Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kısır işte içinde salatada varya ondan kolayima geldi evde sebze kalmadı alışverişe cikmadik henüz ondan uydurdum bisyler.yoksa ev ahalisi pilav paça çorbası fln yedi
listeye girene kadar düzene sokarız menuler canım. aklında olsun bulgur bakliyat türleri şişlik yapıp tartıyı etkiler

Esra canim:)
Ya bence bu aclik ondan.yoksa normalde boyle olmam. Reglin ustune suc atiyorm:))
esracığım ben kilo vermiş midesi küçülmüş bir insan olarak hala iştahım la baş edemiyorum bana göre tek çare hedefe kirlenmek çok istiyorsan zayıflamayı ve bir kaçamak yada bir gün bile geri adım atmaya vaktin yok diye düşünüyorsan anca bu dizginler başka türlü olmuyor kesin net olmak lazım ve nefse patronun irade olduğunu göstermek lazım

Esra canim:)
Ya bence bu aclik ondan.yoksa normalde boyle olmam. Reglin ustune suc atiyorm:))
esracığım ben kilo vermiş midesi küçülmüş bir insan olarak hala iştahım la baş edemiyorum bana göre tek çare hedefe kirlenmek çok istiyorsan zayıflamayı ve bir kaçamak yada bir gün bile geri adım atmaya vaktin yok diye düşünüyorsan anca bu dizginler başka türlü olmuyor kesin net olmak lazım ve nefse patronun irade olduğunu göstermek lazım

oyy kuzum benim ya aynı anda gelince çoğu üyeler tam tanıma fırsatı olmadı, yaşlı olunca insan hafıza zayıf oluyor :) ismini yaşını kimsin kimlerdensin öğrenmek çok isterim
Adım özlem Alanya da yaşıyorum 29 yaşındayım ev hanımıyım 2 yaşında bir kızım var ☺ sevgiler canım

Kvlidemle kaliyorz şuan ayagini kırdı yuruyemiyor pilav makarna borek ve özellikle tatlıyı cok seviyor az az yiyor ama hergun olcak illa yemeğin yanında bunlar iyku diyete başladım yoksa varya bilemiyorum nolurdum soyledimde arada zorluyo ama ye diye..onların tarz yapıyorum a genelde sebze pek sevmiyorlar e kendime ayrıca yapim olmuyor öyle idare ediyorumm

canım geçmiş olsun kolay gelsinne zaman dönüş eve ozaman daha kolay olur diyet senin için

R Rossss68 canum nasılsin napiyosun
İyiyim canim
Menüm
Sabah
Patlıcan salatası yoğurtla birlikte
Biraz peynir
6 tane zeytin
Ara
2parça çikolata
Akşam
1 kepçe çorba
5-6 parça ızgara kanat
Spor
Stepper ile 700 adım Fitt_anne
Su 2 litre dahada içerim
Sen naptin canim geçmişe hemen bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…