Evet karatay prensiplerini dikkate alıyorum.Sayılır bence kol calistirmissin güzel menun Karatay mi.
Bencillikten bence..Tüm kadınlar tüm insanlar mutlu olmayı hak ediyor neden insanlar birbirini üzer aynı kaptan yiyip aynı yatakta yatıp şaşarım
Nazar ettim sanada
Çiko ne kızzz
Ayyy tam ideal eş yengenizle bir ömür boyu mutlu olurlar insallah. Varmı böyle erkek ya benimkide yığarda yığar ütüle diye.kızlar yeni nesil kocaların geneli iyi bence hem eşe hem çocuklarına karşı, yani en azından benim çevremdekiler öyle
benim üç erkek kardeşim iş yapar evde hele biri eşine ütü yaptırmaz biriktir ben gelince yaparım der, zevk alıyorum stres atıyor abla diyor:)
ananlardaydın dimi uzaktalarmıydı neden kalıyorsun bacısıSizi görünce canım sıkılıyor evime dönüp diyete devam etsem 5 gün kaldı ama bunaldım
içinde olacak işte annem de hani öyle iş yaptırmazdı ama çocuklar seviyorlar eşide ikisinin çalışmaz genede yapıyorlar valla banada kardeşletimle gurur duymak düşüyorAyyy tam ideal eş yengenizle bir ömür boyu mutlu olurlar insallah. Varmı böyle erkek ya benimkide yığarda yığar ütüle diye.
Misafirinle olan samimiyetine bağlı, yakınınsa sen gelmeden onların hazırlaması lazım.. hem geç kalkarlar diyosan okadar saat açıkta kalan kahvaltılıkların şafftı kayar zatiMisafirler yattı balkona geldim sigara içmeye yoğurt kürümü yiyip yatcam kızlar. Öncesinde bişey sormak istiyorum
Sabah 8:30'da çocukları servise bindirip hastaneye çıkıcam. Ama misafirler 10-11'lere kadar uyuyan insanlar sen gelince anca kalkarız dedi. Şimdi ben gitmeden kahvaltı hazırlasam onlara buz gibi olcak. Ama öyle boş bırakıp da çıkmak istemiyorum ne yapayım dersiniz.
Yengemler uzakta oturuyorlar senede iki senede bir anca gelebiliyor samimiyiz de iş miş hak getire yapacağını hiç sanmamMisafirinle olan samimiyetine bağlı, yakınınsa sen gelmeden onların hazırlaması lazım.. hem geç kalkarlar diyosan okadar saat açıkta kalan kahvaltılıkların şafftı kayar zati
bende hep derim huzurlu mutlu olmak aslında bukadar kolayken neden insanlar huzuru mutsuzluğu yani zoru olan seçiyor, birbirini yiyip ömrü negatif le mutsuzluk larls bitirmek niyekiTüm kadınlar tüm insanlar mutlu olmayı hak ediyor neden insanlar birbirini üzer aynı kaptan yiyip aynı yatakta yatıp şaşarım
sen gelince hazırla en iyisiYengemler uzakta oturuyorlar senede iki senede bir anca gelebiliyor samimiyiz de iş miş hak getire yapacağını hiç sanmam
Konya'da canım eşimin Ankara'da işleri var mecbur geldim annem zaten gelecekti o yüzden diyeti bırakmak zorunda kaldığım için bu sefer gönülsüz geldimananlardaydın dimi uzaktalarmıydı neden kalıyorsun bacısı
Aslında bencil insan daha çok mutlu olayım der eee mutluluk eşinle iyi olmaktan geçer bu adamcağızlar ne istediğini bilmiyor kiBencillikten bence..
dönünce kaldığın yerden devam edersin canım daha buralardayız nasıl olsaKonya'da canım eşimin Ankara'da işleri var mecbur geldim annem zaten gelecekti o yüzden diyeti bırakmak zorunda kaldığım için bu sefer gönülsüz geldim
İnşallah canım 56 yı görmeden rahat yokdönünce kaldığın yerden devam edersin canım daha buralardayız nasıl olsa
iyi geceler canımİyii geceler kızlar ben yatar☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?