- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 39
Ben 6 kilosunu verdim canm onu yazmadim bile 1 ayda bende 6 kilo aldim en son uzuntuden geri gittiBende muhasebe mezunuyum bu sene açıktan maliye okumayı düşünüyorum yeter evde yattığım biraz da mali müşavirlik alanını karıştırayım. (Birbirine karıştırmak da olabilir ya)
Bu hafta bence iyidim yemek açısından.inş vermişimdir.yarın protein günü yapacam bende inşKahverengi211 @Zerosima kızlarr yarın tartıdan önceki son gün ve tabiii T tudeel cnm sende girceksin inşallah listeye
Yarın bi atak yapmaya varmısınız
Protein günü olabilir
Ananas detoksu olabilir
Varsa baska seyler deneyin 4 yil univ sorasi 3 yil staj cok yıpratici 4 yildrda calisiyorum 7 yıllik muhasebe sureci yogunluk ve sosyallikten uzaklastiriyorda hep masa basi cikip cikip gezmeli bi isim olsaydi keske ohh sporumuda yapardim hemBen 6 kilosunu verdim canm onu yazmadim bile 1 ayda bende 6 kilo aldim en son uzuntuden geri gitti
Satış sorumlusu olabilirdnz. Altlarinda araba sirket sirket dolasiyorlar.Varsa baska seyler deneyin 4 yil univ sorasi 3 yil staj cok yıpratici 4 yildrda calisiyorum 7 yıllik muhasebe sureci yogunluk ve sosyallikten uzaklastiriyorda hep masa basi cikip cikip gezmeli bi isim olsaydi keske ohh sporumuda yapardim hem
Calismayi dusunuyor musun.muhasebe mezunuysan.aslnda is arayabilirsin sagligin duzene girince. Tabi clsmak istiyor musun blmiyorm:)Bende muhasebe mezunuyum bu sene açıktan maliye okumayı düşünüyorum yeter evde yattığım biraz da mali müşavirlik alanını karıştırayım. (Birbirine karıştırmak da olabilir ya)
Okurken bana mi fazla gldi.yoksa cok bitisik bitisik ondan gozume mi ck gldi anlayamadim:)Menüm
Sabah:8;30 1 bardak süt 2 tane kepekli bisküvi
Öğlen 12:00 tereyağında 2 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir zeytin roka 1 ince belli bardak fındık badem ceviz 1 bardak süt, utanarak yazıyorum ama 2 parça bitter ; ( çok canim çekti de
Aksam 18;00 3 kasık ot yemeği 1 kase lahana çorbası bir avuç ceviz 3 kasık yoğurt domates salatalık 2 lokma peynir
Spor; stepperla 500 adim twister 15 dakika
Aslında çalışmak bana göre değil. Aramızda kalsın Eşim stajımı gösterecek. Belgemi kiraya vermeyi düşünüyoruz. Tabi ben kazanıp mezun olursam. KPSS den 918. Sıradayım atama için puan biraz düşük belediyelerde veya Bursa'da uygun bi iş olursa onda çalışırım diye düşünüyorum.Calismayi dusunuyor musun.muhasebe mezunuysan.aslnda is arayabilirsin sagligin duzene girince. Tabi clsmak istiyor musun blmiyorm:)
Şu 2 litre içtim canım daha içerim. Bilmem ki fazla mı olmusOkurken bana mi fazla gldi.yoksa cok bitisik bitisik ondan gozume mi ck gldi anlayamadim:)
Genel olarak bakinca iyi duruyor.2parca bitterin yarn telafisini yaparsnz
Su ne kdr ictnz
Hmm. Clsmak sana gore deilse nie kpssye girdin:)Aslında çalışmak bana göre değil. Aramızda kalsın Eşim stajımı gösterecek. Belgemi kiraya vermeyi düşünüyoruz. Tabi ben kazanıp mezun olursam. KPSS den 918. Sıradayım atama için puan biraz düşük belediyelerde veya Bursa'da uygun bi iş olursa onda çalışırım diye düşünüyorum.
Tek tek baknca ck deil aslnda.bide bademi cig mi yiyorsun yoksa kavrulmus mu canimŞu 2 litre içtim canım daha içerim. Bilmem ki fazla mı olmus
Bizim taze fasulyeler bitmedi canim snnle:))))Kızlar menüm
Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta,peynir,bir galeta,domates,Yeşil biber
Öğle 12.30
Yarım tabak taze fasulye,bir kase yoğurt
Ara 17.30
İki ceviz,iki gün kurusu,yarım muz
Akşam 20.30
Yarım tabak bezelye,bir kase yoğurt,bir kaşık pilav:)
1.5 lt su
Sabah
1Haslanmis yumurta
Tam bugday dilimin arasina
Bol marul ve 4 zeytin 1kk peynir koyup sandvic
Sekersiz cay
Oglen
Biraz tavuk doner
Yagsiz salata
1Kasik pilav
3kasik yogurt.
Aksam
Bol salata
3Kasik taze fasulye
Su
2.litre
Spor
15dk leslie 3milin 1 mili
27dk jillian level1
Aksamda
1bardak sekersiz cay icerim
Yatmadan once yogurt kuru
Menüm
Kahvaltı 8:45
2 wasa, 1 dlm peynir
3 çeri domates, 1 salatalık
Ara 10:00
Tilya kürü
Öğle 12:30
Salata
Izgara tavuk avuç içi kadar
1 bardak ayran
Ara 16:00
Activia
Akşam 18:00
Salata, avuçiçi kadar tavuk göğüs
2 kaşık yoğurt
Ara 19:30
10 tane yerfıstığı
Filtre kahve
2 lit su
Cok iyi kaptanim:)
Wasayi ben kucuk paketlerde goruyorm.ve yogurtlu fln var. Sade buyuk pakette aliyorsnz siz sanirim.markette bi dahaknde dha dikkatli oluyum
Hmm. Clsmak sana gore deilse nie kpssye girdin:)
Ben kpss den 90kusur aldim.siralamam turkiyede kendi alanimda ilk50de. Bakalim bekliyorum.
Kızlar menüm
Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta,peynir,bir galeta,domates,Yeşil biber
Öğle 12.30
Yarım tabak taze fasulye,bir kase yoğurt
Ara 17.30
İki ceviz,iki gün kurusu,yarım muz
Akşam 20.30
Yarım tabak bezelye,bir kase yoğurt,bir kaşık pilav:)
1.5 lt su
Hahaha:) sagol canim. Yaptik elimizden geleni. Bakalim bekliyoruz oyle.dil puanimda var bide. Ben inegimdir biraz.hahahaha:))))Fena degil gibi :)
Tam kaptan menusu valla :)
Kipada varr :) ben bi paket aldim arada bir yiyorum. Cabuk ta bitmiyor.
Hey massallaaahh
Bezelye tavsiye edilmiyormus sanirim diyette. Burda okumustum. Pilavla da yemissin. Aksam pek olmamis mi ne :)
:)annemde menü buydu canım o açlıkla az bile yedimBizim taze fasulyeler bitmedi canim snnle:))))
Bezelyeyi tavsiye etmiolar.hele ki yaninda pilavla olmamis canim:)
Yarin telafi edersin artk.
Bana diyet yapmam gerektigini kadin dogumcum solemisti.ozaman bana bezelyeden uzak dur demisti diyetboynca
Vaauw süper ben öylesine girdim yaa heyecan olsunHmm. Clsmak sana gore deilse nie kpssye girdin:)
Ben kpss den 90kusur aldim.siralamam turkiyede kendi alanimda ilk50de. Bakalim bekliyorum.
Yok kuzum hepsi çiğTek tek baknca ck deil aslnda.bide bademi cig mi yiyorsun yoksa kavrulmus mu canim
Maşallah cnm inşallah gönlüne göre olur atanırsınHmm. Clsmak sana gore deilse nie kpssye girdin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?