Stepper ile 700 adımFitt_anne
Su 2 litre dahada içerim
Sen naptin canim geçmişe hemen bakiyorum
Benim kayınvalidem 3 kaplan gücünde kayınvalide çekme konusunun başını ben çekerimCanım her dediğini yaptığın için yaranamıyorsun zaten. Sen çok çok iyi kadın olmuşsun. Fazlası zarar bu erkeklere. Ben de ne yollardan geçtim de şimdilik kör topal idare ediyoruz işte.
Kocası çok iyi olan kv den çekiyo kv iyi olan kocadan dertli bnm gibi:)
Bizdede durumlar aynı,sagolsun yardımcı olur hep banaCanım seninle aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri savunuyoruz eşim hayatımın her alanında yardımcı bende onun sımsıkı sarılırız şanslı olduğum tek konu evlilik şükürler olsun ev hanımıyım mutfağa da beraber gireriz çocuğada beraber bakarız canım o
Sağol canım bugün alçı çıktı 20 gün daha basamicak sonra basicak aynen evde daha kolay tabikiiicanım geçmiş olsun kolay gelsinne zaman dönüş eve ozaman daha kolay olur diyet senin için
maşallah mutluluğunuz daim olsun inşallah özlemimmCanım seninle aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri savunuyoruz eşim hayatımın her alanında yardımcı bende onun sımsıkı sarılırız şanslı olduğum tek konu evlilik şükürler olsun ev hanımıyım mutfağa da beraber gireriz çocuğada beraber bakarız canım o
benim bey evde beceriksiz dir de, çok güzel çocuk bakar oğlanı hele o büyüttü sayılır:)Bizdede durumlar aynı,sagolsun yardımcı olur hep bana
Nazar ettim sanadaİyiyim canim
Menüm
Sabah
Patlıcan salatası yoğurtla birlikte
Biraz peynir
6 tane zeytin
Ara
2parça çikolata
Akşam
1 kepçe çorba
5-6 parça ızgara kanat
Spor
Stepper ile 700 adımFitt_anne
Su 2 litre dahada içerim
Sen naptin canim geçmişe hemen bakiyorum
o sevgi değildir saplantılı hastalıktır.. insan sevdiğine yapabilirimi bunu.. bırak eşi hayvanını bile bütün gün kafese hapsedemezsin vicdan elvermezSevip aşık olup perdeyi açtırmayan kıskanç eşler duyuyoruz.peki bunlar eşlerine saygılılar mı..hayır.
Ohh temizlik yapınca rahat ediyordun desene:) benim kızım bacagıma yapısıyor resmen özlüyor kuzumbenim bey evde beceriksiz dir de, çok güzel çocuk bakar oğlanı hele o büyüttü sayılır:)
Benimde hayatta tek şansım eşim sanırım çocuğu bile 8 ay oldu tek başıma yikamamisimdir 6ay hiç tırnaklarını kesmedim hep o kesti bana çocuk konusunda çok yardımcı olur ev işi yemk faln çok iyi yapar ama sevmediği için zorlamiyorum evde olduğum için yapıyorum tabi çalıştığım zamanlar yapıyordu zorlada olsaaCanım seninle aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri savunuyoruz eşim hayatımın her alanında yardımcı bende onun sımsıkı sarılırız şanslı olduğum tek konu evlilik şükürler olsun ev hanımıyım mutfağa da beraber gireriz çocuğada beraber bakarız canım o
Yalnızlık zordu ilk zamanlar haricinde Alanya gerçekten güzel yaşam kalitesi yüksek ve sıcak seviyoruz artık alıştıközlemim memnun oldumay ne güzel yerde yaşıyosun sıcacıktır oralar
Maşallah yaa benim eşim çocuklara çok kötü davranıyor hiç ilgilenmez o kadar çok üzülüyorum ki anlatamamBenimde hayatta tek şansım eşim sanırım çocuğu bile 8 ay oldu tek başıma yikamamisimdir 6ay hiç tırnaklarını kesmedim hep o kesti bana çocuk konusunda çok yardımcı olur ev işi yemk faln çok iyi yapar ama sevmediği için zorlamiyorum evde olduğum için yapıyorum tabi çalıştığım zamanlar yapıyordu zorlada olsaa
Bizim evde görev bölümü var ama konuşarak değil yapa yapa herkes üstlendi ben yapmazsam o yapar bilirim aynı şekilde bazen o hiç yapmaz hep ben yaparım evlilik idare etmek bir yandanBenimde hayatta tek şansım eşim sanırım çocuğu bile 8 ay oldu tek başıma yikamamisimdir 6ay hiç tırnaklarını kesmedim hep o kesti bana çocuk konusunda çok yardımcı olur ev işi yemk faln çok iyi yapar ama sevmediği için zorlamiyorum evde olduğum için yapıyorum tabi çalıştığım zamanlar yapıyordu zorlada olsaa
Aksam buraz kacmis gibi. Hem ezogelin hem pilav hem sebze yogurt ne bulduysan yemissinKaptanım benim menü çok mu yaa(
8.Gün
Sabah: 08:30. 140 ml milkshake
Ara: 11:30 şekersiz Türk kahvesi
Öğle: 14:30. Haşlanmış brokoli bol baharatlı 2kaşık light yoğurt
Ara: 16:00 gojiberry li çay
16:40 bi çatal tavuk(pişmiş mi diye baktım)
Akşam: 20:10 1kepçe ezogelin çorbası
Üç dolu yemek kaşığı pırasa yemeği
1kaşık tavuklu pilav tadına baktım
2kaşık light yoğurt
Az biraz da Bol limonlu roka ve maydanoz
7km yürüyüş 3lt su
Allahım sana geliyorum bende iki üç aydır ütü yapamıyom on kere başıma kaktı. Tınlayan kim tabi. Çok istiyorsa yapsın hıhhkızlar yeni nesil kocaların geneli iyi bence hem eşe hem çocuklarına karşı, yani en azından benim çevremdekiler öyle
benim üç erkek kardeşim iş yapar evde hele biri eşine ütü yaptırmaz biriktir ben gelince yaparım der, zevk alıyorum stres atıyor abla diyor:)
Tüm kadınlar tüm insanlar mutlu olmayı hak ediyor neden insanlar birbirini üzer aynı kaptan yiyip aynı yatakta yatıp şaşarımmaşallah mutluluğunuz daim olsun inşallah özlemimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?