listeye girene kadar düzene sokarız menuler canım. aklında olsun bulgur bakliyat türleri şişlik yapıp tartıyı etkilerKısır işte içinde salatada varya ondan kolayima geldi evde sebze kalmadı alışverişe cikmadik henüz ondan uydurdum bisyler.yoksa ev ahalisi pilav paça çorbası fln yedi
tabikide sevgide gerekli ama saygı olmayınca sevgi tukeniyor.peki bi soru sevgi olmadan saygı olurmu
Bence olur:)bana göre sevgi içten saygı ögrenilen birşeypeki bi soru sevgi olmadan saygı olurmu
Ay bana bu zamana kadar çok masum geliyordu kısır konusunda fikrim değişiyor bu günden sonraKısır mı yiycen
Bence yeme artık
esracığım ben kilo vermiş midesi küçülmüş bir insan olarak hala iştahım la baş edemiyorum bana göre tek çare hedefe kirlenmek çok istiyorsan zayıflamayı ve bir kaçamak yada bir gün bile geri adım atmaya vaktin yok diye düşünüyorsan anca bu dizginler başka türlü olmuyor kesin net olmak lazım ve nefse patronun irade olduğunu göstermek lazımEsra canim:)
Ya bence bu aclik ondan.yoksa normalde boyle olmam. Reglin ustune suc atiyorm:))
esracığım ben kilo vermiş midesi küçülmüş bir insan olarak hala iştahım la baş edemiyorum bana göre tek çare hedefe kirlenmek çok istiyorsan zayıflamayı ve bir kaçamak yada bir gün bile geri adım atmaya vaktin yok diye düşünüyorsan anca bu dizginler başka türlü olmuyor kesin net olmak lazım ve nefse patronun irade olduğunu göstermek lazımEsra canim:)
Ya bence bu aclik ondan.yoksa normalde boyle olmam. Reglin ustune suc atiyorm:))
kaptan duymasın bi kaşıktan bişey olmaz yaAy dayanamıyorum :)yeme demet dıyorum tık yok tadına bakıyorum hemen:)
Adım özlem Alanya da yaşıyorum 29 yaşındayım ev hanımıyım 2 yaşında bir kızım var ☺ sevgiler canımoyy kuzum benimya aynı anda gelince çoğu üyeler tam tanıma fırsatı olmadı, yaşlı olunca insan hafıza zayıf oluyor :) ismini yaşını kimsin kimlerdensin öğrenmek çok isterim
Buda güzel bi mantık aslındaBence olur:)bana göre sevgi içten saygı ögrenilen birşey
özlemim memnun oldumAdım özlem Alanya da yaşıyorum 29 yaşındayım ev hanımıyım 2 yaşında bir kızım var ☺ sevgiler canım
peki insan sevdiğine zaten saygı duymazmıtabikide sevgide gerekli ama saygı olmayınca sevgi tukeniyor.
canım geçmiş olsun kolay gelsinKvlidemle kaliyorz şuan ayagini kırdı yuruyemiyor pilav makarna borek ve özellikle tatlıyı cok seviyor az az yiyor ama hergun olcak illa yemeğin yanında bunlar iyku diyete başladım yoksa varya bilemiyorum nolurdum soyledimde arada zorluyo ama ye diye..onların tarz yapıyorum a genelde sebze pek sevmiyorlar e kendime ayrıca yapim olmuyor öyle idare ediyorumm
Yakalandık dilekcim:)
ben onu iki üç kere yapıp zevkle içmiştim:)Evett cano lahana tadı fenaa Allahım günah yazmasın
ama şey kem küm kaptanım ya akşam yenilmeyen ekmek yerine diyetisyenler veriyo ama :)Yakalandık dilekcim:)
Sevip aşık olup perdeyi açtırmayan kıskanç eşler duyuyoruz.peki bunlar eşlerine saygılılar mı..hayır.peki insan sevdiğine zaten saygı duymazmı
kafamda deli sorular :)
İyiyim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?