Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende muhasebe mezunuyum bu sene açıktan maliye okumayı düşünüyorum yeter evde yattığım biraz da mali müşavirlik alanını karıştırayım. (Birbirine karıştırmak da olabilir ya)
Ben 6 kilosunu verdim canm onu yazmadim bile 1 ayda bende 6 kilo aldim en son uzuntuden geri gitti

Ben 6 kilosunu verdim canm onu yazmadim bile 1 ayda bende 6 kilo aldim en son uzuntuden geri gitti
Varsa baska seyler deneyin 4 yil univ sorasi 3 yil staj cok yıpratici 4 yildrda calisiyorum 7 yıllik muhasebe sureci yogunluk ve sosyallikten uzaklastiriyorda hep masa basi cikip cikip gezmeli bi isim olsaydi keske ohh sporumuda yapardim hem

Menüm
Sabah:8;30 1 bardak süt 2 tane kepekli bisküvi
Öğlen 12:00 tereyağında 2 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir zeytin roka 1 ince belli bardak fındık badem ceviz 1 bardak süt, utanarak yazıyorum ama 2 parça bitter ; ( çok canim çekti de
Aksam 18;00 3 kasık ot yemeği 1 kase lahana çorbası bir avuç ceviz 3 kasık yoğurt domates salatalık 2 lokma peynir
Spor; stepperla 500 adim twister 15 dakika

Varsa baska seyler deneyin 4 yil univ sorasi 3 yil staj cok yıpratici 4 yildrda calisiyorum 7 yıllik muhasebe sureci yogunluk ve sosyallikten uzaklastiriyorda hep masa basi cikip cikip gezmeli bi isim olsaydi keske ohh sporumuda yapardim hem
Satış sorumlusu olabilirdnz. Altlarinda araba sirket sirket dolasiyorlar.
Bnde masa basi clsiyorm. Bilgisyra bakmaktn bazen gozum kizariyor

Bende muhasebe mezunuyum bu sene açıktan maliye okumayı düşünüyorum yeter evde yattığım biraz da mali müşavirlik alanını karıştırayım. (Birbirine karıştırmak da olabilir ya)
Calismayi dusunuyor musun.muhasebe mezunuysan.aslnda is arayabilirsin sagligin duzene girince. Tabi clsmak istiyor musun blmiyorm:)

Okurken bana mi fazla gldi.yoksa cok bitisik bitisik ondan gozume mi ck gldi anlayamadim:)
Genel olarak bakinca iyi duruyor.2parca bitterin yarn telafisini yaparsnz
Su ne kdr ictnz

Calismayi dusunuyor musun.muhasebe mezunuysan.aslnda is arayabilirsin sagligin duzene girince. Tabi clsmak istiyor musun blmiyorm:)
Aslında çalışmak bana göre değil. Aramızda kalsın Eşim stajımı gösterecek. Belgemi kiraya vermeyi düşünüyoruz. Tabi ben kazanıp mezun olursam. KPSS den 918. Sıradayım atama için puan biraz düşük belediyelerde veya Bursa'da uygun bi iş olursa onda çalışırım diye düşünüyorum.

Hmm. Clsmak sana gore deilse nie kpssye girdin:)
Ben kpss den 90kusur aldim.siralamam turkiyede kendi alanimda ilk50de. Bakalim bekliyorum.

Kızlar menüm

Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta,peynir,bir galeta,domates,Yeşil biber

Öğle 12.30
Yarım tabak taze fasulye,bir kase yoğurt

Ara 17.30
İki ceviz,iki gün kurusu,yarım muz

Akşam 20.30
Yarım tabak bezelye,bir kase yoğurt,bir kaşık pilav:)

1.5 lt su

Bizim taze fasulyeler bitmedi canim snnle:))))
Bezelyeyi tavsiye etmiolar.hele ki yaninda pilavla olmamis canim:)
Yarin telafi edersin artk.
Bana diyet yapmam gerektigini kadin dogumcum solemisti.ozaman bana bezelyeden uzak dur demisti diyetboynca

Fena degil gibi :)

Tam kaptan menusu valla :)

Cok iyi kaptanim:)
Wasayi ben kucuk paketlerde goruyorm.ve yogurtlu fln var. Sade buyuk pakette aliyorsnz siz sanirim.markette bi dahaknde dha dikkatli oluyum

Kipada varr :) ben bi paket aldim arada bir yiyorum. Cabuk ta bitmiyor.

Hmm. Clsmak sana gore deilse nie kpssye girdin:)
Ben kpss den 90kusur aldim.siralamam turkiyede kendi alanimda ilk50de. Bakalim bekliyorum.

Hey massallaaahh

Bezelye tavsiye edilmiyormus sanirim diyette. Burda okumustum. Pilavla da yemissin. Aksam pek olmamis mi ne :)

Hahaha:) sagol canim. Yaptik elimizden geleni. Bakalim bekliyoruz oyle.dil puanimda var bide. Ben inegimdir biraz.hahahaha:))))

Bizim taze fasulyeler bitmedi canim snnle:))))
Bezelyeyi tavsiye etmiolar.hele ki yaninda pilavla olmamis canim:)
Yarin telafi edersin artk.
Bana diyet yapmam gerektigini kadin dogumcum solemisti.ozaman bana bezelyeden uzak dur demisti diyetboynca
:)annemde menü buydu canım o açlıkla az bile yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…