Yahu ben de son 10kilo dedim. Nerdeyse bir aydir ayni kilodayimCanim cok normal.bende 71deyim hala. Inmiyor.ekstra bi kacamakta yapmiyorm.ama inmiyor yani.yavas giden yavas doner.bosver.icini boyle rhtlat.cabuk gitmeyince insan bu emegini unutmuyor hic. Bnde son 6kilo diyorm diyorm ama gitmiyor:)
Birden çokça gider belki canım duraklama yasiyorsundur sıkma canını yediklerini mi kontrol etsen bidahaYahu ben de son 10kilo dedim. Nerdeyse bir aydir ayni kilodayim
Ben dayanamıyorum tartılmadanMerhaba kızlar:)eşim tartıyı kaldırdıgından beri tartılamıyorum çatlicam artık
İnş verecek:)bugun baya ugraştım ama vermedi hahaBen dayanamıyorum tartılmadan
Cuma günü vercek ama dimi
Telefondaki adim mantigi şoyledir.siz yurudukce telefon sallaniyor ve telefon onu kaydediyor. Siz yururken eger sallanmadigi yerler olduysa onlari saymamistir.yani telefonunuz bozuk deil merak etmeyin:)Çocuğu okuldan aldım geldim uzandım bacaklarım da damarlar atıyo ayy ne yoruldum halbuki 4km yürümüşüm sayaça göre
Kesin bi yanlışlık var bu sayaçta Google haritalarda 2.5 km diyo git del 4 yapar sayaç 3.9 diyo sinir yaa kesin adım sayar alcam
Telefon çantada ondan mı acabaTelefondaki adim mantigi şoyledir.siz yurudukce telefon sallaniyor ve telefon onu kaydediyor. Siz yururken eger sallanmadigi yerler olduysa onlari saymamistir.yani telefonunuz bozuk deil merak etmeyin:)
Olabilir. Siz yururken sallaninca o da sallaniyor.o sallanma ztn onun saymasini sagliyor.Telefon çantada ondan mı acaba
Aferin sana canim. Vucudunu besle ki. Sonradan saglik sorunu yasamayasin.Kizlar yemiyorsun dediniz öğlen yedim 1 kase çorba yarım tabak makarna Yarım kase yoğurt yedim ama akşam yemicem
Geçmiş olsn cnm tez zamanda toparlanrsn inşkız günahına girme zaten hafta sonu oradaydım ertesi gün bu hallere düştüm etme eyleme gözünü seveyim
Daha ne iltifatlar alıcan dur bakalımBugün ilk kez biri bana zayıflamışsın dedi yaa havalara uçucam.
aşkısı karbon yuklemişsin ye ama sebze et ye karbon çok yuklemeKizlar yemiyorsun dediniz öğlen yedim 1 kase çorba yarım tabak makarna Yarım kase yoğurt yedim ama akşam yemicem
sağol canım gece aradım esım 2gibi geldı açılır Giyinme yaptım bugün biraz daha iyiyimKesin doktora git ateş filan bu sporla olcak bişey değil gibi kendine eziyet etme
Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?