Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah: 8:30 ılık limonlu su
11:00 bi kabın içerisinde tere maydanoz limon nane çörekotu pul biber karabiber bi dilim peynir 1.5 yumurta beyazı acı minik biberlerden koydum karıştırdım
Yarım dilim diyet ekmek üstüne acuka
1bardak şekersiz çay
3 bardak su

Canim cok normal.bende 71deyim hala. Inmiyor.ekstra bi kacamakta yapmiyorm.ama inmiyor yani.yavas giden yavas doner.bosver.icini boyle rhtlat.cabuk gitmeyince insan bu emegini unutmuyor hic. Bnde son 6kilo diyorm diyorm ama gitmiyor:)
Yahu ben de son 10kilo dedim. Nerdeyse bir aydir ayni kilodayim

Çocuğu okuldan aldım geldim uzandım bacaklarım da damarlar atıyo ayy ne yoruldum halbuki 4km yürümüşüm sayaça göre
Kesin bi yanlışlık var bu sayaçta Google haritalarda 2.5 km diyo git del 4 yapar sayaç 3.9 diyo sinir yaa kesin adım sayar alcam

Telefondaki adim mantigi şoyledir.siz yurudukce telefon sallaniyor ve telefon onu kaydediyor. Siz yururken eger sallanmadigi yerler olduysa onlari saymamistir.yani telefonunuz bozuk deil merak etmeyin:)

Telefondaki adim mantigi şoyledir.siz yurudukce telefon sallaniyor ve telefon onu kaydediyor. Siz yururken eger sallanmadigi yerler olduysa onlari saymamistir.yani telefonunuz bozuk deil merak etmeyin:)
Telefon çantada ondan mı acaba

Git gel 5 yapar olucaktı 4 yazmışım yıkarda siz anladınız beni

Hiç yorgun değilim ya misafirlerle Çamlıca parkına gidiyoz iki km daha yapıp geliyom müsaadenizle

Kizlar yemiyorsun dediniz öğlen yedim 1 kase çorba yarım tabak makarna Yarım kase yoğurt yedim ama akşam yemicem

Bugün ilk kez biri bana zayıflamışsın dedi yaa havalara uçucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…