Allah alla ters bişey olmuş olmadın ha doktora görünsen yarın üç gündür yürümeye başladım ya bende 5-6 km ağrı var ama öyle fena değil dayanılır seninki ayrı bişey Allah korusun lif ler var tendonlar var bi gözüksen iyi olurKızlar bacağım kopmak üzere ağrısı çok kotu
Değmez mi canimm yaa neyse gaza geldim dayanip içeyim bn bunu bir hafta insallahhhben onu iki üç kere yapıp zevkle içmiştim:)
kilo verirsin ama değmezmi
bileAllah alla ters bişey olmuş olmadın ha doktora görünsen yarın üç gündür yürümeye başladım ya bende 5-6 km ağrı var ama öyle fena değil dayanılır seninki ayrı bişey Allah korusun lif ler var tendonlar var bi gözüksen iyi olur
canım valahi atesım bile cıkmıs tıtrıyom esımde gece çalışıyo sabah 5gibi gelıyoAllah alla ters bişey olmuş olmadın ha doktora görünsen yarın üç gündür yürümeye başladım ya bende 5-6 km ağrı var ama öyle fena değil dayanılır seninki ayrı bişey Allah korusun lif ler var tendonlar var bi gözüksen iyi olur
Gecmis olsun kuzum benimkide yokluğumda değerimi anlayacak sanirimcylnslymn tatlım sıkma canını
Evliliğin ilk yılları böyle
Benim eşimde çok huysuzdu sonunda sağlığımdan oldum hastanelerde yatınca aklı başına geldi
Şimdi melek amaa olan benim yıllarıma oldu daha yeni 1 senedir toparlandım
Aynen canım öyleCanım her dediğini yaptığın için yaranamıyorsun zaten. Sen çok çok iyi kadın olmuşsun. Fazlası zarar bu erkeklere. Ben de ne yollardan geçtim de şimdilik kör topal idare ediyoruz işte.
Kocası çok iyi olan kv den çekiyo kv iyi olan kocadan dertli bnm gibi:)
Hay Allah çok geçmiş olsunkızlar günaydın.
boynumun yanlarından tutun göz kapağım saç diplerim bile ağrıyor. bu halde zor bela işe geliyorum. inanın hiçbir şey yiyip içemiyorum. bu nasıl gıda zehirlenmesi ben anlamadım. gittiğim cafeyi şikayet ettik ama sadece hastane masrfını karşılıyormuş. devlete gittiğim için bi masraf da yok. yanlarına kaldı. beni bu hafta mazur görün hakkınızı helal edin nolur
Kesin doktora git ateş filan bu sporla olcak bişey değil gibi kendine eziyet etmebile
canım valahi atesım bile cıkmıs tıtrıyom esımde gece çalışıyo sabah 5gibi gelıyo
bi doktora mı gitsen cnmKızlar bacağım kopmak üzere ağrısı çok kotu
cnm mikrobik bişey bulaştı demekkikızlar günaydın.
boynumun yanlarından tutun göz kapağım saç diplerim bile ağrıyor. bu halde zor bela işe geliyorum. inanın hiçbir şey yiyip içemiyorum. bu nasıl gıda zehirlenmesi ben anlamadım. gittiğim cafeyi şikayet ettik ama sadece hastane masrfını karşılıyormuş. devlete gittiğim için bi masraf da yok. yanlarına kaldı. beni bu hafta mazur görün hakkınızı helal edin nolur
amin cnmHerkese günaydınnn
Limonlu ılk suyumu içtim anam ne tok tutuyormuş
Bugün de dikkat edeyim yarın atak yapmak istiyorum bi mani çıkmazsa
Cumayı iple çekiyorum. İştekilere Allah kolaylık versin. Evdekiler e de yardım etsin
Canim cok normal.bende 71deyim hala. Inmiyor.ekstra bi kacamakta yapmiyorm.ama inmiyor yani.yavas giden yavas doner.bosver.icini boyle rhtlat.cabuk gitmeyince insan bu emegini unutmuyor hic. Bnde son 6kilo diyorm diyorm ama gitmiyor:)Gunaydin kizlar. Dun tartilmistim. 70.1 bugun de tartildim 70.1 su 70.1den nefret ettim artik. 20gun 70.1 ne ya. 6lilari iki uc gun gordum. Amma velakin yine wc cikamiyorum 3 gundur. Ben gercekten kronik vakayim. Artik bikmaya basladim sabit kalmaktan. Subati 68 ile kapatmam lazimdi. Hedefim oydu. 2 kilo gerideyim...
Limonlu su tansiyonunu dusurebilir dikkatli ol canim. Ama sen bic bsy yemiosn yaKızlar bende şu 80lerden bıktım 84.200 gr daha 29.200 vermem gereken son günlerde bişey yiyemiyorum zaten sabah sadece limonlu şu içtim akşam yemek yemiyorum artık öğlen 1 yada 2 kase çorba içiyorum çok canım bişey isterse biraz fındık yada badem yiyorum
Çorbayla döyuyorum zaten kuzum akşam yemek yediğim zaman abarttigimi ve yakmadigimi hissediyorum ve rahatsız oluyorum ondan akşam yemek yemiyorum canimLimonlu su tansiyonunu dusurebilir dikkatli ol canim. Ama sen bic bsy yemiosn ya
Hasta falan olma canim dikkat et lutfen. En azindn salata ye bsy ye. Olmaz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?