Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canim, yarin öglen kilo bildirimi yapamayacaksan, kilonu bugun yazarmisin?

Canım ya sen bu menüyü uygularsan 5 veririm ben sana ama bence öğlen protein akşama da sebze ilavesi yaparsan daha sağlıklı bir menü olur.Sakın yanlış anlama sadece tavsiye,tabii sen bilirsin
Benim yarın biraz karışık,kardeşimin yaş günü yarın,menüde lahmacun,salata ,pasta ve sütlü tatlı var,ben oruç tutucam yine,akşamda elimden geldiğince yazacağım menüye uyucam..
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAm 1 lahmacun,ayran,salata
ARA sütlü tatlı dan alırım biraz
Kesinlikle 45 dk yürüyeceğim ve 2 litre suyumu da içicem emin olabilirsin...İzci sözü

Son düzenleme:
ayyy gezinti şebuu ancak girdi evine
sabahtan beri gezmekten vakit bulamadım
tam eve geldim annem tuttu kolumdan arkadaşının türk sanat müziği konseri varmış ona koşturduk

haticecim bugünki menüm
sabah
lahana çorbası
ara elma
öğlen malesef yok dışarıda yemek istemedim
akşam çorba 3 tane köfte
ara portakal
2 litre su belkide geçti
1 saatten fazla yürüdüm
dinlenip dinamik sabahlarla spor yapıcam ama geç yaparım yapınca da yazarım tatlım
bu arada çorba doyurur mu deme benim ki sebze yemeği gibi oldu küçük küçük dogradım ve içinde ben eksiğim

kizlar tesadufe bakarmisiniz, topikte suan 4 kisi var.
semo, samanyolu, s_a, seebu

ve hepimizin ismi S ile ba$liyorrrr

SEMOCUM umarım doğru hesaplamışımdır,bir kontrol edermisin,geçen hesaplamamı Hatice yapmıştı sanırım yanlışlık olmasın...Hesaplamayı unutmuşum da...:85::85:

SEMOCUM umarım doğru hesaplamışımdır,bir kontrol edermisin,geçen hesaplamamı Hatice yapmıştı sanırım yanlışlık olmasın...Hesaplamayı unutmuşum da...:85::85:

control ettim, dogru canim, ellerine saglik ;-)
baslangic kilo- simdiki kilo = fark
fark / baslangic * 100 = Yûde

formul bu canim

tamam canım bendende sana 4 puan yarın akşam yapıcam tabloyu..

kızlar slow güzel ve hüzünlü bir şarkı bilen varmı doya doya ağlamak istiyor canım...

bide kilom aynı

Kizlar ben kactim, size iyi sohbetler.
yarin cuma, simdiden guzel dileklerimi sizinle payla$ayim.

Allah'im her$eyi gönlunuze gore versin inschallah.
Hastalara, $ifa versin.
Dertlilere, deva versin.
Cumamiz mubarek olsun simdiden.

Herkeze hayirli geceler

kızlar slow güzel ve hüzünlü bir şarkı bilen varmı doya doya ağlamak istiyor canım...

bide kilom aynı

yok öyleee aglamak huzunlenmek, uzulmek.
en guzel slow fatih urek, hadi hadi

***3. TAKIM 191. ETAP***

Semo ( 67,30 / 67,30 / 0,00 / 0,00% )
hatice_84 ( 55,80 / 55,80 / 0,00 / 0,00% )
tgull ( 65,40 / 64,70 / 0,70 / 1,07% )
S_A ( 76,80 / 76,80 / 0,00 / 0,00% ) kilosu ayni
samanyolu ( 66,00 / 65,60 / 0,40 / 0,61% )
pinup ( 61,90 / 61,90 / 0,00 / 0,00% )
seebu ( 69,30 / 67,90 / 1,40 / 2,02% )

3.takim toplam kilo ( 462,50 / 0,00 / 0,00 / 0,00% )

seebu cum, kilon bu demi canim? 67.90?
hatice, ben, pinup kaldi listeye eklenecek.

haklısın.. ama bazen insan an geliyor.. hadi diyemiyor desede işe yaramıyor..

S_A cim, anlatmak icini dökmek istedigin bir sey varsa.
takimdaki herhangi bir arkadasa, özelden mesaj yazip icini dökebilirisin,
istersen.

control ettim, dogru canim, ellerine saglik ;-)
baslangic kilo- simdiki kilo = fark
fark / baslangic * 100 = Yûde

formul bu canim
Tamam canım sağol,emeğine sağlık...Hayırlı cumalar arkadaşım...

bide kilom aynı

Tamam arkadaşım da öyle üzülmek,hüzünlenmek yok.Allah büyük acılar vermesin hiçbirimize...

S_A cim, anlatmak icini dökmek istedigin bir sey varsa.
takimdaki herhangi bir arkadasa, özelden mesaj yazip icini dökebilirisin,
istersen.

teşekkür ederimcanım.. ama ne anlatayımki... canımı sıkan şeyler hep aynı.. yarına geçer nasılsa

canım yarın sabah tartılıcam o yüzden hesaplama yapma
ben yarın hesaplayıp yazıcam

canım yarın sabah tartılıcam o yüzden hesaplama yapma
ben yarın hesaplayıp yazıcam

Seebu canım şimdiden tebrik ederim seni,lahana kürü işe yaramış anlaşılan...

Kızlar ben çıkıyorum malum yarın oğlum karne alacak,erken kalkmam gerekiyor..Şimdilik hoşçakalın...:80::80:

Seebu canım şimdiden tebrik ederim seni,lahana kürü işe yaramış anlaşılan...

Kızlar ben çıkıyorum malum yarın oğlum karne alacak,erken kalkmam gerekiyor..Şimdilik hoşçakalın...:80::80:

tşekkür ederim canım o çarşamba sabahki kilomdu ayrıca lahana kürüyle vermedim canım o kadarı sporla ve
3 ana 3 ara öğünle verdim lahanaya bugün başladım o yüzden kilomu yarın yazıcam çarşamba sabahkini yazmak dogru olmaz

Son düzenleme:

Selam semoş bende cansu tanıştığıma memnun oldum öncelikle.:)
Öğretmenlik kadar kutsal bir meslek yok öncelikle bunu söylemek istiyorum.Çünkü bugün 8 yıl sonra ilk okul hocamızı ziyaret ettik ve o duygu yaşanılmadan anlatılmayacak sevgi dolu bir duyguydu gerçekten. :)
Bende 18 yaşındayım bekarım üniversite okuyorum istda psikolojı 1. sınıf öğrencisiyim. :)
Geçen sene össye hazırlanırken 50 kilodan 60 kiloya kadar çıktım.
Sonra yaz tatilinde hiç dikkat etmeden her şeyi yememe rağmen 56yı gördüm.
56 yı gördükten sonra ki benim dönüş noktam oldu.sıkı bir diyetle 1 ay öncesi 3 kilo verdm ve bu süreçte kilomu korumaya gayret gösterdm.Şimdidee 1 kilo daha gitti 52 oldum. :)
Yani vermem gereken çok fazla kilom kalmadı.Ama Göbeğim çok var.Sanki yağ torbası gibi sarkıyor.Ve bundan sonra benim yapmam gerekenin düzenli mekik çekmek olduğunu düşünüyorum günde 100 150 tane mekik çekiyorum akşamları.Göbeği eritip dümdüz bir karnımın olması için önerilernz olursa sewinirim.Ve sağlıklı beslenip istediğim 50 kiloya tekrardan inemem için bana yardımcı olacağınıza adım gibi eminim bunun için herkes bir teşekkürü bence şimdiden kabul ediyor bile.:)
Sana ve bütün arkadşlarıma bu zorlu günlerde sabır diliyorum arkadaşlar pes etmek yok.Sanada bir önerim olacak.60kiloya indikten sonra 1 ay kilonu korumaya çalış canım yani yine diyette gibi beslen sonra korursun zaten kilonu ama 60 a indikten sonra dikkat etmelisn pes etmemilisin.O kadar emek harcayarak gelmişsin hedefine koruyaraktan bir hedef harcamalısn.
Nazar boncuğuda çok orjinal sevimli ve güzel bir fikir olmuş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…