Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sizi görünce canım sıkılıyor evime dönüp diyete devam etsem 5 gün kaldı ama bunaldım

Misafirler yattı balkona geldim sigara içmeye yoğurt kürümü yiyip yatcam kızlar. Öncesinde bişey sormak istiyorum

Sabah 8:30'da çocukları servise bindirip hastaneye çıkıcam. Ama misafirler 10-11'lere kadar uyuyan insanlar sen gelince anca kalkarız dedi. Şimdi ben gitmeden kahvaltı hazırlasam onlara buz gibi olcak. Ama öyle boş bırakıp da çıkmak istemiyorum ne yapayım dersiniz.

Ayyy tam ideal eş yengenizle bir ömür boyu mutlu olurlar insallah. Varmı böyle erkek ya benimkide yığarda yığar ütüle diye.

Ayyy tam ideal eş yengenizle bir ömür boyu mutlu olurlar insallah. Varmı böyle erkek ya benimkide yığarda yığar ütüle diye.
içinde olacak işte annem de hani öyle iş yaptırmazdı ama çocuklar seviyorlar eşide ikisinin çalışmaz genede yapıyorlar valla banada kardeşletimle gurur duymak düşüyor

Misafirinle olan samimiyetine bağlı, yakınınsa sen gelmeden onların hazırlaması lazım.. hem geç kalkarlar diyosan okadar saat açıkta kalan kahvaltılıkların şafftı kayar zati

Misafirinle olan samimiyetine bağlı, yakınınsa sen gelmeden onların hazırlaması lazım.. hem geç kalkarlar diyosan okadar saat açıkta kalan kahvaltılıkların şafftı kayar zati
Yengemler uzakta oturuyorlar senede iki senede bir anca gelebiliyor samimiyiz de iş miş hak getire yapacağını hiç sanmam

Tüm kadınlar tüm insanlar mutlu olmayı hak ediyor neden insanlar birbirini üzer aynı kaptan yiyip aynı yatakta yatıp şaşarım
bende hep derim huzurlu mutlu olmak aslında bukadar kolayken neden insanlar huzuru mutsuzluğu yani zoru olan seçiyor, birbirini yiyip ömrü negatif le mutsuzluk larls bitirmek niyeki

ananlardaydın dimi uzaktalarmıydı neden kalıyorsun bacısı
Konya'da canım eşimin Ankara'da işleri var mecbur geldim annem zaten gelecekti o yüzden diyeti bırakmak zorunda kaldığım için bu sefer gönülsüz geldim

bardağın dolu tarafından bakıp, elimizde olmayın değil olanların şükrünü yaşayalım,diyip geceyi kapatıyorum İyi geceler kızlar yarın eksilerle uyanin

Konya'da canım eşimin Ankara'da işleri var mecbur geldim annem zaten gelecekti o yüzden diyeti bırakmak zorunda kaldığım için bu sefer gönülsüz geldim
dönünce kaldığın yerden devam edersin canım daha buralardayız nasıl olsa

İyii geceler kızlar ben yatar☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…