Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlar kızlar işler çok yoğun çok giremiyorum şimdi fırsat buldum hemen bir geçmiş yaptım bugün regl oldum inşallah cuma tartıya yansımaz
yansımasın ya ödemi atmak için bişeyler yap bacım

Ay ne güzel kocalar var kesin bana denk gelmez
Kendine objektif olan insandan korkma.yani artisini eksisini sana anlatan insan samimidir. Ama sana yapamayacagi seyleri yapacakmis gibi soyleyen insan hayal kirikligina ugratma ihtimali yuksek. :))

Hayat enerjimi çaldılar kuzum :) ben bosverdim. Amaaaann inceldiği yerden kopsun yani ben dünyaya 1 defa geliyorum az kaldı tatlım eski enerjim gelecek ya bu öküz gudulecek ya da bu diyardan gidilecek

süpürsün canım

Merhaba kızlar ben sabahtan beri hiç birşey yemedim.
Akşama arkadaşım gelecek mecbur onunla 1 2 şey yemek zorunda kalacağım çünkü çaya geliyor.
Oyüzden hiçbirşey yemedim. Saat 7.30 8 gbi bnde olur ozaman yerim birşeyler.
Diyetteyken misafir ağırlamak nekadar zor yav.
4km 1 saatlik yürüyüşüm de var ayrıca.
Akşama tam menümü yazarım.

kolay gelsın

inşallah açlık iştah patlamasına sebeb olmaz
tavsiyem peynir yumurta tarzı bişeyler atmak lazım böyle zamanlarda sadece karbonhidrattan uzak durmak gerwkşr

Hayat enerjimi çaldılar kuzum :) ben bosverdim. Amaaaann inceldiği yerden kopsun yani ben dünyaya 1 defa geliyorum az kaldı tatlım eski enerjim gelecek ya bu öküz gudulecek ya da bu diyardan gidilecek
Rabbim eşinin yüreğine merhamet sevgi versin canım. yaşayan sensin ne yaşıyorsun bilemiyorum, uzaktan ahkam kesmek istiyorum tek dileğim hakkında ne hayırlısys onu nasip etsin yaradan

Ben o kadar bahtsızım ki hayatımda ki olaylar silsilesini anlatsam mevzu uzar ama tek şanslı olduğum konu Rabbim yeter üzüldüğün dedi sanki şükür
biliyormusun bende öyle düşünüyorum hep, Eşim benim dualarımın karşılığı Elhamdülillah

biliyormusun bende öyle düşünüyorum hep, Eşim benim dualarımın karşılığı Elhamdülillah
Ama eşimin de eksi yönü cadı anası kaynanayı çekene kocam süper elti boşandı çekemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…