- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
gece Gittim teşekkür ederım ignee yaptırdım çok şükür biraz daha iyıyımbi doktora mı gitsen cnm
dinlen cnm yorma kendinigece Gittim teşekkür ederım ignee yaptırdım çok şükür biraz daha iyıyım
dikatliı ol sende benim gibi olmayasın canımÇocuğu okuldan aldım geldim uzandım bacaklarım da damarlar atıyo ayy ne yoruldum halbuki 4km yürümüşüm sayaça göre
Kesin bi yanlışlık var bu sayaçta Google haritalarda 2.5 km diyo git del 4 yapar sayaç 3.9 diyo sinir yaa kesin adım sayar alcam
masallah uuu baya yürümüş olursun çok yorma kendıniHiç yorgun değilim ya misafirlerle Çamlıca parkına gidiyoz iki km daha yapıp geliyom müsaadenizle
Bu yediklerimi akşama yemezsem anca eritir kuzum ondan akşam yemek yemicemaşkısı karbon yuklemişsin ye ama sebze et ye karbon çok yukleme
akşama salata üzerine haş tavuk olabilri aç kalma
Cebine koysan dogru olurTelefon çantada ondan mı acaba
Canım seninle aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri savunuyoruz eşim hayatımın her alanında yardımcı bende onun sımsıkı sarılırız şanslı olduğum tek konu evlilik şükürler olsun ev hanımıyım mutfağa da beraber gireriz çocuğada beraber bakarız canım o
kızlar yeni nesil kocaların geneli iyi bence hem eşe hem çocuklarına karşı, yani en azından benim çevremdekiler öyle
benim üç erkek kardeşim iş yapar evde hele biri eşine ütü yaptırmaz biriktir ben gelince yaparım der, zevk alıyorum stres atıyor abla diyor:)
Bana da denk gelmedi kuzum tam bi öküze denk geldim önce yardım ediyordu artık etmiyor üstüne kaynanadan beter dili var :)Ay ne güzel kocalar var kesin bana denk gelmez
Bana da denk gelmedi kuzum tam bi öküze denk geldim önce yardım ediyordu artık etmiyor üstüne kaynanadan beter dili var :)
Amin canim:)Aynısından bana da inşallah amin :)
Canim sn eskiden dha eglenceli yaziyordun.ben takims geri dondukten snra snn yazilarin bana degisik glmsti.eski halinden eser yktu.bu kizin bi derdi var sanirim dedm kendi kendime.meger cidden de derdin varmis.Bana da denk gelmedi kuzum tam bi öküze denk geldim önce yardım ediyordu artık etmiyor üstüne kaynanadan beter dili var :)
niye gelmesin kız iyi düşün iyi olsunAy ne güzel kocalar var kesin bana denk gelmez
Afiyet olsun canım çok güzelEki Görüntüle 1960587 Bu da karnabahar yine bol baharatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?