Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kıymalı kabak yaptım mercimek ve makarna tabiki makarna yi yemiyecegimm sofra kurcam şimdi sonra gelirimm. Yazdıklarınizi okuyorum herkesin türlü türlü derdi var benimde çok büyük sıkıntılarim var Rabbim kaldiramicagimiz yuk vermesin inşallah tez zamanda geçerler. İmtihan dünyası neyapalım...

Rabbim isyan etmesin tasiyabildigim kadar taşıcam Rabbim neyin ne zaman olacağını bilir. Ama bende hata sakat essekle yol gidilir mi adam bi defa evlenmiş evliliği becerememiş sen ne diye evleniyorsun bu adamla salaklık bende kızlar şimdi elimle yaptım çekiyorum iste

inşallah açlık iştah patlamasına sebeb olmaz
tavsiyem peynir yumurta tarzı bişeyler atmak lazım böyle zamanlarda sadece karbonhidrattan uzak durmak gerwkşr
Yok iştah patlaması olmaz da karbonhidrat malesef yicem. Yarın detoks gibi beslenirim artık

Merhaba bugunku menum:

Sabah; bir dilim az tereyağlı cavdar ekmegi
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
İki dilim salam

Oglen; light yogurt ve 4tane firin kofte

Aksam; haslanmis brokoli sadece iki catal kapuska

Ne olursan ol yine gel mevlananin sözünü hatırlatıp hoşgeldin demek istiyorum canım hoşgeldin :)

Ne olursan ol yine gel mevlananin sözünü hatırlatıp hoşgeldin demek istiyorum canım hoşgeldin :)
Tesekku ederim bende cok istiyorum esim gozumun onunde eridi 26 kilo verdi cok kıskandim yogun is hayatndan ayak uydurmadım onun zayiflama programina bende sizinle birlikte zayflicama inaniyorum

Kızlar iyi aksamlar bugün
Sabah yumurta peynir domates 4tane zeytın bide yeşil cay saat 4gıbı turk kahvesi
1tabak kurufasulye yoğurt ve salata
Spor yapamıyorum bacağından dolayı 2litred en fazla su

Bugun ilk oldugu icin pek yapmadim tam ama yarindan itibaren basliyorum.tam olarak benim karbonhidrat ve tatli zaafim var onlardan uzun bi sure uzak kalirsam vericegime inaniyorum gecen sene yine ayni sebeplerden dolayi istahim acildi ve sorasinda 10 kilo kadar vermistim ama bu sefer 7li rakamlari ilk defa gordum cok moralim bozuluyor birde tüp bebek denesi yapacagim icin yumurta kalitesini bozuyor kilo doktorum gunluk ter attircak spor yap karbonhidrati kes dedi

Aynen cnm söyledklerini yaparsan kısa sürede verirsin zaten, inşallah sonrasında da başarılı olur tüp bebek rabbim gönlüne göre versin

Sabah
1Haslanmis yumurta
Tam bugday dilimin arasina
Bol marul ve 4 zeytin 1kk peynir koyup sandvic
Sekersiz cay

Oglen
Biraz tavuk doner
Yagsiz salata
1Kasik pilav
3kasik yogurt.

Aksam
Bol salata
3Kasik taze fasulye

Su
2.litre

Spor
15dk leslie 3milin 1 mili
27dk jillian level1

Aksamda
1bardak sekersiz cay icerim

Yatmadan once yogurt kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…