Rabbim isyan etmesin tasiyabildigim kadar taşıcam Rabbim neyin ne zaman olacağını bilir. Ama bende hata sakat essekle yol gidilir mi adam bi defa evlenmiş evliliği becerememiş sen ne diye evleniyorsun bu adamla salaklık bende kızlar şimdi elimle yaptım çekiyorum isteKıymalı kabak yaptım mercimek ve makarna tabiki makarna yi yemiyecegimm sofra kurcam şimdi sonra gelirimm. Yazdıklarınizi okuyorum herkesin türlü türlü derdi var benimde çok büyük sıkıntılarim var Rabbim kaldiramicagimiz yuk vermesin inşallah tez zamanda geçerler. İmtihan dünyası neyapalım...
Yok iştah patlaması olmaz da karbonhidrat malesef yicem. Yarın detoks gibi beslenirim artıkinşallah açlık iştah patlamasına sebeb olmaz
tavsiyem peynir yumurta tarzı bişeyler atmak lazım böyle zamanlarda sadece karbonhidrattan uzak durmak gerwkşr
adı yer olsun gayet guzelMerhaba bugunku menum:
Sabah; bir dilim az tereyağlı cavdar ekmegi
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
İki dilim salam
Oglen; light yogurt ve 4tane firin kofte
Aksam; haslanmis brokoli sadece iki catal kapuska
Tesekku ederim bende cok istiyorum esim gozumun onunde eridi 26 kilo verdi cok kıskandim yogun is hayatndan ayak uydurmadım onun zayiflama programina bende sizinle birlikte zayflicama inaniyorumNe olursan ol yine gel mevlananin sözünü hatırlatıp hoşgeldin demek istiyorum canım hoşgeldin :)
hosgeldınMerhaba kızlar yasim 30 boyum 1.64 kilom 71.2 tup bebek surecinde almis oldugum 10 kiloyu ve 5 kilo daha vermek istiyorum hedefim 55 3 ayim var yeni baslangicim icin benide araniza kabul ederseniz cok mutlu olurum
Hosbuldum.hosgeldın
Hoşgeldin cnm ilk sayfada kurallarımız var okursan sevinirimMerhaba kızlar yasim 30 boyum 1.64 kilom 71.2 tup bebek surecinde almis oldugum 10 kiloyu ve 5 kilo daha vermek istiyorum hedefim 55 3 ayim var yeni baslangicim icin benide araniza kabul ederseniz cok mutlu olurum
Evet okudum hepsiniHoşgeldin cnm ilk sayfada kurallarımız var okursan sevinirim
Canım hoşgeldin aramıza.Evet okudum hepsini
Kabul ediyorsan kurallarımızı hoşgeldin cnmEvet okudum hepsini
Aynen cnm söyledklerini yaparsan kısa sürede verirsin zaten, inşallah sonrasında da başarılı olur tüp bebek rabbim gönlüne göre versinBugun ilk oldugu icin pek yapmadim tam ama yarindan itibaren basliyorum.tam olarak benim karbonhidrat ve tatli zaafim var onlardan uzun bi sure uzak kalirsam vericegime inaniyorum gecen sene yine ayni sebeplerden dolayi istahim acildi ve sorasinda 10 kilo kadar vermistim ama bu sefer 7li rakamlari ilk defa gordum cok moralim bozuluyor birde tüp bebek denesi yapacagim icin yumurta kalitesini bozuyor kilo doktorum gunluk ter attircak spor yap karbonhidrati kes dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?