Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kızlar yasim 30 boyum 1.64 kilom 71.2 tup bebek surecinde almis oldugum 10 kiloyu ve 5 kilo daha vermek istiyorum hedefim 55 3 ayim var yeni baslangicim icin benide araniza kabul ederseniz cok mutlu olurum
Hoşgeldin aramıza inşallah güzel kilolar veririz hep beraber

@ayulduzz spor:)

Menüm

Kahvaltı 8:45
2 wasa, 1 dlm peynir
3 çeri domates, 1 salatalık

Ara 10:00
Tilya kürü

Öğle 12:30
Salata
Izgara tavuk avuç içi kadar
1 bardak ayran

Ara 16:00
Activia

Akşam 18:00
Salata, avuçiçi kadar tavuk göğüs
2 kaşık yoğurt

Ara 19:30
10 tane yerfıstığı
Filtre kahve

2 lit su

Guzel bir kahvalti ve aksam yemeklerinde cogunlukla corba ve karbonhidrati kesicem 2 aydr spora gidemiyorum.Gunluk yuruyus ve spor yapicam evde bisikletimde var elimden geldgi kadar spor yapicam havalar ısınirsa isyerine yuruyerek gidip gelmeyi dusunjyorum suan icin pek mumkun degil ama

Afiyet olsun cnm gayet güzel

Tmm cnm yarın itibari ile menülerini bekliyoruz
Gayet güzel planlar inşallah hepbirlikte uygularız

Cnm aç kalman iyi değil
Kendinede uygun bişeyler hazırlasaydın keşke
Etrafımızdaki insanları diyette oldugumuz ve kararlı olduğumuzu göstermemiz lazım

Cok iyi kaptanim:)
Wasayi ben kucuk paketlerde goruyorm.ve yogurtlu fln var. Sade buyuk pakette aliyorsnz siz sanirim.markette bi dahaknde dha dikkatli oluyum

Ben saglikli beslenmeye elimden geldigi kadar ozen gostermeye calisiyorum ama kullanmis oldugum vitaminler ve igneler istah açiyor bundan dolayi 1 yil icinde 10 kilo kadar aldim.
Bide iyi tarafından bak ben bir ayda 6 3 ayda 16 kg aldım.
Ah bu ilaçların gözü kör olsun

Muhasebeci arkadaslar muhasebeciler gununuz kutlu olsun:)
Bende muhasebe mezunuyum bu sene açıktan maliye okumayı düşünüyorum yeter evde yattığım biraz da mali müşavirlik alanını karıştırayım. (Birbirine karıştırmak da olabilir ya)

Kaptanlarım ben bugün 8.1 km yürüdüm 2.5'u tempolu nerden baksan 1 km si de dik bayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…