Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bacağım kopmak üzere ağrısı çok kotu
Allah alla ters bişey olmuş olmadın ha doktora görünsen yarın üç gündür yürümeye başladım ya bende 5-6 km ağrı var ama öyle fena değil dayanılır seninki ayrı bişey Allah korusun lif ler var tendonlar var bi gözüksen iyi olur

bile
canım valahi atesım bile cıkmıs tıtrıyom esımde gece çalışıyo sabah 5gibi gelıyo

S ssirun tatlım aman iyleşte artı eksi çok önemli değil

kızlar günaydın.
boynumun yanlarından tutun göz kapağım saç diplerim bile ağrıyor. bu halde zor bela işe geliyorum. inanın hiçbir şey yiyip içemiyorum. bu nasıl gıda zehirlenmesi ben anlamadım. gittiğim cafeyi şikayet ettik ama sadece hastane masrfını karşılıyormuş. devlete gittiğim için bi masraf da yok. yanlarına kaldı. beni bu hafta mazur görün hakkınızı helal edin nolur

S ssirun nerelerdesin şirinem duydum ki zehirlenmişsin çok çok geçmiş olsun.. kv nazarı değdi kesin benim şirineme kurşun döktürelim sana :)

kız günahına girme zaten hafta sonu oradaydım ertesi gün bu hallere düştüm etme eyleme gözünü seveyim

Gecmis olsun kuzum benimkide yokluğumda değerimi anlayacak sanirim

Aynen canım öyle

Hay Allah çok geçmiş olsun

Herkese günaydınnn
Limonlu ılk suyumu içtim anam ne tok tutuyormuş
Bugün de dikkat edeyim yarın atak yapmak istiyorum bi mani çıkmazsa
Cumayı iple çekiyorum. İştekilere Allah kolaylık versin. Evdekiler e de yardım etsin

cnm mikrobik bişey bulaştı demekki
Allahlarından bulsunlar ne diyeyim
aslında biraz istirahat etseydin iyi olurdu
sen iyi olda cnm gerisi hallolur

Gunaydin kizlar. Dun tartilmistim. 70.1 bugun de tartildim 70.1 su 70.1den nefret ettim artik. 20gun 70.1 ne ya. 6lilari iki uc gun gordum. Amma velakin yine wc cikamiyorum 3 gundur. Ben gercekten kronik vakayim. Artik bikmaya basladim sabit kalmaktan. Subati 68 ile kapatmam lazimdi. Hedefim oydu. 2 kilo gerideyim...

Canim cok normal.bende 71deyim hala. Inmiyor.ekstra bi kacamakta yapmiyorm.ama inmiyor yani.yavas giden yavas doner.bosver.icini boyle rhtlat.cabuk gitmeyince insan bu emegini unutmuyor hic. Bnde son 6kilo diyorm diyorm ama gitmiyor:)

Kızlar bende şu 80lerden bıktım 84.200 gr daha 29.200 vermem gereken son günlerde bişey yiyemiyorum zaten sabah sadece limonlu şu içtim akşam yemek yemiyorum artık öğlen 1 yada 2 kase çorba içiyorum çok canım bişey isterse biraz fındık yada badem yiyorum

Kızlar bende şu 80lerden bıktım 84.200 gr daha 29.200 vermem gereken son günlerde bişey yiyemiyorum zaten sabah sadece limonlu şu içtim akşam yemek yemiyorum artık öğlen 1 yada 2 kase çorba içiyorum çok canım bişey isterse biraz fındık yada badem yiyorum

Limonlu su tansiyonunu dusurebilir dikkatli ol canim. Ama sen bic bsy yemiosn ya
Hasta falan olma canim dikkat et lutfen. En azindn salata ye bsy ye. Olmaz boyle

Limonlu su tansiyonunu dusurebilir dikkatli ol canim. Ama sen bic bsy yemiosn ya
Hasta falan olma canim dikkat et lutfen. En azindn salata ye bsy ye. Olmaz boyle
Çorbayla döyuyorum zaten kuzum akşam yemek yediğim zaman abarttigimi ve yakmadigimi hissediyorum ve rahatsız oluyorum ondan akşam yemek yemiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…